Şimdi Ara

Intel Xeon X3440 Klubü (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
28
Favori
83.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bios pilinde problem varsa sistem saat ve tarihinin sıfırlanması lazım. Tabi pili değiştirip deneyin aklınızdan o ihtimal çıksın ayrıca pil yuvasında oksitlen vs var mı onada bakın. Bir ihtimal psuda yetersiz kalıyor olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam tarih saat sıfırlanmıyor ama. Pc yi 1 hafta açmazsam ilk seferde açılmıyor o yüzden pilden şüpheleniyorum. Psu ise 700W fps sistemime göre çok çok fazla
  • bakgari035 B kullanıcısına yanıt
    Ya sorun pil olsun o en kolayı :)

İnşallah pildirde artık huzura kavuşurum :D
    Hocam bide aklıma takılan bir soru var. Ramleriniz kaç mhz ? Oc ayarlarinizda ram hızını ramlerinize göre ayarliyorsunuz değil mi?

Ramlar xmp ile 1600 mhz olabiliyor. Şimdi denemek içim pc yi kapatıp fişini çektim yarım saat sonra açtığımda bu hatayı aldım pildenmi şimdi bu

Intel Xeon X3440 Klubü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fişi çekip tekrar açtığınızda olduğu için akla ilk pil sorunu geliyor

• Bende öyle düşünüyorum.Artık bakıcaz
  • Pc açılınca farketmemişim şuan kendilğinden tekrar 3.0 ocli devam ediyor :D bune abi kafasına göre tek yaptığım şey fişi çekip 30 dakka beklemek
    Herhangi bir kapanma oldu mu peki? Macunu değiştin mi ya da pili?

hayır sadece fişi çekip bekleyip taktım hatayı verip kapandı sonra açıldı.
    Hocam fikir olsun diye yazıyorum. Pch diyot sıcaklığı yükte boşta stres testinde sabit olarak 59 derece bende.

Yan kapağa fan takıcam yarın tam ona üflüyecek şekilde bakalım nolucak çok çektim valla şu sistemden :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakgari035 -- 26 Haziran 2019; 21:21:51 >
    Hocam fan takın ondan zarar gelmez tabi ama sizin yaptığınız overclock için chipset ısınması olmaması lazım eğer chipset ısınmasıdan dolayı sistem kapanıyor ise macunu tamamen kurumuş olabilir

Sorun pil desem tarih saatte sorun yok bi o aldığım hata var bakalım gene değiştiricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakgari035 -- 26 Haziran 2019; 23:2:45 >
  • x3440 a oc için soğutucu önerisi bütçe 150 tl
    Hocam bios pilini değiştirdim ama şuan oc siz hali ile bile değişik normalde 133x20 çıkması lazımken max baksanıza değerlere acaba işlemcimi bozuk

İşlemciniz bozuk değil hocam.
    Intel Xeon X3440 Klubü

Eğer turbo boostu kapatırsanız çarpan yükselmez
    C1e ayarınıda kapatırsanız çarpan düşmez.

• qRs Q kullanıcısına yanıt
    US $21 16%OFF | Yüksek kaliteli 4PIN CPU soğutucu 115X1366 2011,6 ısı borusu çift kule soğutma 9 cm fan, destek Intel AMD
    aliexpress.com
    US $25.0 |High quality 4PIN CPU cooler 115X 1366 2011,6 heatpipe dual tower cooling 9cm fan,support Intel AMD-in Fans & Cooling from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/bsQO8A96

Bu soğutucunun 3 fanlı olanını kullanıyorum. Memnunum. Şu an için Çin'den almak pek ucuz olmayabilir gümrük vergisi vs alınıyor artık.

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Akasa Nero 3 120mm Fan Plakasız Montaj AMD / Intel Tüm Soketlerle Uyumlu İşlemci Soğutucusu (AM4 Ryzen Uyumlu) (AK-CC4007EP01)
    https://www.teknobiyotik.com/akasa-nero-3-amd-intel-lga-775-1156-1155-1366-2011-islemci-sogutucusu.html

Kullanmadığım bir ürün kağıt üzerinde yazan değerleri iyi gözüküyor

hocam sorun şuki ztn kapalılar ama max 20 çarpan varken biosta bu kendi kendize 22 23 fln oluyor sürekli değişiyor anlamadım gitti
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.