Şimdi Ara

Intel i5 2500K için voltaj değeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus Maximus IV GENE Z-GEN3 Anakartımla birlikte i5 2500K kullanıyorum. Anakarta Bios update yaptım ve şimdi default değerlerde CPU Z ile voltaj resimdeki gibi sabit. Turbo Boost ile işlemci 3700MHZ oluyor ama o zaman da voltaj yine aynı resimdeki gibi. Sizce bu normal mi?
     Intel i5 2500K için voltaj değeri

• quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

3,7 çok vermiş anakart zira o voltajda 4,5-5ghz+lara çıkıyorlar. Benim işlemci Turbo Boost ile 3,7ghzde 1,304V veriyor

Bios'tan değiştireyim mi sizce? Default kaç olmalı?
  • def. voltajla bile(1.20v) 4.2ghz'e çıkabiliyor benim kisi en kötüsü 3.8-3.9 yapar 1.2v ile sizde bir sorun var kesinlikle, biosu resetleyin yine aynı sonuçlar olursa voltajı manuel 1.20v en fazla 1.25v verin
    i5 760 işlemci, anakart ve ram
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Voltajı 1.25 yaptım manuel olarak ve 4GHZ olarak kullanıyorum işlemciyi şu anda.

soğutucu olarak ne kullanıyorsun. Daha gider işlemci biraz daha yükselt. 1.3 volta kadar hava soğutma ile rahat rahat korkmadan dene.

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Voltajı 1.25 yaptım manuel olarak ve 4GHZ olarak kullanıyorum işlemciyi şu anda.

soğutucu olarak ne kullanıyorsun. Daha gider işlemci biraz daha yükselt. 1.3 volta kadar hava soğutma ile rahat rahat korkmadan dene.

Şu anda işlemcinin kendi stok fanı var, ancak Corsair H80 aldım yeni kasa almam lazım şu anki kasama sığmıyor. Yeni kasa ve soğutucu ile birlikte 5.0 denemelerim olucaktır
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.