Bildirim
İnterleaved ile Fast Path arasında fark var mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Santral ile mesafen uzaksa ve kopma yaşıyorsan İnterleaved modda düzeltir ama pingin dahada yükselir ama fastpath modda ping süreleri daha düşüktür ancak bunu kullananbilmen için hat değerlerinin iyi olması gerekiyor ve bu 2 si arasındaki fark ise İnterleaved modda verilerin belirli bir süzgeçten geçmesi ve fastpathde geçmemesidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirJET -- 27 Ekim 2018; 22:18:13 > -
İnterleaved a değil Fast Path e geçince ping düşecektir.
İnterleaved uzun mesafede daha iyi verim sağlar veri de çift kontrol yapar bu yüzden ping fazla olur.
Fast Path de kısa mesafe de çalışır, paket kontrolü yapılmaz ping düşük olur. Herkesi almayabilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Santralle aramda 500 metre gibi bir mesafe var. Benim merak ettiğim acaba düşüş olur mu? Galiba denemeden pek anlayama cağım. -
interleaved de ping artar -
Acaba hangisinde olduğumu öğrenebiliyor muyum? Türknet desteğe yazacağım da belki düzelir. -
interleaved modda sana gelen paketler kontrol edilir bu yüzden ping artar fast path te böyle bir kontrol yok bu sayede ping artışı olmaz bence sen hızını düşürmelerini iste hat değerlerin sınırda -
Peki aşırı derece hız düşüşü olur mu ? 45 e 23 alırken ne kadar düşebilir? -
size tanımlı olan hızı da alamıyorsunuz zaten 45'e düşürtün sonra olmadı yükseltirsiniz -
Sanırım eski dandik TTnet modemlerinden kullanıyorsunuz. Öncelikle onun yerine güzel bir tane Asus modem alın. Bende hız değerleri hep sınırda gözüküyordu. Modemi AC-51 ile değiştirdim, max 107 mbps hız göstermeye başladı, hat iyileşti.
Bir de santrelden gelen kabloyu iyi bir sağlam CAT 6 kablo ile değiştirin. Bunlar sizde bir nebze hat iyileşmesi sağlayaccaktır.
Olmassa siz gene Türknet'e mesaj atıp, Fastpath'a geçirmelerini söyleyin, YAPA'da olduğunuz için yapacaklardır diye düşünüyorum. -
Airties 5650 modem kullanıyorum. Şimdilik Turknet ten destek kaydı açtım bilgi bekliyorum. Eğer olmazsa dediğiniz yollara bakacağım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X