Şimdi Ara

İnternet Aşırı Yavaş (Ttnet) (0.50 mbps)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birden 0.5 megabite düştü internetim ttnet kullanıyorum başka hızı yavaşlayan var mı?

• Bende de yavaşlama var 47 Mbps çıkıyor hız. Normalde 60 civarı çıkardı.
  • Fıber kullanıyorum 1000 mbps den ınmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalim 1000 mbps internet Tahminimce 500 mb lık bir dosya 3 4 saniyede falan iner. Düşüncesi bile insanı çıldırtıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay sonu klasik yavaşlamalar, millet kotalar sıfırlanmadan son bir çırpınış denemeleri sağolsun.

Bide ay başı 5-6 günde böyle, kotalar sıfırlanacak, altyapı kaldırmadığı için yavaş olacak vs.

Senelerdir böyle alışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 28 Ocak 2016; 19:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustLetmego

Ay sonu klasik yavaşlamalar, millet kotalar sıfırlanmadan son bir çırpınış denemeleri sağolsun.

Bide ay başı 5-6 günde böyle, kotalar sıfırlanacak, altyapı kaldırmadığı için yavaş olacak vs.

Senelerdir böyle alışın.

Adil kullanım kotası 3 mbit'e düşürüyor, benimki 0.5 idi. Sorun benden kaynaklanıyormuş hallettim bu arada.
  • Seninki gene iyi.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111430511&p=1#111430511

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dun sabah 2.5mb ile indiriyordum, oo 0 lanmis falan dedim sevindim oglen yine 300kbps ye dustu. 3 saat surdu hizli hizli akip kopmalarim. yaptigimda 720p youtubedan video izlemek, lol oynamak. abi o kadar para verip 720p takilmadan video izlemek hakkimiz degil mi ya? ayrica 3 saatte 720p video izleyip 1 2 lol oyunu atmak doldurur mu ya kotayi?

• 5dk 480p video 250 mb civari bisey. Sen 3 saat 720p diyorsun :S
  • benimki ttnetteyken hep öyleydi. En son sinirlenip kapattım interneti. Dsmarta bağlandım günün belli bir saatin(saatleride olabiliyor) 1mbit altına düşüyor ama 8mbit internetim diğer saatler 4mbitten aşağıya inmiyor. Tavsiyem hangi şirket olursa olsun böyle emicilere para yedirmeyin. Gidin başka yerlerden alın internetinizi
  • MrTux kullanıcısına yanıt
    hocam 2 lol oyunum 1 saat almış olsa 2 saat 720 p izlemiş olurum. zaten benim burada demek istediğim 3 saat 720p video izledim akk doldu değil.

ben demek istiyorum ki akk dolsa da 720 p video izleyebilmeliyim.480p bi şey izlemek için veya 1 gecede 12-15 gb arası download edebilmek için ben o kadar para vermemeliyim. hiç yoktan 720p akıcı izleyim videomu 1 gecede 25gb civarı download yapabileyim, ben bunları yaptıktan sonra da hay sizin akk nize demem zaten. ama akk benim kullanımımı etkileyecekse ben neden vereyim ki bu kadar para ? telefonuma 4gb internet alırım sadece sosyal medya için kullanırım interneti.
  • geçen sene sözleşmemiz bitti ttnet ile, ben superonline geçmek istedim ancak babamı arayıp 3 ay ücretsiz verelim sonra 3 ay yarı fiyattan verelim yok şöyle olsun böyle olsun diyip kandırmışlar 2 yıl sözleşme kitlemişler. 1 yıl falan daha var sözleşme. gelecek dönemki firmayı kesinlikle ben seçeceğim hatta teker teker hepsini dolaşıp pazarlıksa pazarlık, anlaşmaysa anlaşma yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

geçen sene sözleşmemiz bitti ttnet ile, ben superonline geçmek istedim ancak babamı arayıp 3 ay ücretsiz verelim sonra 3 ay yarı fiyattan verelim yok şöyle olsun böyle olsun diyip kandırmışlar 2 yıl sözleşme kitlemişler. 1 yıl falan daha var sözleşme. gelecek dönemki firmayı kesinlikle ben seçeceğim hatta teker teker hepsini dolaşıp pazarlıksa pazarlık, anlaşmaysa anlaşma yapacağım.

Her bolgede en hizli internet hangisi onu ogrenin. Her yerde farklilik gösteriyormuş sirketler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.