Şimdi Ara

intercooler kullanan arkadaşlar... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

en eski model bu sanırım konsola zarar veren
     intercooler kullanan arkadaşlar...

bendeki üründe bu

bişey dikkatimi çekti yeni olanda da içi plastik yani sadece dışı metal yapmışlar yine problem yapabilir gibi geldi sonuşta içi eriyo dışı degilki yoksa yanlış mı düşünüyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: joven

bendeki bu yerli üretim intercooler oda sıcaklığı 34 derecede banamısın demedi herkese tavsiye ederim

Ya şu microsofta bakın bizi ne durumlara sokmuş;
    sadece ben vantilatörle makinayı soğutuyorum diye düşünüyordum,
    kimbilir millet daha ne yöntemler geliştirmiştir;bu arada ilk 3 kırmızı veren makinamda intercolor fan vardı yeni sürümünü bilemem ama eskisi bi halta yaramaz.

• Benim ilk 3 kırmızı ışık hatası veren makinemde Talisman Whisper vardı. O zamanlar en etkili çözüm diye adlandırılıyordu. O makine öldükten sonra artık konsollarımı modifiye etmiyorum. Şu anda hiçbir eklenti olmadan çalışan bir NTSC-U konsolum var. Ne zaman ölür bilmiyorum. Gittiği yere kadar artık. Sonra PAL Elite ile yola devam.
  • ben şimdi atikten alıcam konsolumu soğutma sistemiyaptırmam sizce kötü mü olur yoksa yaptırmayıp intercöler mi aliim?
  • Yapılacak soğutma sistemine bağlı. İçeriye yapılan modofikasyonlar direk GPU'ya etki edeceğinden daha etkili olacaktır. Intercooler genel bir soğutma sağlıyor. Bence GPU odaklı bir çözüm daha avantajlı olabilir.
  • Bu soğutma sistemi Türkiye'de ne kadara satılıyor acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

Yapılacak soğutma sistemine bağlı. İçeriye yapılan modofikasyonlar direk GPU'ya etki edeceğinden daha etkili olacaktır. Intercooler genel bir soğutma sağlıyor. Bence GPU odaklı bir çözüm daha avantajlı olabilir.

yaptıkları soğutma istremi 2 fan takmak işlemci ve gpu nun üsütne direnç fln bağlıyorlar yankasyı deliyorlar şuan için mükeml bir şey gözüküyor :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mx44

quote:

Orjinalden alıntı: joven

bendeki bu yerli üretim intercooler oda sıcaklığı 34 derecede banamısın demedi herkese tavsiye ederim

Ya şu microsofta bakın bizi ne durumlara sokmuş;
    sadece ben vantilatörle makinayı soğutuyorum diye düşünüyordum,
    kimbilir millet daha ne yöntemler geliştirmiştir;bu arada ilk 3 kırmızı veren makinamda intercolor fan vardı yeni sürümünü bilemem ama eskisi bi halta yaramaz.

işte gercek soğutma budur abi TBRKLER

• quote:

Orjinalden alıntı: cabi

quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

Yapılacak soğutma sistemine bağlı. İçeriye yapılan modofikasyonlar direk GPU'ya etki edeceğinden daha etkili olacaktır. Intercooler genel bir soğutma sağlıyor. Bence GPU odaklı bir çözüm daha avantajlı olabilir.

yaptıkları soğutma istremi 2 fan takmak işlemci ve gpu nun üsütne direnç fln bağlıyorlar yankasyı deliyorlar şuan için mükeml bir şey gözüküyor :D

Bende diğer makinama Atikten extra soğutma işlemi uygulattım gerçekten işe yarıyor ve adamlar gerçekten bu işi çok iyi yapıyorlar şu an x360'ım eskisine oranla %40 daha az ısınıyor(işlem öncesi ve sonrası ölçüm yapıyorlar) ve sorunsuz çalışıyor.

•  intercooler kullanan arkadaşlar...

bu kesinlikle tam oturmalı beyazbüyü
  • Ürünü alan diğer kişi benim, dün gece itibariyle kısa sürede olsa soğutucuyu deneme fırsatım oldu. Öncelikle güç girişinin tam oturmamasında herhangi bir anormallik veya sorun olduğunu düşünmüyorum zira markalar arasında farklılıklar olabiliyor, genelde yorum yapan ıntercooler sahibi olan arkadaşların kullandığı ürünün markası Nyko. Bizdeki ürün direk "InterCooler 360" olarak geciyor. Güç girişleri eğrelti gibi durmuyor, yerine tam olarak oturuyor hatta "tık" şeklinde oturma sesinide duyabiliyorsunuz. Soğutma konusunda da bir hayli başarılı olduğunu söyliyebilirim, fanı taktıktan sonra sıcak hava daha hızlı ve kuvvetli şekilde dışarı atılmaya başladı, cihazın serin calısmasında bir hayli etkili oldu ... Fanlarının sesleride çok yüksek sayılmayacak seviyede, oyun oynarken duyulması veya rahatsız etmesi çok zor.
  • o zaman Nyko mu alalım yoksa InterCooler 360 mı alalım hangisi daha kaliteli...
  • Benim kafamı kızdırıyorlar veya yapacam bi Fan sistemi microsoft paten'tini almaya gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

Ürünü alan diğer kişi benim, dün gece itibariyle kısa sürede olsa soğutucuyu deneme fırsatım oldu. Öncelikle güç girişinin tam oturmamasında herhangi bir anormallik veya sorun olduğunu düşünmüyorum zira markalar arasında farklılıklar olabiliyor, genelde yorum yapan ıntercooler sahibi olan arkadaşların kullandığı ürünün markası Nyko. Bizdeki ürün direk "InterCooler 360" olarak geciyor. Güç girişleri eğrelti gibi durmuyor, yerine tam olarak oturuyor hatta "tık" şeklinde oturma sesinide duyabiliyorsunuz. Soğutma konusunda da bir hayli başarılı olduğunu söyliyebilirim, fanı taktıktan sonra sıcak hava daha hızlı ve kuvvetli şekilde dışarı atılmaya başladı, cihazın serin calısmasında bir hayli etkili oldu ... Fanlarının sesleride çok yüksek sayılmayacak seviyede, oyun oynarken duyulması veya rahatsız etmesi çok zor.

Intercooler Xbox 360 ın markası zaten Nyko deyilmi yani Intercooler Xbox 360 fan adını kullanan Nyko başka bir marka Intercooler Xbox 360 yok herhalde

• En eskisi ve resmi olanı Nyko Intercooler zaten. Ama piyasada aynı Nyko'nun fanı gibi üretilmiş ve üzerinde Intercooler yazan ürünler de var. Bazılarında Intercooler yazmıyor, bazılarında 3 yerin 2 fan var. Piyasada bir sürü fan çeşidi bulmak mümkün yanı. Ama direk konsolun power girişine takıldığından, ben Nyko harici bir firmaya güvenmiyorum.
  • İntercooler ex buldum ama benim fan hızım zaten artırılmışdı sizce onuda aliim mi gerekli mi? Sürkülasyonu iyicen artırır mı?
  • bende nyko nun intercooler ex ini aldım 360 elite im için ama beyazbüyü gibi bende sorun yaşıyorum tam oturmuyor ve daha da kötüsü onun sistemi çalışıyor bende çalışmıyor bile. Sizce bunun nedeni konsolun ingiltereden ve fan ın amerikadan olmasından olaiblirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

boyle olmamali b yanlışlık var bence baktım arastırdım ama buna ilk sende rastlanıyor

ilk değil. Bende şimdi aldım. Yeni geldi amerikadan ve girmiyor. Beyazbüyü de en azından xbox çalışıyor. BEnde çalışmıyor bile. Ne yapacağımı bilemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.