Şimdi Ara

İnternet Bağlatacam, Birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle forumda yeniyim, herkeze selamlar.
    Ben Gümüşhane'de yaşamaktayım, malesef altyapı dahil birçok alanda sıkıntı çekmekdeyiz. Bende evime ilk defa internet alacağım. Pek bilgim yok bu konuda. Size birkaç sorum olcak yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Arkadaşlar geçen ttnet'e gittim.( adım bile atmak istemiyordum fakat başka firmanın altyapısı yok) görevli kişilerle konuşdum bana en uygun pakedin ttnet hipernet olduğunu kararlaştırdım. Yetkili kişi evimin adresini aldı. Ben adsl sabit telefonsuz internet istediğim için bana farklı şeyler dedi. Neyse evimin açık adresini aldı tt binası ile evim arasında 678 metre mesafe varmış. Yetkili internetin sinyali zayıflar dedi. Ben 24mbpt lik hız paketli bi tercih yapdım internet hızı nekadar düşer?? Sorunlarım arasında birde şu var, ben league of legends,dota,cs go, gibi multiplayer oyunları oynarım hatta hayatım diyebilirim kaç pingle oynarım?? Beni aydınlatırsanız size minnettar kalırım. İyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pingi bilemeyiz hızıda bilemeyizki kardeşim 24 mbit aldıysan vdsl2 ile verecekler tabi bölgende varsa.
  • 678 metrede 24 mbit zorda olsa alınabilir.Modemi airties alırsanız(modemi ttnet in verdigini varsayarsak) ve kablo ile baglanırsanız ping sorunu gibi bişey yasamazsınız.Bina içinden gelen kabloda ek yapmamya calısın çünkü 678 metre vdsl2 için yüksek bir değer Uploadınız 2 mbit olacagı için pek sorun yasayacagınızı düşünmüyorum oyunlarda.
  • Peki arkadaşlar, bildiğim kadarıyla bizim binaya alıcı yerleştirecekler. ? O iş nasıl olur, ? Modeme sinyallemi gelecek internet yoksa kablo ilemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: wandet29

Peki arkadaşlar, bildiğim kadarıyla bizim binaya alıcı yerleştirecekler. ? O iş nasıl olur, ? Modeme sinyallemi gelecek internet yoksa kablo ilemi?

ne alıcısı yerleşecek?

• İnternet o alıcıya gelecek işde. Sinyal ile gelecek.

• faststyla94 kullanıcısına yanıt
    Modemden söz ediliyor sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    binaya koncak diyor ama?

acaba binada ankastre yokmu

• faststyla94 kullanıcısına yanıt
    Evet, ankastre olmayabilir.

Bağlanırsa ne olduğu anlaşılır.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    bencede beklemek en mantıklısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faststyla94 -- 12 Ocak 2015; 12:55:58 >
  • Benimde pek bi bilgim yok. Bugün soracam türk telekoma ayrıntılı şekilde bilgi alacağım.

• Evet arkadaşlar, bugün gittim gerekli bilgiyi aldım. Şöyle anlatayım, ben sabit hatsız yani ev telefonsuz internet istediğimden bana vdsl ile internet verecekler. Normal tt altyapısı ile evime alttan telefon hattı ile internet bağlanacak. Sonrası basit zaten. Modem ve kurulum hizmeti 48 tl onlarda aylara bölünüyor faturaya her ay 1 er lira fazla geliyor. Modem onlardan. Ben aylık 24 mpbs hızında 35 gb akk li internet alacam. 47 tl. Akk biraz düşük ama olsun bana yeterli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.