Şimdi Ara

İnternet alt yapısı olmayan bina için nasıl çözüm bulabiliriz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili dostlar günlerdir Arnavutköy Bolluca'da bulunan internet alt yapısı olmayan binam için sağa sola yazıyorum çiziyorum ancak hala bir sonuç alamadım.Binaya kutu takılması gerektiği söylendi.İnternetsizlikten telef olduk gerçekten .İşimizi gücümüzü online sistem üzerinden yaptığımız için saçma sapan durumlarda kalıyoruz. Gaziosmanpaşa Türk Telekom Müdürlüğüne gittim dilekçe de verdim , online ortamda TT Ceosuna da yazdım , telefonla online işlemleri de aradım ancak hala çözüm bulamadım.Bana verilen en son cevap ise müdürlüğün orası ile ilgili şu an bir projesi olmadığıymış.Bu hafta yine müdürlüğe çıkartma yapacağım ancak pek bir umudum yok. SuperBox gibi alternatifleri araştırdım ancak inanılmaz tuzlu.Sizin aklınıza farklı yöntemler gelirse buraya yazarsanız mutlu olurum.Bu arada yeni taşınmıştım ve hala türk telekom abonesiyim.Alternatif çözümler için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler dostlar

• Yapacak hiiicbirsey yok mecbur seve seve superbox ben de cok ugrastim kimse takmadi turk telekom superonline kablonet hepsinin mudurlugune gittim. mecbur superbox almak zorunda kaldim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telekom veya diğer firmalar binanızda/sitenizde altyapı çalışması yapmadığı sürece ekstra yapacak bir şey yok. Zaten her yere yazmışsınız. Bağlı olduğunuz müdürlüğünüzdeki yetkililerle irtibatta kalın, süreci takip edin.
  • binanızın yakınında çok uzak değil ise farklı bir bina mevcut olarak varsa ve altyapısı varsa ordan kablo çektirin kendinize, ben kendime öyle çektirmiştim türk telekom ekibi sorun etmemişti sonra gelip yinede çektiler altyapı yan taraftan çekip kutu koydular bir deneyin eğer altyapı varsa yakınınızda binalarda
  • Vallahi dostlar bugun yine gittim tum mahallede adsl alt yapi fiber yapilmasi gerekiyormus, ayrica bu yapildiktan sonra binaya da kablo cekilecekmis de olme essegim olme. Bende bastim isyani aradim turkcelli aldim 20 mb superbox i. Yarin kuruluma gelecekler. Iyi mi yaptim kotu mu bilmem de bir sey yapmak lazimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.