Şimdi Ara

internet ağ geçidi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarımda kimi zaman şağ alt köşede iki tane bağlantı ikonu çıkıyor.ve ikinci.ikon çıkınca (internet ağ geçidinin olduğu,512 yazan pencere)inanılmaz bir şekilde veri indirdiğim gözüküyor oysa ben o sırada tv izliyor oluyorum.ayrıca bu ikon 3 gün önce format atana kadar yoktu.modemi iki kişi kullanıyoruz ama formattan önce de 2 kişi kullanıyorduk ve böyle bir ikon çıkmıyordu.lütfen yardım edin,izinsiz bir 3.kişi mi giriyor modeme?

İnternet ağ geçidi penceresi 3 gün öncesine kadar çıkmıyordu.Bir bakar mısınız?

• böyle küçük şeylerle kafanı yoerma güzel kardeşim...neyse ney ağ geçidi salla ya..
    takılmana bak
  • ufak dediğin şey hiçbirşey yapmadan 10 dk da 30 mb inmene sebep veriyorsa...bir daha düşün istrsen..
  • Arka planda internetten veri alarak otomatik çalışan bir program var mı?
  • hayır,yok..3 gün önce format attım.o gün,bugün olay bu.modem ışığı son hızla yanıp sönüyor..modem ve adsl şifrelerimi değiştirdim,kaspersky ile güvenli modda tarattım değişen birşey yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: atahandl

ufak dediğin şey hiçbirşey yapmadan 10 dk da 30 mb inmene sebep veriyorsa...bir daha düşün istrsen..

bırak güzel kardeşim yaa..şurda 30 mb için birbirinizi kırmayın
  • ya korkacak bişey yok. o senın baglantını yani saniyede sana gelen veri miltarını ve senın yolladııgn veri mıktarını belirtir. bişey indirmiyorsun yani. onu kaldırmak istiyorsan:
    Denetim masası--ag baglantılarım--->baglantıya ters tıkla. DURUM u sec. ordan ÖZELLIKLERI sec. BAGLANDIGINDA BILDIRIM ALANINDA SIMGE GOSTER secilidir. ordaki tiki kaldır her iki baglantı için de yap
    quote:

merhaba arkadaşlar...
    bilgisayarımda kimi zaman şağ alt köşede iki tane bağlantı ikonu çıkıyor.ve ikinci.ikon çıkınca (internet ağ geçidinin olduğu,512 yazan pencere)inanılmaz bir şekilde veri indirdiğim gözüküyor oysa ben o sırada tv izliyor oluyorum.ayrıca bu ikon 3 gün önce format atana kadar yoktu.modemi iki kişi kullanıyoruz ama formattan önce de 2 kişi kullanıyorduk ve böyle bir ikon çıkmıyordu.lütfen yardım edin,izinsiz bir 3.kişi mi giriyor modeme?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi tamam da...internet ağ geçidi ile bilgisayarım iki farklı veri miktarı gösteriyor.ve adsl modem ışığı inanılmaz hızlı yanıyor sürekli veri alıp veriyormuşum gibi..mesela bağlantı açılalı şuan 4 dk olmuş 3 mb veri alınıp verilmiş..bak screenshot koydum ilk mesajımda.farklı renkteki cümle..bir tıkla.
    quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

ya korkacak bişey yok. o senın baglantını yani saniyede sana gelen veri miltarını ve senın yolladııgn veri mıktarını belirtir. bişey indirmiyorsun yani. onu kaldırmak istiyorsan:
    Denetim masası--ag baglantılarım--->baglantıya ters tıkla. DURUM u sec. ordan ÖZELLIKLERI sec. BAGLANDIGINDA BILDIRIM ALANINDA SIMGE GOSTER secilidir. ordaki tiki kaldır her iki baglantı için de yap
    quote:

merhaba arkadaşlar...

• mesela şimdi internet ağ geçidi ikonu kendi kendine kayboldu.ve modemlan ışığı normale döndü.
    benim korkum bir başkasının adsl kotamı sömürmesi...ve o bağlandığı zaman benim ekranın sağ alt köşesinde internet ağ geçici ikonunun çıkması.mümkün müdür
  • modemin kablosuz değilse başkasının sömürmesi söz konusu değildir..
    ama ilginç bi vaka gerçekten..peki bu bağlantıyı kes deyince noluyor bi daa mı çıkıyor?
  • bağlantıyı kes deyince bağlantım tamamen kesiliyor...trojan vb diyorum ama güvenli modda tarattım yok birşey...şuan itibariyle düzeldi gibi ama kendi kendine çıkıp yok olması sinirimi bozuyor.olmazsa kullanıcı hesabı açıp sınırlı hesapla gireceğim internete.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.