Şimdi Ara

İnternet Bağlantı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler benim internet zaten hiçbir zaman hızlı olmadı. Bir şekilde küfreden küfrede idare ediyorduk. Son birkaç gün iyice kopmaya falan başladı özellikle son iki gün hatta dün. Çıldırtacak vaziyete geldi. Superonline ı aradım, altyapı Telekom un olduğu için Telekom dan adam geldi daireye baktı apartmana baktı sonra dedi ki apartmana gelene kadar iyi, apartmandan dairelere giden kablolar kötü. Elektrikçiye yaptıracakmışız. Elektrikçi de Telekom un yalan söylediğini ve kablo değiştirmenin de büyük olay olduğunu söylüyor (bu arada elektrikçi sahtekar da değil yıllardır çok yakından tanıyoruz), senin kablonu ayrı olarak sıva üstünden çekerim ama o bile 100 lira dedi. Öbür türlü daire daire kırıp dökme vs. Neyse Telekom un adamı gittikten sonra iki gram internet tamamen gitti şimdi hiç yok. Ben napayım bi akıl verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dns resetleme falan yaptım bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bizim tanıdıklara çekiyordum uğraşmaya para almıyordum kablo masrafı sadece.
    Karşıda elektrikçi vardı ondan telefonkablosunun topunu aldım istediğim kadar kullandım sonra başlangıç ve bitiş metrelerine göre fiyat söyledi 20 tl mi ne kablo parası tuttu.
    metresi 1 tl den biraz az olması lazım. çekebiliyorsan kendin çek
  • kablo çekmesi çok kolaydır sen kablonun uçlarının fotosunu çek koy merak ettim kablo ne durumda... uçlar oksitlenmişse o uçları parlat... hız artışı olabilir...
  • bıgun sokaga cıkacagım 300 metre cat6 kablosu ıle
    bagıra bagıra ınternet kablosu yenılenır

    her sokaktan bır kısı bulmazsam ne olayım

    oyle 100tl e fılan degıl
    50tl e (iç tesisattan degıl dısarıdan ama)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 15 Mayıs 2017; 1:53:38 >
  • elektrikçiyi çağırdık ki çok uzun zamandır tanıdığımız biri ve yakınımız. geldi baktı. operatör yalan söylüyor dedi. Ankastreye bile sinyal gelmiyor ayrıca sizin kablolarınız çok güçlü, oksitlenme falan alakası yok, 0 60 kablo bunlar sen kesmediğin sürece 50 sene dayanır dedi. sonra arada bunları bayağı bi fırça çekti, teknik konuştuğu için lak luk da yapamıyorlar, yolladılar sinyali. ayrıca telekomun ilk gönderdiği salak modemin arkasındaki kabloyu çekmiş benim hiç haberim yok, niye bakmadın diyorlar olm ben ne bileyim o kadar salaktır da kabloyu söküyor modemden. o yüzden tamamen gitmiş bizdeki ama bütün apartmana doğru dürüst sinyal falan hiç gelmiyormuş zaten. salak herif sökerken ucunu da bozmuş halbuki genç çocuk yani görsen entelliğinden geçilmiyor, onun ucunu yeniledik falan neyse işte fırça çekince nedense birden sinyal gelmeye başladı, bu millet sadece ama sadece dişini gösterince adam oluyor bunu bir kez daha öğrendim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zykloncx

    elektrikçiyi çağırdık ki çok uzun zamandır tanıdığımız biri ve yakınımız. geldi baktı. operatör yalan söylüyor dedi. Ankastreye bile sinyal gelmiyor ayrıca sizin kablolarınız çok güçlü, oksitlenme falan alakası yok, 0 60 kablo bunlar sen kesmediğin sürece 50 sene dayanır dedi. sonra arada bunları bayağı bi fırça çekti, teknik konuştuğu için lak luk da yapamıyorlar, yolladılar sinyali. ayrıca telekomun ilk gönderdiği salak modemin arkasındaki kabloyu çekmiş benim hiç haberim yok, niye bakmadın diyorlar olm ben ne bileyim o kadar salaktır da kabloyu söküyor modemden. o yüzden tamamen gitmiş bizdeki ama bütün apartmana doğru dürüst sinyal falan hiç gelmiyormuş zaten. salak herif sökerken ucunu da bozmuş halbuki genç çocuk yani görsen entelliğinden geçilmiyor, onun ucunu yeniledik falan neyse işte fırça çekince nedense birden sinyal gelmeye başladı, bu millet sadece ama sadece dişini gösterince adam oluyor bunu bir kez daha öğrendim.

    abicim kablo işi falan değil tabikide..
    ttnetten superonline a geçtim..
    bina aynı ev aynı ben aynı...
    amma gel gelelim superonline a geçtiğimden beri bina içi tesisattan kaymaklı stabil internetim yok:)
    güleyimmi ağlayayımmı..
    ttnetin sol e kazığı bence bu ama sol çözemiyor ne yazıkki..




  • 2 gündür benim de bağlantım vasatlaştı. şikayet üstüne bugün dönüş yaptılar ve sorun tabiki her zaman olduğu gibi iç tesisat kaynaklı. 10 dk dil döktüm eylül'den itibaren yaşadıklarımı anlattım, eşşek değilse anlarlar. arızalı portu bana ittirip haftalarca iç tesisatınızda sıkıntı var diye elektrikçiye 100 lira ödettiler. yine aynısını yapıyorlar ve eminim habersiz bir şekilde portumu tt müşterisine aktardılar benimkini. arkadaş 3 gün önce pingte 50'yi görürken bugün 1500 olması akla mantığa yatıyor mu? hattınız vdsl kaldırır denirken bugün youtube'da 500 kbps ile bağlantı olması 2 gündür iç tesisat ile mi alakalı? kimse kimseyi kandırmasın, her türlü btk'ya şikayeti iletiyorum.superonline'ın tt'nin bu kadar tekelcilik yapmasına da nasıl göz yumduğunu anlamıyorum.
  • download hizi 1.25.pingler ucuyo

    16 mbit internetim var.nedeni nedir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.