Şimdi Ara

Intel HD Graphics diye bir kart var mı? (model no yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopumda bağdaştırıcıdan baktığımda (daha doğrusu nereden bakarsam bakayım) sürekli Intel HD Graphics yazıyor. Model numarası falan yok 4000 ya da 4600 gibi. İşlemci Celeron N2830. Türktelekomdan aldık laptopu orada Hd 4600 yazıyor fakat ne kadar driver indirdiysem gereken izinler sağlanamıyor tarzı hata verdi. Windows 8.1 64 bit kurulu. (bing ile yazıyor bi de özelliklerde). Ne yapmam lazım acaba? Kart bu mu yani? Driver falan yüklenmedi bi türlü.

• İşlemci üzerinde çalışan dahili gpu dur. Windows 7 ve 8 de otomatik driverı kurulur zaten güncelleme yaptığınızda birşey yapmanıza gerek yok.

Ya hd4000/4600 vs. gördüm bazılarında intel hd graphics family diye yazıyordu.

Bilen biri varsa bende merak ediyorum sorunun cevabını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

One_shot çok sevdiğim bir arkadaşımdır.

Küfüre,hakarete maruz kalıp halen sessizmi kalıyorsun? http://www.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104096573/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Eski laptoplarda felanda baya rastladım ben.

Ya hd4000/4600 vs. gördüm bazılarında intel hd graphics family diye yazıyordu.

Bilen biri varsa bende merak ediyorum sorunun cevabını.

Bir de 32 mb gözüküyor ekran kartı. Dahili olduğundan sanırım. Family yazısı da yok Intel(R) HD Graphics sadece.

• İşlemci modelinizi google a yazın intelin kendi web sitesinden bakın büyük bir ihtimal orada yazar

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.