Şimdi Ara

İnteret var mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskisehirde yasiyorum sabag internetim vardi ancak saat6dan beri internet baglantisi yok sizde de durum boyle mi

Edit: Ev telefonu da.arama yapmiyordu cepten evi aradim ayni bolgeden farkli.bi numara acti ttneti aradim maksimum 8 ortalama 3 gun dediler
    Boyle sacmalik olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BouncingBetty -- 15 Mart 2014; 19:07:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı şey bana da olmuştu 3-4 ay önce bağıra çağıra düzelttirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yagizkeskin254

Aynı şey bana da olmuştu 3-4 ay önce bağıra çağıra düzelttirdim.

bunlar insanla dalga geciyolar hocam ya kendi evimin telefonunu cepten ariyorum baska biyer cikiyor ariyorum 2-3 gun icinde diyolar resmen.insanla t...ak geciyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: BouncingBetty

quote:

bunlar insanla dalga geciyolar hocam ya kendi evimin telefonunu cepten ariyorum baska biyer cikiyor ariyorum 2-3 gun icinde diyolar resmen.insanla t...ak geciyolar

Modemde hangi ışıklar yanıyor ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BouncingBetty

quote:

Modemde hangi ışıklar yanıyor ?

sadece power ve ethetnet

• BouncingBetty kullanıcısına yanıt
    santralden hatları karıştırmışlar.hatlar düzelmeden internet gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector1745

santralden hatları karıştırmışlar.hatlar düzelmeden internet gelmez.

peki şikayet için direk bayiye gitsem sorun çözülür mü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 defa ariza kaydi actirdim hala ekiplerimiz calismayi surduruyo diyolar 2 satte bozduklari isi 18 saattir duzeltemediler

• bende ADSL de yanıyordu sonra modem ayarlarından bir şeyler düzelttirdiler hala gelmedi 4440375 i aradım yine dedim çabuk yapın şunu vs. 10 dk sonra düzeldi :D

• BouncingBetty kullanıcısına yanıt
    121 arıza kaydı bırakın ertesi gün geiıyorlar .türk telekom arıza.telefen hattı yapılınca internet düzelecek otomatikman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector1745

121 arıza kaydı bırakın ertesi gün geiıyorlar .türk telekom arıza.telefen hattı yapılınca internet düzelecek otomatikman.

oraya da biraktim hocam yarin sabah da gelmezse bayiye gidip konusmayi dusunuyorum

• quote:

bende ADSL de yanıyordu sonra modem ayarlarından bir şeyler düzelttirdiler hala gelmedi 4440375 i aradım yine dedim çabuk yapın şunu vs. 10 dk sonra düzeldi :D

hocam 4 defa 440375e 1 defa da 121 e ariz kaydi actirdim yarin sabah da gelmezse bayiye gidicem

• Hocam bir de oturduğun yerin hatlarını, sana giden kabloyu ve kendi ev içindeki kabloları kontrol ettir. Onlarda da bir sıkıntı olabilir, yeni birisi taşındıysa o kişi senin kablonu sökmüş olabilir. Paket değişikliği yaptıysan modemin hızı kaldıramıyor olabilr, modem ölmüş olabilir. Bunlardan başka sebepler de olabilir ama şimdi aklıma gelmiyor. Bunları bir TTNet bayisine arıza kaydı yaptırarak teşhis ettirebilirsin.

• quote:

Hocam bir de oturduğun yerin hatlarını, sana giden kabloyu ve kendi ev içindeki kabloları kontrol ettir. Onlarda da bir sıkıntı olabilir, yeni birisi taşındıysa o kişi senin kablonu sökmüş olabilir. Paket değişikliği yaptıysan modemin hızı kaldıramıyor olabilr, modem ölmüş olabilir. Bunlardan başka sebepler de olabilir ama şimdi aklıma gelmiyor. Bunları bir TTNet bayisine arıza kaydı yaptırarak teşhis ettirebilirsin.

yok hocam dedigim.gibi hat karisikligi olmus bizim ev telini arayinca baska ev cikyor apartman aile apartmani yeni tasinan da yok yarin.bayiyle konusup sonuclari yazarim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.