Şimdi Ara

Intel igpu çalışma prensibi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar igpu'nun çalışma prensibi tam olarak nedir ? oyunlarda otomatik olarak devreye girip harici ekran kartıyla beraber mi çalışıyor ? yoksa sadece harici ekran kartını yada igpu'yu kullanma şansımız mı var ? Biosdan baktığımda sadece primary gpu olarak ikisindden birini seçebiliyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşşekürler

• arkadaşlar hiç bilgisi olan yok mu ?
  • Harici kartla beraber çalışması söz konusu değil. İkisinden birini kullanır sistem.
    Beraber çalışması sadece AMD APU'lardaki hibrit crossfire ile mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantasyFiRe

arkadaşlar igpu'nun çalışma prensibi tam olarak nedir ? oyunlarda otomatik olarak devreye girip harici ekran kartıyla beraber mi çalışıyor ? yoksa sadece harici ekran kartını yada igpu'yu kullanma şansımız mı var ? Biosdan baktığımda sadece primary gpu olarak ikisindden birini seçebiliyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum teşşekürler

entegre gpu sistemde pci exp. ekran karti takili degilken calisir.Tabi mesela fusuon islemciler hybird crossfire olabiliyor bazi modellerle.Ama intelde oyle bir sey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşşekürler arakadaşlar intel'in böyle bir teknolojiye sahip olmasının hiçbir anlamı yok o zman tek başına çalışan bir dahili gpu ile oyun oynanabileceğini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantasyFiRe

cevaplar için teşşekürler arakadaşlar intel'in böyle bir teknolojiye sahip olmasının hiçbir anlamı yok o zman tek başına çalışan bir dahili gpu ile oyun oynanabileceğini sanmıyorum

Aslında HD4000 3. nesil intel işlemcilerin dahili gpu'su ile BF3 1920x1080 medium-low ayarlarda oynayan var. Youtube'a yazarsan görürsün. Dediğin gibi çokda zayıf değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel için dahili GPU ve harici ekran kartını beraber çalıştırmanın bir yolu yok.
    AMD için ise APU modellerinde CFX ile bu mümkün.

Oyun açısından Intel Dahili GPU bir şey ifade etmiyor. Yeni nesil Haswell içindeki en güçlü GPU bile AMD A8-3870K içindeki GPU ile ancak rekabet edebiliyor. A10-5700/5800K ise çok üstün kalıyor.

Intel igpu çalışma prensibi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.