Şimdi Ara

Intel’in 8. nesil işlemci ailesi beklenenden önce geliyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2600K'nın vitesini atmışım 5'e. Yardırmaya devam ediyor.
  • intelin pazara dönmesi için sadece ufak bir değişiklik yapması lazım.

i3ler 4c 4t

i5ler 4c 8t

i7ler ise 6c 12t

oldumu aynı fiyatlarla tamamdır. Eğer bu tarz bir değişiklik olmazsa intel tarafında büyük bir değişiklik öngöremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel eskisi kadar işlemci pazarını ciddiye almıyor ki adamlar amd'yi 10 kere alıp 5 kere satacak konumda zaten,son yatırımlarıda sürekli otomotiv sektöründen geliyor.Bu durum iyi değil fakat son yıllarda yaptıklarıda ortada ''%10-15 sabit performans devam edelim,hadi çıkaralım gitsin'' kafasındalar.

Edit:Şimdi fanatikler sallamasın bana intelci bu kötü,kaka,pis gibisinden.Biliyorum bolca var bu forumda öyle AMD markasının tarihi gelişiminden bi haber,savaşa gider gibi körü körüne savunan ergenler
    Aksine AMD'nin teknolojiye atılımlarını,kod geliştiricilerine sunduğu açık kaynak imkanlarını takdir ediyorum ve daha çok beğeniyorum.Her nekadar extreme intel işlemci kullansamda son örnekleri gpu tarafından HMB2 ve yazılım tarafından yıllardır geliştirilen ve son halini alan vulkan çok güzel işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 29 Nisan 2017; 6:13:29 >

• LGA 1151 olucak 270 kesin gibide 170 lere bios update ile destek gelebilir.
  • 1 ay sonra Computex etkinliği başlıyor.Orada detayları açıklanır büyük ihtimalle.

Asıl bomba 2018'de patlayacak gibi, kralın dönüşü muhteşem olacak.
  • Bomba elinde patlayacak yillardir gidim gidim performans artisi yapiyorlar surekli soket degistiriyorlar. Amdnin sirti yere gelmez ryzenlr artik. Ryzen 2 ile OC sorununuda cozerlerse tek çekirdek performansı intel ile yarisir. Nmde sona yaklasiluyor iki firmada basa bas gider bundan sonra nasil işlemci üretecekleri onemli. 7 nm su anda sinir bu siniri gecebilecekler mi yoksa yeni bir tasarima mi gidecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • INTEL=pişmanlıktır... paranız size dokunuyorsa Lösee bağışlayın INTEL'e değil...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.