Şimdi Ara

Intel stick pc 1gb ram 8 gb vindows veya Android yukleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu PC den var elimde ve ben bu cihaza vin 10 veya Android kurmak istiyorum . Vin 10 un lite sürümleri var 1 gb onları kuracagim ama nasil. Daha önce bu ürünü alipta bu işlemi yapabilen arkadaşların yardımını bekliyorum. Bu arada cihazin biosu son surum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratd555 -- 22 Mart 2017; 20:52:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende de 2gb ram 32 gb hafızalı stick pc vardı. Android ve İngilizce windows 10 yüklüydü. Komple format atıp Microsoftun sitesinden indirdiğim Türkçe windows 10 u bootable usb oluşturup kurmuştum. Lite sürüm edinip usb ile kurulabilir belki. 8gb bellek yeterli olur mu bilmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanuque

    Bende de 2gb ram 32 gb hafızalı stick pc vardı. Android ve İngilizce windows 10 yüklüydü. Komple format atıp Microsoftun sitesinden indirdiğim Türkçe windows 10 u bootable usb oluşturup kurmuştum. Lite sürüm edinip usb ile kurulabilir belki. 8gb bellek yeterli olur mu bilmem.

    usb klavye takıp mı format attınız ? Bende de hem android hem windows 8 li wintel box var. Windows 8 rezalet zaten, android sürekli hata vermeye başladı. Android yüklediniz mi peki?
  • Android yüklemedim. Beğenmemiştim. Yer kazanmak için androidi silip temiz kurulum yaptım. Logitech K400 kablosuz klavye kullanıyorum. Kablolu kullanmadım. Microsoft sitesinden windows 10 indirdim. Windows USB/DVD Download Tool programı ile usb ye kopyaladım. Açılışta F7 ye basınca boot menüsü geliyor. usb yi seçtim. gerisi normal windows kurulumu zaten. Aktivasyon sorunu çıkar mı diye düşünmüştüm. Kurulumda key istemedi. Aktive edilmiş. Key cihaza gömülüydü heralde. Yabancı bir siteden de sürücülerini buldum kurdum. Windows 8 den windows 10 a aynı şekilde yükseltilebilir mi bilmiyorum. Android kurulumu için yabancı kaynaklarda anlatım var ama denemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.