Şimdi Ara

intercooler kullanan arkadaşlar... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • intercooler hakkında başka fikri olan, bu haliyle kullanılıp kullanılamayacağını düşünen?

görüşlerinizi bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

intercooler hakkında başka fikri olan, bu haliyle kullanılıp kullanılamayacağını düşünen?

görüşlerinizi bekliyoruz.

bence kullanma hocam. konsol şuana kadar kitlenmediyse, grafiklerde sorun olmadıysa çok fazla ısınmıyorsa neden kullanıyorsunki.
  • darkd66 düşünceniz için teşekkürler ancak kullanmayacağım bir ürünü genelde satın almam o yüzden ben kullanmayı düşünüyorum
    merakım sizlerin düşünceleri.
  • Yeşil ışıklı fan stand amazon sitesinde bol bol var
    Glow Stand Xbox 360 deyin çıkar zaten.

Elektriği elektrik prizinden alıyor adaptörle.
  • bende EX modeli var ve çok memnunum..fotolarla yakında alakası yok..soket tam olarak yerine oturuyor..

foto upload ederim eve gidince..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 21 Eylül 2007; 22:28:17 >
  • gameman

üstadım ex model olayını buradan öğrendim benim son versiyondan kastım soket girişinin plastik değil de metal olduğunu anlatmaktı
    satın aldığım kişi hong kong'ta şimdi ürünü geri yollasam en az 15 gün geri gelmesi bir o kadar daha zaman alır bu şekilde kullanacağız artık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • evet soket kısmın dışı metal,aynı orjinal adaptör girişi gibi..ilk çıkan modelin soket kısmı hakkında bilgim yok.
    EX model kasaya tam olarak oturuyor.aşağı yukarı oynama gibi bir olay yok..

EX i almadan evvel ki ısı ile şimdi ki ısı arasında hissedilecek kadar fark var..
  • en eski model bu sanırım konsola zarar veren
     intercooler kullanan arkadaşlar...

bendeki üründe bu

• arkadaşlar bu extra fanın ısıyı ne kadar düşürdüğünü biliyormusunuz?
    bunun ilk çıkanını gördüğümde bana pek esprili gelmemişti de.şu an ısıyı 12 derece düşürecek bir yöntem üzeerinde çalışıyoruz.bu melet iyi bir şekilde ısıyı düşürüyorsa girişmeyelim maksat.
  • beyazbüyü bende aynı intercoolerdan kullanıyorum ve seninki gibi değil power bende tam oturuyor. sizinkinde bi sorun olabilir?

• Sende de hiç güç yokmuş... Ispanak yemiyor musun hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

Sende de hiç güç yokmuş... Ispanak yemiyor musun hiç

Dışarıdan bakıldığında öyle görünüyor ancak, power kablosunun gidecek mesafesi yok
    power kablosu ve intercooler'ın iç derinliklerini ölçtüm aynılar.
  • aslında bazen böyle ürünlerin taklitleri üretilip neredeyse aynı fiyata satılıyor e-bay'de böyle bir durum da gerçekleşmiş olabilir ne yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

darkd66 düşünceniz için teşekkürler ancak kullanmayacağım bir ürünü genelde satın almam o yüzden ben kullanmayı düşünüyorum
    merakım sizlerin düşünceleri.

Eğer iç kısım metal ise, kullanmakta bir sakınca görmüyorum ben. Çünkü bu aletlerdeki sorun iç kismin plastik olmasından dolayı erimesi ve zamanla poroblem yaratması. Sizdeki metalse ve konsolun çalışmasına engel olan bir sorun yoksa, kullanmamanız için bir sebep yok demektir.

Ayrıca, bir tavsiye, başka bir power kablosuyla deneme yapmanız mümkün müdür acaba? Kim bilir...

• elderzeus

evet iç kısımlar metal, ntsc-pal bir cihazın power kablosu ile deneyeceğim bakalım belki fark eder.
  • Microsoft adaptörün kablo başlarında değişikliğe gitti başlarındaki klipsler artk yok. hani sıkıp öyle takıyorduk ya adaptörü
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Microsoft adaptörün kablo başlarında değişikliğe gitti başlarındaki klipsler artk yok. hani sıkıp öyle takıyorduk ya adaptörü

Bu durumda bendeki kablo eski doğru mu anlıyorum.
  • EVet yeni üretimlerde o yanlardaki basılan yerler yok. Ama iç kısmın tipi değişmemiş ki? Boyutları aynı yani. Bunun bir fark yaratacağını sanmıyorum. Ayrıca kuzendeki de yanda basılan yerler olan model. Direk oturuyor. Yeni kablo ile umarım düzelir. Bakalım..
  • niye o basılan kısımları kaldırdılar acaba. baya iyi oluyordu kablo tam oturuyordu.
  • Gerek duymadılar demek ki. Olmayanlarda da gayet güzel oturmakta power kablosu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.