Şimdi Ara

asus m5a78l-m lx3 alabileceğim en iyi işlemci ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus m5a78l-m lx3 uyumlu alabiliceğim en iyi işlemci ne olabilir ?

• fx6300 gibi bir model olurda baka bir konuda elinde x4 640 görünüyor ki çokta kötü bir model değil..arma 3 teki fps sorunun başka birşey ile alakalı olmalı çünkü oyunun ihtiyaçlarına göre x4 640 ta baya iyi duruyor
  • usb2.0 U kullanıcısına yanıt
    Allah için bi çare bulalım kafayı sıyırcam :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrktolga

Allah için bi çare bulalım kafayı sıyırcam :))

oyun hakkında bir bilgim olmadığı için birşey diyemiyorum ama o oyunun min işlemci ihtiyacı 2.5ghz seviyesinde çift çekirdek..tavsiye edilende phenom 2 940 gibi bir model ki elindeki zaten buna yakın..o yüzden işlemciyi yükseltsende çok çok büyük bir ihtimal sorunun çözülmeyecek

oyun srasında işlemci ve ekran kartının sıcaklıkları nasıl?eğer çok yüksek değerlere ulaşıyorlarsa(ekran kartı için 100,işlemci çekirdekleri için 70 derece civarı) parçalar hız düşüreceği için düşük fps alabilirsin
    teşekkür ederim bunlara dikkat edicem yalnız arkadaşta 4850 ekran kartıyla benden 3 kat fazla fps almasının başka açıklaması olabilirmi
  • amd athlon ii x4 640 3.0
    gigabyte gtx 560 ti
    4GB GSKILL DDR3 1600MHz + 2GB hi level DDR3 1600MHz
    asus m578l-m lx3
    500W PSU
    160GB HDD

sistemin bu görünüyor..ekran kartın 4850 den iyi bir model..hani işlemcisi sendekinden yüksek olsa yine 3 kat fark etmez..farklı bir durum vardır benim görüşüm

çözünürlük falan düşürünce hiç fark etmiyormu fps? ve birde diğer oyunlarda durum nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 26 Nisan 2015; 2:15:44 >
  • 160gb hdd diyor hayli eski bir modelse senden 3kay fazla fps almasinin sebebi odur hem isletim sisteminin servisleriyle hemde oyunla ugrasamiyor o diskler

Laptopuma ssd taktiktan sonra yasadigim durumun aynisi gibi core duo laptop lolde 20fps anca verirken 80vermeye basladi megersem disk artik beni birakin diyormus bi hdtune sonucu ac bakalim karar verelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bi kaç fps dfark ediyor uçurum yok arasında:/ diğer oyunlarda herhangi bi sıkıntı yok :S
  • sonuç bu ?
     asus m5a78l-m lx3 alabileceğim en iyi işlemci ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrktolga -- 26 Nisan 2015; 14:44:24 >
  • Windows deneyim puanıda sırasıyla
    7.3
    7.3
    7.8
    7.8
    5.9

• Ramlar farklı marka olduğu için uyum problemi olabilir
    Veya harddiskin bozuk sektörleri olabilir
    Bu iki madde benim bilgisayarda var,arada donma vs bunlardan kaynaklandığını düşünüyorum
  • Hdtune cpu usage -1 gözüküyor bu normalmi ? Psu ram analart işlemci hdd hangisi acaba? Tek 4gb ramlede çalıştırdım yinede fps aynı. Bide ayrıca 10 gb ram gözüküyor bilgisayarda kullanılabilir 6 gb yazıyor ki benim pc 6 gb neden öyle gözküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: byrktolga

Hdtune cpu usage -1 gözüküyor bu normalmi ? Psu ram analart işlemci hdd hangisi acaba? Tek 4gb ramlede çalıştırdım yinede fps aynı. Bide ayrıca 10 gb ram gözüküyor bilgisayarda kullanılabilir 6 gb yazıyor ki benim pc 6 gb neden öyle gözküyor.

cpu usage -1 bilgim yok hd tunede health sekmesi nasıl temiz görünüyormu,anakart 16 gb kadar destekliyo ekran kartı paylaşımlı ise 6 gb görünebilir
  • Toplam ram 6 zaten

• ramalari tek tek takıp kullanılabilir ram miktarına bakabilirmisin,ramlarin birinde sorun olabilir
  • 4 gb olanı takınca 8 gözüküyor ama kullanılabilir ram 4 yani olanı gösteriyor bilgisayarım özellikten bakınca

• 4 gb modülü takınca yapıyorsa başka bir ram ile denemek lazım
  • 2gb ramlede oyunu denedim 4 gb lık ramlede denedım ıkısını bırdende denedım fark eden bişi yok
  • 4 gb tek takılı ikenmi 8 görünüyor ram miktarı yani iki katı
  • aynen :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.