INTEL LOGOSUNU DEĞİŞTİRMİŞ! Sitesinde görüldüğü üzere artık logosu sadece intel!!! inside artık yazmıyo bunca yıllık logo değiştiğine göre acaba büyük değişimler bizi mi bekliyo???diye bi soru aklıma geldi siz ne dersiniz??
eskiden rahattı ama amd nin sollaması üzerine vites değiştirmesi gerekti zaten önce şekil değişcek galiba sonra teknoloji
günaydın
quote:
Orjinalden alıntı: DarkSmiley
günaydın
günaydınlık bişey yok konuyu yeni açtım görüşlerinize sundum hemen laf sokmaya çalışmayın
Bende yeni farkettim. Eskisi daha güzeldi.
Abiler olay logoda değil teknoloji iyi olacak,
bende diyorumki bu değişim teknoloji alanında da sürebilir mi??
şöylede olablir sadece imaj değişikliği yapıp teknolojide bi ilerleme olmayabilir ama insanlar logo ya falan aldanıp gelişme sürecine girdiğini de düşünebilir... ki şu anda bende bunu farkettim galiba böyle olacak kamufle edecekler gelişemediklerini..
quote:
Orjinalden alıntı: fbozzy
şöylede olablir sadece imaj değişikliği yapıp teknolojide bi ilerleme olmayabilir ama insanlar logo ya falan aldanıp gelişme sürecine girdiğini de düşünebilir... ki şu anda bende bunu farkettim galiba böyle olacak kamufle edecekler gelişemediklerini..
galiba intel masaüstü ile serverdan çok mobil tecnolojiye yatırım yapmaya başlamış aldığım duyumlar böle
quote:
Orjinalden alıntı: DarkSmiley
günaydın
evet bence daha güzel olmuş yeni logo
kimse intel inside demediği için sadece intel yapmışlar
quote:
kimse intel inside demediği için sadece intel yapmışlar
Bencede
45nm üretim teknolojisi ile perforrmanslı işlemciler üretilecekmiş.
Eğer değişimler bu kadar kötü olursa intel için hiç de ii olmaz.Eskisi daha güseldi.
ohooo balığa gidelim istersen
quote:
Orjinalden alıntı: nicaleus
ohooo balığa gidelim istersen
yav yeni görmedim!!!Konuyu şimdi açmam şimdi gördüğüm anlamına mı geliyoo???