Şimdi Ara

INTEL İ5 750 işlemcisi ile en uyumlu anakart seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı yenilemeye karar verdim.İşlemciyi intel i5 750 den yana kullandım.Aslında amd x6 phenom arasında kaldım ama tercihim intelden yana oldu inş doğru bir seçim yapmışımdır:) Sıra geldi anakarta öyle çok uçuk paralar verme niyetinde değilim oc.yapmam stabil beni en iyi şekilde memnun edicek bir anakart lazım. fiyat aralığı max 250 tl.Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIESEL -- 24 Haziran 2010; 12:07:57 >

• p55 çipsetli ve microatx olmayan bir kart alman iyi olur..

şu ürünü öneririm..
    http://www.teknofiyat.com/?search=asus+p55+lx&altlimit=&ustlimit=
  • işlemciyi almadıysan amd x6 almak daha iyi olur
  • yerinde olsam i5 750 kullanıcagıma amd sistem kurardım...
    ama öyle karar verdiysen ooppss nin önerdiği anakartı kullanabilirsin...
  • aynı soruyu ben de soracaktım ama bu konuyu takip edeyim. Elimde sistem panelindeki pc mevcut. Uygun fiyattan i5 750 buldum. i5 için p55 mi olsun yoksa yeni çipsetler var hangisi. intelden anlamam ama AMD konusunda güzel bilgi sahibiyim.

p55 mi iyidir. i5 750 günlük hava ile makul sıcaklıklarda 4GHz kullanılıyor. 4GHz yapacak anakart var mıdır sizce. özellikle kullananların yorumlarını alırsak iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

aynı soruyu ben de soracaktım ama bu konuyu takip edeyim. Elimde sistem panelindeki pc mevcut. Uygun fiyattan i5 750 buldum. i5 için p55 mi olsun yoksa yeni çipsetler var hangisi. intelden anlamam ama AMD konusunda güzel bilgi sahibiyim.

p55 mi iyidir. i5 750 günlük hava ile makul sıcaklıklarda 4GHz kullanılıyor. 4GHz yapacak anakart var mıdır sizce. özellikle kullananların yorumlarını alırsak iyi olur.

P55 den başka çipset yok şuanda.AMD gibi 790fx 785g vs. gibi alternatifiniz yok yani.Günlük ben imzamaki board ve soğutucuyla 4.0da kullanıyorum ki sizde kullanabilirsiniz rahatlıkla.Hatta 4.2de de kullanabilirsiniz eğer işlemciniz iyi çıkarsa(Takoz değil).Benim önerim ASUS P7P55D anakart konusunda.Gigabyte daha önce kullanmadım ama ram seçme vs. bir takım sıkıntılar duydum tabi hepsinde olacak diye bir kaide yok.Ama ben bu kullandığım anakartla ilgili en ufak bir problem yaşamadım.

• P7P55D 300 TL civarı fakat öneririm. 12+2 PWM'si ile o paraya en iyi hız aşırtma kabiliyite sunan P55 anakartlardan biri, 40 TL'e daha koyarım diyorsanız P55A-UD4 öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Karar vermek zor filan değil eğer P55A-UD4 alacak paran varsa bunu al diğerlerinden daha üstün bir anakart.
  • msi güzeldi ama 6+1 faz çok saçma olmuş.

p55a-ud4 fazla geliyor. 40tl fark demişsiniz ama 80TL fark var. az değil yani.
    395TL nakit 12faz

p7p55d 12+2faz
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=25327
    nakit 313TL

CF veya SLi yapmayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 26 Haziran 2010; 18:38:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

msi güzeldi ama 6+1 faz çok saçma olmuş.

Eğer CF veya SLI yapmayacaksanız P7P55D yeter, S6 ve U3 lazım olduğunda da 40 TL'e, S6 ve U3 aparatını alırsınız.
  • CF veya SLi yapmayı düşünmüyorum.
    asus'tan yana olacak galiba seçimim. şu anda da asus var ama AMD EVO.

395TL nakit 12faz

p7p55d 12+2faz
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=25327
    nakit 313TL
  • Yorumlar için teşekkürler Galiba asus p7p55LX benim için en uygunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIESEL

Yorumlar için teşekkürler Galiba asus p7p55LX benim için en uygunu

Onu alacaksan P55-UD3R al daha iyi.
  • Anakarttaki faz sayısına o kadar takılma.Asus board işini fazlasıyla görecektir.
  • p7p55d veya p55a-ud3r almayı düşünüyorum.
  • Crossfire,Usb3.0,Sata3, gibi özel istekleriniz yoksa paranızı başka şekillerde değerlendirin,daha verimli olacaktır,tavsiyem;

GA-P55 USB3 , usb 3 mevcut,
    http://www.netsiparis.com/detay/32561125019/GIGABYTE-GA-P55-USB3-DDR3-2200-S-GL-SATA-16X

USB 3.0'sız;
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2647

• ben sana 950 TL'ye X58A-UD7 ve i7 930 satayım 2 aylık sıfır gibi, kutusunda. İşlemcinin soğutucusu dahi kullanılmadı
  • en güzeli usb3 240tl

diger kartlar da cf desteklemiyor. cf için 400tl filan lazım gereksiz.
  • arkadaslar banada bu konuda yardımcı olurmusunuz bende gıgabyte EP45-UD3LR DDR 2 1366 anakart var İ5 750 ıslemcı uyarmı bu anakarta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 3 Eylül 2010; 1:47:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.