Şimdi Ara

İntel vs Amd Oyunlardaki Farkı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
3.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0E2A3DE6D

    İşleri güçleri AMD fanatikliği. Kaç aydır AMD'ye tek kelime laf edemediler. Tek kelime. Ryzen çıktığından beridir herkes bir render alır oldu, herkes simulasyon yapıyor, herkes video işliyor, herkes bilimsel araştırma yapıyor. Oyun oynuyor, internete giriyorlar alt tarafı. Yaptıklarını söyledikleri render da oyun videolarını çekip 2 takipçili youtube kanallarına yüklemek. Yaptıkları işleri bir türlü göremedik. AMD işlemciler oyunlarda intel'e göre daha düşük performans veriyor. Aynı fiyattaki intel işlemci, AMD işlemciden daha yüksek performans veriyor oyunlarda ve bunu daha stabil, daha az dalgalanma ile yapıyor. Geçen tartışıyorduk, GTA V'e optimizasyon özürlü diye yüklendiler, meğer sorun Ryzen işlemcideymiş GTX1080+R7 1700'lü sistem benim GTX1070+8700K sistemden daha düşük fps veriyor Sorarsan AMD süper.

    Ayrıca AMD sisteme daha yüksek frekanslı bellek gerekiyor. 100-200TL de ram fiyat farkı oluyor. Oyun için AMD sistem toplamanın şu anda bir mantığı yok. Aynı fiyata daha performanslı mı? Değil, daha az fps'i daha fazla dalgalanma ile veriyor. Daha ucuza mı geliyor? O da yok. Performansı düşük diye daha az para ödemek... Belki, bir tercih olabilir. Ayrıca 200-250TL arasına taş gibi soğutucular var. AMD alıp stok fanla OC yapınca 80C'lere vuruyor ve 2500-3000Rpm'e vuruyor fan, gürültü de yapıyor. Mecburen soğutucu lazım. Soğutucu maliyeti de kurtarmadı. Hadi intel'e soğutucu lazım OC yapınca, AMD'ye lazım değil olayı da pek mantıklı olmuyor. Kim 70-80C'de çalışan işlemci ve ses yapan işlemci soğutucu ister? Kimse. Her türlü bir soğutucu da lazım, piyasadaki tüm soğutucular intel uyumlu iken AMD uyumlu soğutucular daha kısıtlı. 2.elde ise yok gibi bir şey.

    Bu dediklerimin aksini ispatlayamıyorlar. Anca boş konuşuyorsun, yazmak için yazıyorsun, intel fanısın falan yazıyorlar.
    Yani bunu böyle yazıyorsun ya hayret. Ben sana ss neden attım? gta5 in özürlülüğünü gör diye. AMD işlemci neden özürlü oluyormuş. Ryzen mı seçiyor işlemciye görev dağılımını. İşlemci gelen görevleri işlemeye çalışıyor. Oyundan gelen her komut tek çekirdeğe çakılırsa tabiki işlemcide performans veremez. Aynı sorun witcher 3 tede vardı. çayırda çimende 120 fps veren oyun novigrad meydanda 60 fps ye düşüyordu. Sonra fall creators update1709 geldi oyun novigrad meydanınında da 120 fps oldu. tek çekirdeğe çakılma sorunu benim sistemde bitti. Şimdi tek çekirdeğe çakılma AMD nin suçu mu? Adamlar 6900k yı yok etti. Siz dandirik i5 8400 ile kıyaslıyorsunuz. Oyun geliştirenler oyun motoru sahipleri yazılımsal olarak bu çaresizliğie düzenleme getirdiklerinde görecem ben o i5 8400 ü ya da 7700k yı. Oyunların real-time render olduğunu daha anlayamayan bir foruma sahibiz. Oyunlar önceden build edilir daha sonrada real-time olarak render edilerek oyuncunun gözüne sokulur. Bu sebeplede işlemcinin saf gücü tekil çekirdek gücünden çok daha önemlidir. Tekil çekirdeğin öne çıkmasının tek sebebi piyasayı 6 yıldır 4/4 işlemciye mahkum eden intel yüzündendir. Oyun motorlarıda buna göre evrilmiştir. Paralel olarak işlem becerisi sağlayamamaktadır. Piyasada thread sayısı arttıkça oyun motorlarıda evrilip alltta kalanın canı çıksın modunda 4/4-6/6-4/8 kurgusundaki işlemcileri yavaş yavaş ezecektir.

    Bana 1000 defa sorun i5 8400 mü ryzen 1600 mü diye her seferinde ryzen 1600 derim. Bir kere bile dönüp i5 8400 demem. Ryzen serisinin önünü tıkayan tanınmamış mimari olması. Başkada birşey değil.




  • vamp kullanıcısına yanıt
    Fanatiklik almış yürümüş sizde. Yok orda sorun var yok burda sorun var ama İşlemci mükemmel. Kullanamadıktan sonra kıvırıp başka şekilde kullanılıyor herhalde. Benim 1070 ile aldığım sonucu siz 1080 ile anlamıyorsanız iş bitmiştir. 3 senelik, optimizasyonu ile övülen oyunda böyle sorun varsa neyleyeyim öyle İşlemciyi? Neredeyse bütün oyunlarda geride kalan işlemciye neden oyun için alan birisi para versin? Gelecekte kullanılacak olayı da yalan, FX kullanıldı da performans sıçraması oldu mu? Yok. Phenom II X6? O da yok. Umut tacirliği yapmayın. Bugünkü performansı neyse ona bakılır. Yok güncelleme gelecek o olacak bu olacak... Olmamış ki bugün Gta V'te performansı kötü. Gerçek zamanlı renderdan ibaret değil oyunlar, bunu da siz anlamıyorsunuz. İşin teorik teknik kısmı ile pratiği çok farklı. Ryzen da o yüzden geride kalıyor. Sadece real-time render olsaydı xeon'lar oyun için biçilmiş kaftan olurdu ama en kötü performansı onlar veriyor.

    Kullanım oranı daha düşük diyorsunuz da performansı da daha düşük. Bunun bize ne artısı var peki? 3000TL'ye toplanan intel sistem, AMD sistemden daha yüksek performans veriyorsa oyunlarda neden AMD sistemi tercih etsin insanlar? Bunun açıklaması nedir?


    Bf2 128 kişi olursa demiştiniz, o kadar oyuncuyu tek servera koyarsanız cpu ile değil, Gpu ile işlersiniz. 5-10TFLOP işlem gücüne sahip ekran kartı varken gidip 0.05-0.1TFLOP işlem gücü İşlemci ile uğraşmazsınız. O yüzden de tek çekirdek performansı önemli, gpu'nun isteklerine hızlı cevap veren öne geçiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E2A3DE6D -- 18 Nisan 2018; 12:41:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İntel vs Amd Oyunlardaki Farkı

    Bu gördüğünüz sahne crysiste işlemcilere çok fazla yüklenen bir sahne. Yukarıda current cpu olan kısma bakarsanız 7600k nın ryzen 1600 modelinden gelecekte yaklaşık 2 kat yavaş kalacağını görebilirsiniz. İstediğiniz kadar overclok edin bu işlemciyi kurtaramayacaksınız geçmiş olsun. Altta göreceğiniz değerlendirmede ise i5 8400 modelinin ortalama fps de ne kadar yüksek seyrettiğini ama iki işlemcide bu sahnede tıkandığında aldıkları fps. Ryzenın rahatlıkla %20 fark attığını görebilirisniz.

    İntel vs Amd Oyunlardaki Farkı

    Bugünün saçma sapan tek çekirdeğe yüklenen optimizasyon özürlü oyunlarına bakıp i5 8400 kral falan diye yorum yapanları dikkate almayın. aşağıda 4.8ghzdeki 7700k nın hali

    İntel vs Amd Oyunlardaki Farkı

    Bakın 7700k ortalama fps de ne kadar yüksek görüyorsunuz ama işler çığırından çıkınca 1600 ün gerisine düşüyor.

    Daha oyunlar 16 threade dağıldıkça i3 seviyesine düşecek olan 4/4,4/8,6/6 işlemciler çok daha büyük sıkntıya düşecekler.

    İntelde şu an alınacak iki işlemci var birisi 8700 diğeride 8700k. Fiyatına göre değerlendirin. Hak ediyorsa alın. İntelin diğer bütün işlemcileri ryzen 1600 ünde gerisine düşecek. Dikkat edin.




  • Ya kardeşim fx multicore olarak core 2600 ün 2 katımıydı? Multicore olarakta düşüktü. ne saçmalıyorsun artık yeter yani. Dalga mı geçiyorsun bizimle?

    Edit: adamın mesajı bir daha okudum ağlamak geldi içimden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 18 Nisan 2018; 13:33:8 >
  • vamp kullanıcısına yanıt
    7700K'nın 2 katı olan kim? 1900 puanı hangi Ryzen alıyormuş? Epyc? Kıyaslayacaksanız 8.nesil işe kıyaslamanız lazım. Ryzen'dan önce çıkanla Ryzen'a cevap olarak çıkanı karıştırmayın. 8700K ile R7'lerin farkı fx ile sandy farkı kadar multide.

    Ağlamak istiyorsanız sizi tutmayayım, 1080'e sarılıp beraber ağlayın hatta, Ryzen'ın yanında işkence çekiyor garip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E2A3DE6D -- 18 Nisan 2018; 13:43:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0E2A3DE6D

    7700K'nın 2 katı olan kim? 1900 puanı hangi Ryzen alıyormuş? Epyc? Kıyaslayacaksanız 8.nesil işe kıyaslamanız lazım. Ryzen'dan önce çıkanla Ryzen'a cevap olarak çıkanı karıştırmayın. 8700K ile R7'lerin farkı fx ile sandy farkı kadar multide.

    Ağlamak istiyorsanız sizi tutmayayım, 1080'e sarılıp beraber ağlayın hatta, Ryzen'ın yanında işkence çekiyor garip.
    Sen bu işlerden zerre kadar anlamadığından boşver sen kal bir köşede sevin kendi çapında tamam mı kardeş. Orda kal sen öyle. 1900 puanı cinebenchten kim alıyor diye soruyorsan overclok edilmiş 2700x alıyor. Hani şu 7700k ile aynı paraya satılan işlemci. Senin kafan oyun yapımcısının oyunları AMD platformuna yazmayı beceremediğini basmıyor. Sen istiyorsunki amd oyunlara göre işlemci yapsın değil mi? AMD intel firması sanki core mimarisini kopyalayıp işlemci çıkartacak. sen ne anlıyorsun ki bu işlerden? Anlat bakalım? Bir işlemci firması bütün oyunlara uygun yapılmış bir işlemciyi nasıl çıkartır? Oyunlar mı işlemciye göre yazılır yoksa işlemci mi oyuna göre çıkartılır? Anlat bakalım bize. Bi dinlesin herkes. De ki işlemci firması oyunlar için çıkartır hepimiz intahar edelim şuracıkta.

    Sen en kötü performans xeonda diyorsun ya neden? Çünkü o işlemciyi alabilecek oyuncu yok. Sen de ki oyun yapmıcısına herkeste 22/44 xeon işlemcisi var ona göre yaz oyununu bak ne çıkıyor ortaya. 7700k-8700k-2700x nasıl sürünüyor sonra.

    Oyun için seçilen donanımlar belli daha geçen yıl 8/16 işlemciyi intelde kimse alamıyordu. 5000TL fiyatı vardı. Bu yüzden AMD nin işlemcileri şu için bu piyasada işlevsiz. İnteldede 8/16 ayağa düştüğünde bu piyasa ciddi bir şekilde ivmelenecek bu forumda övdüğünüz patates işlemcilerin hepsi patlayacak. bu savaşta kaybetmeyen intelde 8700 ve 8700k olacak. 8400 değil yani




  • vamp kullanıcısına yanıt
    Kuru gürültü yapıyorsunuz. Benim dediğimin aksini kanıtlayacağınız kanıtınız, test vs varsa koyun tartışalım. Öyle sen anlamıyorsun bilmem ne boş kalır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vamp kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğiniz ama 3 yıl sürer ama 5 yıl ancak kesinlikle gerçekleşecek. Katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0E2A3DE6D

    Kuru gürültü yapıyorsunuz. Benim dediğimin aksini kanıtlayacağınız kanıtınız, test vs varsa koyun tartışalım. Öyle sen anlamıyorsun bilmem ne boş kalır.
    aksini kanıtlayacak şey mi arıyorsun? Para çokomel eğrisi.
    https://ark.intel.com/tr/products/93790/Intel-Xeon-Processor-E7-8890-v4-60M-Cache-2_20-GHz

    Sen her oyuncuda 7000$ lık işlemci mi var sanıyorsun? oyuncu bileşenleri 300$ civarında gezer. Oyun yapımcılarında bu işlemcilerden var merak etme. Sende bende yok. İsterlerse bu işlemciye göre uyarlarlar sende oyunu 12 fps de oynarsın sağa sola bakıp muz yersin

    Sen hala çözemedin. AMD intelin extreme serisini ve xeon serisini paramparçe etti. İntel durmadan AMd ile beraber fiyat kırıyor. İntel yakın gelecekte 8/16 işlemcileri 1700TL bandında satacak. İşte o vakit oyun yapımcılarının uyarlanabilir donanım listesine 8/16 işlemcilerde girecek. İşallah anlayabildin? Şu anki oyun seçenekleri için hala 4/4 işlemciler ve 6/6/ yeni i5 ler var. Yakında orta seviye 6/12. Önümzdeki yıl amd 10/20 şeklinde bir r7 serisi çıkartırsa yeni orta seviye 8/16 işlemciler olur. Sizde burda i5 8400 övün durun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 18 Nisan 2018; 14:32:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsniffer

    Hocam bu dediğiniz ama 3 yıl sürer ama 5 yıl ancak kesinlikle gerçekleşecek. Katılıyorum.
    Üç yıl içinde AMD kullananlar 12 24 işlemciye geçebilirler mi? Yoksa AMD 8 16 devam eder mi? Çekirdek savaşları başladı artık.amd nin ceosuda baya dişli çıktı gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    Hocam benim beklentim am4'e çıkan son ya da am5e çıkan(2020'den önce ddr5'e geçilirse) ilk Ryzen 7'lerin 12/24 olacağı yönünde. 48 çekirdekli EPYC mühendislik örneği işlemcinin sızan benchmark sonucu da bu kanımı güçlendiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsniffer

    Hocam bu dediğiniz ama 3 yıl sürer ama 5 yıl ancak kesinlikle gerçekleşecek. Katılıyorum.
    Ben 3 yıl sürmez diyorum. Çünkü ps5 içinde yüksek ihtimal ryzen serisi bir işlemci olacak. 8/8 konulacak deniliyor hiç belli olmaz 8/16 ya 10/20 de konulabilir. Zaten sizde biliyorsunuzki işlemci piyasasını bu çıkmaza sokup oyunların gelişmesinin önünü tıkayan inteldi. Öyle birşey artık yok çok şükür. AMD işlemcilerini 32nm ile ürettirip rezil olma konumunda da değil artık. Artık herşey AMD nin piyasayı ne kadar paramparça edeceğine bağlı. 7nm 10/20 bir işlemci çıkarttığında intelde çıkartmak zorunda. Oyun yapımcılarıda bu işlemcilere göre oyun yapmak zorunda. İsterlerse yapmasınlar. Sağlam bir firma çıkar öyle bir oyun yazarki satış rekoru kırar herkes eninde sonunda 16+thread görebilen oyun yazmak zorunda kalır. Bu işler hep böyle devam etmiştir. Oyun dünyasında hiçbir donanım boşta kalmamaıştır




  • Piyasa şartları neyi gerektirir tahmin etmek güç ama AMD nin ddr5 için çok acele etmeyeceğini ve am4 kullananları kaybetmemek için bu sokete son olarak kallavi bir işlemci çıkaracağını tahmin ediyorum.firmanin itibari açısından da oldukça iyi olacaktır.



    8400 alanlar mutlu,1600 alanlarda mutlu. piyasada kaybeden yok gibi.amd nin sahalara tekrar dönmesiyle herkes mutlu olduysa problem yok gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vamp kullanıcısına yanıt
    Çok güzel açıklamışsın, 6/6 işlrmcinin max ömrü 2 yıldır açık dünya, online devasa, online fps oyunlarda.. Sadece fifa oynuyorsan 10 yılda yeter. R5 1600 jesinlikle çok daha uzun ömürlü işlemci olcaktır. %100 cpu overclock ile ısınmış işlemci yüksek fps stutter manyağı yapıcak.bugün İ5 4/4şlemcilerde googlansa konunun popüler olduğu görülür birinci ağızlardan anlatılan hikayelerden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    1080p 75-90 fps bandında takılan bir gpuyla 6/12 işlemci 3 yıl gider diye düşünüyorum. Burakın ryzen 12mm 7 mm bile radarımda değil. 3 yıl sonra yepyeni sistem kurulup ddr5e geçilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 144Hz için AMD Zen1 almakla hata etmişsiniz zaten. Zen2 ile AMD farkı kapatacaktır. "AMD Intel'le yarışamıyor" demek AMD'ye haksızlık olur. Bulldozer mimarisinden sonra büyük bir sıçramayla rekabeti geri getirdi adamlar. 1000$lık 8/16 işlemcilerini görüyorduk intelin şimdi normal seviyede 8/16 piyasaya sürecekler. Rekabet her zaman iyidir.
  • O zamana kadar am4 soket kullanan binlerce kişi olacaktır.sirf işlemci değişimiyle ciddi bir atılım olacaksa yeni sistem kurmayıp sedece işlemciyi degistirmeyi tercih edecek olan baya kullanıcı çıkar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Ghz 1700'üm, o kadar da ciddi bir voltaj vermememe rağmen 4 Ghz'de 15 kez falan Cinebench yapmama rağmen tık demedi. Saatlerce Prime95 yapmaya vaktim yok. %100 stabil değildir muhtemelen. Ancak 0,02V daha dudak payı koyarım, olur sana stabil.


    İntel vs Amd Oyunlardaki Farkı

    7700K 5 Ghz(Delidsiz zor ama hadi kabul edelim) Cinebench; 1050(Benim 1700 %78 fazla puan almış.)
    7700K 5 Ghz CPU-Z; 2900(Benim 1700 %73 daha fazla puan almış)

    İki katı olmasın da delidli 7700K'nin %75 fazlası olsun :)

    i7 2700k Cinebench'ten stok olarak 670 civarı alıyor(95W)
    FX 8350 Cinebenchten stok olarak 650 civarı alıyor(125W)

    Arada çok ciddi bir farklılık var.




  • Birde ben 4000 bin liralık işlemcileri alıp yok 8XXX 81XX 82XX şundan daha iyi bu şunda daha iyi o bunda geride kalmış diyenleri felanda anlamıyorum. uzaya mı çıkacaksınız hepiniz dünyanın en gelişmiş mimarları mısınız veya dünyanın en iyi fabrikalarında çizim mi yapıyorsunuz hiç anlamıyorum. veya diyelim quantum kainatın en iyi işlemcisine sahipsiniz ne yapacaksınız 500 yıl onu mu kullanacaksınız ? veya ortalama bir işlemci hangi oyunu açmıyor? 700-800 tl lik işlemciler neyinize yetmiyor? herkestede ne para var anlamadım ama adam para kazanamıyor ama işlemcisi 4000 tl lik. birde fps yarışına girenleri dahada anlamıyorum adam 140 fps alıyor hala 500 fps alma peşinde. zannediyorlarki fps ne kadar yüksek olursa okadar akıcı oynar oyunlarda daha iyi adam vururum. :d buna sadece gülerim. çünkü gözünüzün 60 fpsden yukarısını algılaması imkansız ötesidir. siz vsync açarak 60 fps ile 120 yi karşılaştırdığınızda oluşan gecikmeyi fps farkı zannediyorsunuz halbuki onun adı input lagdır. windows için bunu kaldırmanın bir yolu var ve internete bakıyorum ayarını kimse bilmiyor bile. oyun içinden yada herhangi bir şekilde fps sabitlemenin filan hiç faydası olmaz isterse bir milyon fps olsun. millet vsyncyi açıyor ondan sonra diyorki 60 fpsde amma kötüymüş sen vsync açarsan input lagdan adam vuramazsın mouseyi geç hareket ettirirsin. gaming monitor üreticileri görüntüyü input lag olmadan 60 a sabitlemenin derdinde vsync monitorlerinde mantığı budur zaten fps 60 dır ama oyun akıcıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 18 Nisan 2018; 16:51:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    Yani bunu böyle yazıyorsun ya hayret. Ben sana ss neden attım? gta5 in özürlülüğünü gör diye. AMD işlemci neden özürlü oluyormuş. Ryzen mı seçiyor işlemciye görev dağılımını. İşlemci gelen görevleri işlemeye çalışıyor. Oyundan gelen her komut tek çekirdeğe çakılırsa tabiki işlemcide performans veremez. Aynı sorun witcher 3 tede vardı. çayırda çimende 120 fps veren oyun novigrad meydanda 60 fps ye düşüyordu. Sonra fall creators update1709 geldi oyun novigrad meydanınında da 120 fps oldu. tek çekirdeğe çakılma sorunu benim sistemde bitti. Şimdi tek çekirdeğe çakılma AMD nin suçu mu? Adamlar 6900k yı yok etti. Siz dandirik i5 8400 ile kıyaslıyorsunuz. Oyun geliştirenler oyun motoru sahipleri yazılımsal olarak bu çaresizliğie düzenleme getirdiklerinde görecem ben o i5 8400 ü ya da 7700k yı. Oyunların real-time render olduğunu daha anlayamayan bir foruma sahibiz. Oyunlar önceden build edilir daha sonrada real-time olarak render edilerek oyuncunun gözüne sokulur. Bu sebeplede işlemcinin saf gücü tekil çekirdek gücünden çok daha önemlidir. Tekil çekirdeğin öne çıkmasının tek sebebi piyasayı 6 yıldır 4/4 işlemciye mahkum eden intel yüzündendir. Oyun motorlarıda buna göre evrilmiştir. Paralel olarak işlem becerisi sağlayamamaktadır. Piyasada thread sayısı arttıkça oyun motorlarıda evrilip alltta kalanın canı çıksın modunda 4/4-6/6-4/8 kurgusundaki işlemcileri yavaş yavaş ezecektir.

    Bana 1000 defa sorun i5 8400 mü ryzen 1600 mü diye her seferinde ryzen 1600 derim. Bir kere bile dönüp i5 8400 demem. Ryzen serisinin önünü tıkayan tanınmamış mimari olması. Başkada birşey değil.

    Alıntıları Göster
    İşte, tam da bunu yazacaktım. Bunları anlamıyorlar işte! Bilgileri yok zira! Herşey FPS değildir! Uzatmak yerine sadece şunu ekleyeyim:
    Siz gidin İntel alın! Nvidia alın! Ondan sonra gelip burada sakın ağlamayın! Sene olmuş 2018 hala oyunlar grafik ve performans açısından yerlerde diye sakın ağlamayın!

    Sakın bak! Siz, İntel'e ve Nvidia'ya para yedirdiğiniz müddetçe çok beklersiniz, PC oyunculuğu gelişir de güzel grafikli dehşet oyunlar görürüz diye çok daha beklersiniz! Al AMD geç işte, neyin tatavası bu bu kadar anlamıyorum.
    AMD alırsan, tekelciliği kırarsın, AMD'nin pazar payını yükseltirsen, PC oyunculuğu gelişir, aynı zamanda yeni donanımları daha ucuza alma imkanın olur. Ortalık canlanır şenlenir. Yoksa böyle 7700K, 8700K, 9700K, 10700K vs.... her seride sözde kuvvetli işlemcim olur diye övünürken, piyasada adam gibi oyun yok diye ağlarsın!




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.