-> İbrahimoviç soğuk ve sıcak coğrafyanın en özel karışımı. -> Dani Alves dışarda,yerde ve acı çekiyor. -> İbrahimoviç 17 yaşında siyah kuşak sahibiymiş bu özelliği sayesinde ceza sahası içindeki pozisyonları çok iyi değerlendiriyor. -> Pike oraya girdi adeta orda Pike yaptı -> Yetiştiği,büyüdüğü sıcak toprakların en soğuk gölcüsü.(Eto için söylüyor.) -> Bütün maç boyunca Sneijder(40 yıllık Şınayder)`e Sineyder dedi. -> Puyol`a zaten Püyoyl diyor. -> Ben hakeme baktım o yardımcısına ve out kararı verdiler. -> Interli Minito`nun geldiği takımdan geçen sezon Ferrar`yle takım arkadaşı olduğunu söyledi ne gerek varsa. -> Sineyder ordan iyi vurur,ordan iyi vurur ama ordan kötü vuruyor. -> Dani Alves o bölgede Muntari`yi çok kötü harcıyor bu dakikalarda. -> Sürekli Barça yerine Barsa dedi. -> Xavi ayağını adeta bilgisayar tarafından programlanmışcasına kullanıyor. -> Eto bir pozisyonda çalım atarken faulle durduruluyor.Bu adam çalıma pas diyo.Eto harika bir pas atıyor. -> Her yerde yapılan faullere free kick diyor.Ofsayt olan pozisyonlara bile dicek sandım bir ara. -> Bir hücum faul -> Orda bir güzelleme yapmak istedi Xavi. -> Gol kokusu gelmeye başladı Inter kalesinden.
Ben mi çok inceliyorum bilmiyorum ama hoşuma giden yerleri yazmak istedim.Ara ara basket maçına baktığım için kaçırdığım saçmalıklar olabilir.Napıcağız biz bu adamı?
Kaç kaç bitti
van buyteeen goooooooooooooool....babası güreşçi
zenden'e faul yapıyorlar ama kareteci olduğunu bilmiyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: blade77
van buyteeen goooooooooooooool....babası güreşçi
zenden'e faul yapıyorlar ama kareteci olduğunu bilmiyorlar
Kopardın beni gece gece.
hocam iyi konuya değinmişsin neydi o spiker öyle ya. hele şınayder e sineyder demesi yok mu öldürdü beni ya. ve de dikkat ettiğim ve anladığım kadarıyla biraz interliydi.
Messi>Topun kralı o ne öyle popun kralı gibi
saçma sapan maç anlatıyolar . sade anlat kardeşim maçı . duru , şeffaf . ne kadar işgüzarlar
Ayrıca Puyol 'a , " Puyöl " dedi. Çok şaşırtıcıydı..
Ben hakeme baktım o yardımcısına ve out kararı verdiler.
kaç kaç bitti maç
0-0
Şineyder, ordan iyi vurur, ordan iyi vurur, ordan kötü vuruyor.
Bir ara Lucio atak faul yaptı dedi Ordan Amerikan futboluna niye bağlamadı Şaşırdım..
quote:
Orijinalden alıntı: emrekacar
Bir ara Lucio atak faul yaptı dedi Ordan Amerikan futboluna niye bağlamadı Şaşırdım..
hücum faul
0-0 bitti arkadaşlar sanırım herkes aydınlandı ama konu spiker tabi... ben eto nun çalımına pas demesine koptum bide iyi wurur iyi wurur kötü wuruyor adeta demesi
Biri için en sevdiği dizi prison break dediydi...
Bu arada süper video buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamunda -- 17 Eylül 2009; 0:19:07 >
quote:
Orijinalden alıntı: KüçükKötüEjderha
Biri için en sevdiği dizi prison break dediydi...
Bu arada süper video buldum
Ardından moda tasarımcılığı cıktı, bomba adam su spiker
Yok sen abartmadın gerçekten çok abes laflar "üretti"..Hücum faul nedir ya ..O karışım laflarına, sıcak soğuk kesişimlerine hiç değinmezsek