Şimdi Ara

Intel’in 8. nesil işlemci ailesi beklenenden önce geliyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    115x'li bir şeyler olur herhalde. Belki yine 1151 soket olur belli olmaz.

Dediğiniz platform Skylake-X ve Kabylake-X olacak. X299 çipset olacağı söyleniyor.
  • Skylake sistem toplayali 7 ay oldu. Bir daha intel alir miyim ? Asla ve asla. Hirsizlikta çağ atladı adamlar. Sonraki sistemim AMD olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutuştu intel

• 7.nesil bile eski olacak vay babam vay.
  • 3. nesil i7 3770 kullanıyorum ve memnunum. :)
  • Yetişemez olduk güya bir senedir sistem güncelleyecğim :)

Neyse şunu koyayım da bonus niyetine

[DHTUBE=https://youtu.be/yYkHgXXrFII]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu x299 çipset 2011v3 mü olur yine ben şimdiki x99 anakartıma takabilir miyim acaba bu dediğiniz işlemcileri?
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    Şimdiki işlemciler olmayacak, LGA 2066 olacak X299 çipset.
  • ıntel 1 yıl içerisinde 2 nesil işlemci çıkartıyor resmen 7 serisi ve 8 serisi yolda var bi dümenler ryzeni bekleyip görecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco06 -- 13 Şubat 2017; 23:6:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yine soket değişiyor ha vay arkadaş.
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    Intel bu platformda çok sık soket güncellemesi yapmıyor. Bir alt platformda daha sık soket değiştiriyor.

X79'dan beri 6 yıldır LGA 2011 kullanıyor Intel.
  • KArdeşim daha yeni 1151 soket yapmış Zen ile intel siz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmem ancak x79 şuan en iyi soket bana göre hala ddr4 olarak x99 da çok iyi tabi ancak bence zaten skylake işe yaramaz idi.2018 socket olarak piyasaya sürecekler muhtemelen de skylake in dual değil de quad olarak çalışanı olacaktır yani asıl işlemcisi o skylake almak zaten akıl işi değildi ki :D tamam 5g birisi diğeri 8g ama biri quad diğeri dual sonuçta...

2011 olsa ne olur x79'lara 58xx ve 68xx serisi işlemciler takılmıyor ki. Ne anladım ben bu işten? Değiştirmemiş anlamına mı geliyor yani bu?
  • İntel bile biliyor Ryzenin iyi olacağını ondan bu korku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurvivorYeah -- 14 Şubat 2017; 9:59:23 >
  • benim şuanda inteli tercih etmemin tek sebebi bacaksız cpu yapısı biliyorsunuz pinler çok hassas oluyor işlemcinin üstündeki termal macunu temizlerken fln çıkarmanız gerekiyor bazı durumlarda korkumdan alamıyorum ryzeni ryzen gerçekten beklentileri karşılayan bir mimari olmuş ilk defa amd pazara uzun süre sonra bu kadar sağlam girdi tebrikler rekabet güzel umarım intelde fiyatları çeker amdnin fiyat politikası zaten müşteri memnuniyetini fazlasıyla hak ediyor bakalım görelim

• Görünüşe göre amd nin enerji verimliliği intelin gözünü korkutmuş ki 10 nm de sadece laptop işlemcilerine odaklanmışlar mobil pazar payını kaptırmamak için. O arada masaüstülüler de üzülmesin diye az daha elden geçmiş (daha ne kadar geçecekse artık) core mimarisi veriyorlar. Ya da hiç elden geçmez 7. nesildeki gibi daha kaliteli slikonlarla 5.3 ghz göreceğiz herhalde.
  • Millet hala cayır cayır 2500K 2600K kullanıyor her işe de yetiyorlar.

8. Nesil yine cücük kadar performans farkıyla gelmez ise ben de bir şey bilmiyorum.
  • Bu ne lan 6 ayda bir işlemci çıkartıyorlar. Başlarım inteline şimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber şubattan kaldığı için eski olabilir mi?yeni seride 4/8 i5 ve 6/12 i7 olacak diye biliyordum ben.%15 bakın ne güzel yapacaklarsa gerek yok çıkarmalarına.
  • 7.nesil daha piyasada yok denecek kadar az ne cabuk 8.nesile geciyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.