Şimdi Ara

İntel HD Graphics 4000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İntel HD Graphics 4000 ekran kartım var ve resimdeki gibi ekran kartı 64 MB görünüyor.. RAM 4 gb ve PES 2016'yı kasıyor.. Paylaşımlı ekran kartı galiba, bunun çözümü nedir? Hiç oyun oynayamayacak mıyım??

• Onunla ancak basit grafikli oyunları oynarsın. Her oyunu oynamak istiyorsan harici ekran kartı alacaksın.
  • arakdaşa katılıyorum intel Hd graphics 4000 ile sadece giriş seviyesi oyunları oynayabilirsiniz
  • resim yok ama biosdan belleğini 129mb veya 256mb yapabilirseniz rahatlar.
  • HD Graphics 4600 ile Pes 2016 da 60 fps almıştım diye hatırlıyorum düşük ayarlarda. Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama zannetmiyorum. Eğer bahsettiğiniz kasma donma şeklindeyse olmaması lazım.
  • Ayarlardan çözünürlüğü en yüksek yaptım ve sıfır donma oldu.. Anlamadığım şey o kadar paraya i5 işlemcili ultrabook'un ekran kartı neden böyle rezil? Paylasilmli oldugu icin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane190789 kullanıcısına yanıt
    r7 240 alın rahat rahat oynayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

O nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: patren

hocam arkadaş ultrabook kullanıyor sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789
    O nedir?

Ekran kartı önermiş arkadaş. ancak ultrabooka takamıyorsunuz tabiki masaüstü için geçerli.

bu arada intel hd graphics bir ekran kartı değildir. işlemcinizin içideki grafik yongasıdır. üst düzey işlemleri yapmak veya belli seviyelerdei oyunları oynamak için harici bir ekran kartına ihtiyaç duyarsınız. ancak laptopda öncedne yoksa sonradan ilave edilemez.

bir diğer konu hd 4000 ile pes gibi bir oyunu takılmadan oynayabilmeniz gerekir aslında çok yüksek fps alamasınız da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seceka_ -- 15 Ocak 2016; 1:01:26 >

• efsane190789 kullanıcısına yanıt
    ekran kartı
  • Evet hocam ultrabook kullanıyorum.. Anladım, yani yüksek grafikli mesela bir crysis filan oynayamam bu pc de öyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

Evet hocam ultrabook kullanıyorum.. Anladım, yani yüksek grafikli mesela bir crysis filan oynayamam bu pc de öyle mi?

Oynayamazsiniz hocam. Dusuk ayarlarda cs go pes gibi oyunlari oynayabilirsiniz

• Peki hocam sağolasın.. Yapacak birşey yok o zaman.. Buna uygun oyunlar önerebilir misiniz peki?

Edit: imla düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane190789 -- 15 Ocak 2016; 23:57:39 >
  • http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-4000.69168.0.html

Hocam bu sayfada game benchmarks kisminda hangi oyunlarla hangi cozunurlukte kac fps aldigini gorebilirsin. 30 ve ustu oynanabilir seviyedir.

• Eyvallah hocam inceleyeceğim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.