Şimdi Ara

intel p6100 yerine i5480m olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PC özellikleri
    intep pentium d 2.00 ghz
    8gb ram
    dahili grafik kartı tümleşik

diğer özellikler aşağıda,https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1532126/122e4876-2bef-46be-b373-1c8dea563bda.jpg

Bu cihaza intel i5 480m olur mu?

İ5 480m özelliklerli5 480m

uyumluysa fark olur mu performans açısından? Video kurgu ve photoshop için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetlix -- 7 Mart 2018; 23:8:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tabii ki de 480m daha iyi olur. Ama uyumlu mu bilmiyorum. Bize laptop mı yoksa PC mi kullandığını söylemen lazım. C500 model numarası sanki laptop gibi geldi bana google araştırmama göre.

• Olur performansta artar. Socketler P988 ikisindede problem yaşamazsın.

• soketler aynı denemeye değer. 480m +10 derece fazla ısınabilir p6100 2.0 ghz, 480m 2.67 çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

soketler aynı denemeye değer. 480m +10 derece fazla ısınabilir p6100 2.0 ghz, 480m 2.67 çünkü.

sıkıntısız bir şekilde kullanabilir miyim acaba ? Ve hız konusunda ciddi bir değişiklik olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8erk

Olur performansta artar. Socketler P988 ikisindede problem yaşamazsın.

gözle görülen bir fark olur mu ? Mesela şuan video işlerken adobe premier de ciddi sıkıntı yaşıyorum 8 gb ram var, işlemci kaynaklı olduğunu sanıyorum. win 10 yüklü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakanoth

Tabii ki de 480m daha iyi olur. Ama uyumlu mu bilmiyorum. Bize laptop mı yoksa PC mi kullandığını söylemen lazım. C500 model numarası sanki laptop gibi geldi bana google araştırmama göre.

laptop
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetlix

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

soketler aynı denemeye değer. 480m +10 derece fazla ısınabilir p6100 2.0 ghz, 480m 2.67 çünkü.

sıkıntısız bir şekilde kullanabilir miyim acaba ? Ve hız konusunda ciddi bir değişiklik olur mu ?

yükte 80 üstünü görmezse olur sanırım.
  • ahmetlix A kullanıcısına yanıt
    Olur fakat sogutman muhim.
  • mevcut soğutma sistemi iş görmez mi? sadece işlemciyi değiştirsem olmaz mı yani ? Ayrıca işlemci için jel sürmeli miyim?
  • ahmetlix A kullanıcısına yanıt
    Jel degil termal macun surmelisin. Sivi metal surmen dahada iyi olur ihs kapagida yok mis.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.