Bildirim
İntel Pentium G3258 nasıl bir işlemci
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yavaş aksın biraz. şu an kullandığım işlemci akıyor dediğin oyunlar küçük çaplı online oyunlardır veya eski 2 çekirdek destekleyen oyunlardır. yoksa güncel oyun ve uygulamalarda istersen 5ghz çalıştır gücü yetmeyecektir. gtx750ti bile zor besliyor. -
860K -
Akıyor derken hangi oyunda, hangi çözünürlükte, hangi ayarlarda kaç FPS mesela ? 20 FPS'ye akıcı diyen de var çünkü ondan diyorum. -
bende bu işlemciden alıcam çünkü bi 6 ay sonra i5 e geçerim diye 860 k alsam fm2+ soketli sonra hangi işlemciye geçsem cort belki arkadaşda bu mantıkla alıyordur. şu anki ekran kartım hd 7850 pcs+ yetermi acaba ? 720 p de oynayacağım -
3258 = akmak cs 1.6da mı akıyor acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 4.8 ghz de kullandim su an kullandigim 4.3 ghz fx6 serisi islemciden daha iyi fps aliyordum ispat edebilirim lakin aptal oyun firmalari yeni nesil olyunlarinda quad islemci zorunlulugu getirince degistirmek zorunda kaldim.millet kullanmamis etmemis saliyor.alacaksan yeni nesil oyunlari cpu yetmedigi icin degil yazilim destegi olmadigi icin acamayacagini hesaba katarak alin.
Not: mumkunse gtx950 ustu gpu ile kullanmayin darbogaz olusur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.C.B -- 13 Mart 2016; 16:42:56 >
Arkadaşlar Technopat ın youtube da Tıtan X ile G3258 testi vardı.Adamlar Shadow Mordor da 1080p de ful ayarlarda 100fps ortalama.Hem bi arkadaş cs 1.6 damı demiş.Adamlar FarCry 4 de 50-60 fps görüyor.Tamam GTX Tıtan X ile kullanamam.Zaten o kadar bütçe yok.Ama Ben bu işlemci ile GT 740 yada R7 250 ile kullanmayı düşünüyorum.Kasmadan oynatsında darboğaz falan ben onla uğraşamam takıcam kasaya kapatıcam kapağı. akıcı oynatsın da fps önemli değil.İsterse 1 fps olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Extreme_RİZELİ_53
Arkadaşlar Technopat ın youtube da Tıtan X ile G3258 testi vardı.Adamlar Shadow Mordor da 1080p de ful ayarlarda 100fps ortalama.Hem bi arkadaş cs 1.6 damı demiş.Adamlar FarCry 4 de 50-60 fps görüyor.Tamam GTX Tıtan X ile kullanamam.Zaten o kadar bütçe yok.Ama Ben bu işlemci ile GT 740 yada R7 250 ile kullanmayı düşünüyorum.Kasmadan oynatsında darboğaz falan ben onla uğraşamam takıcam kasaya kapatıcam kapağı. akıcı oynatsın da fps önemli değil.İsterse 1 fps olsun.
Akıcı oynatsında fps önemli değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
*hangi anakart?
Asus H81M C kasarmi derken neyi kasdettiniz bilmiyorum ama uyumlu, komple sistem kasacak zaten. illede zorlada bu sistemi toplayacaksaniz bu anakarti alin: Asus H81-Plus, 5X Protection, 68TL fazla, ama bastan söyleyeyim asusun giris seviye anakartlarini begenmiyorum
*islemci tavisyesi olarak degil suraya bi köseye yazayim belki birilerine fikir verir elki,
x4 860K + F2A68HM DS2 = 400TL
G3258 + asus H81M-Plus = 494TL
i3 6100 + msi h110m pro vd = 603TL -
860k ile g3258 aynı performansı veriyor, güç tüketimi ve Upgrade konusunda intel dx12 için amd tercih edilebilir.iyi günler.
İşlemci en çok watch dogs testlerinde low fps veriyor testlere bakınız.
o nasi olacak oyle hem akici olsun isterse 1fps olsun. Aramizdaki rizelileri utandirdin simdi
*akici olmasi icin fps in 30 dan yüksek olmasi lazim ki 30 fpsle bile oyun oynanmiyor, 30-40 arasi iyi, 60fps candir.
sen islemci akar falan diyince bizde yanlis anlamisiz seni, sen basinda söyleseydin ya technopattakiler aklimi celdi diye
Allah onlarin iyiligini versin, vebalin boyunlarina... -
Tamam da kardeşim şaka dedim.1 fps de değil oyun oynamak windows u kullanmazsın.
Pentium Alin Cunku Soket ileriye Donuk ilerde i7 4790 K'ya Gecersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

yavaş aksın biraz. şu an kullandığım işlemci akıyor dediğin oyunlar küçük çaplı online oyunlardır veya eski 2 çekirdek destekleyen oyunlardır. yoksa güncel oyun ve uygulamalarda istersen 5ghz çalıştır gücü yetmeyecektir. gtx750ti bile zor besliyor.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X