Şimdi Ara

İntel G33/G31 Express Chipset Family

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
40.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selamlar... Benim bir pcm var.İntel core duo 2 2.66 işlemcim 2 gb ram im var.Ekran kartım ise İntel G33/G31 Express Chipset Family peki bu ekran kartı hakkında bilgisi olan var mı? yani bu ekran kartı ile güzel oyunlar oynayabilirmiyim?

• o ekran kartı değil anakarttır hocam g33 olan
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevindi42

o ekran kartı değil anakarttır hocam g33 olan

hocam bilgilendirdiğin için cok saol.bunu masaüstüne sag tıkladım özellikler dedim ayarlardan geşlişmişe girdim orda buldum ekran kartı zannettim bnde peki ekran kartına nasıl bakabilirim
  • yardım edebilecek kimse yok mu
  • dostum galiba onboard ekran krtın var bu ekran kartı ile oyun oynayamazsın iyi bi ekran kartı al derim ben bütçene göre 4850-4870 birini seçebilirsin param çok dersen 4870X2 gelecek onu alırsın ama sonuç itibariyle bu kartlardan X2 olanı hariç diğer ikisi için 500 W kalite bi PSU gerekir haberin olsun yani
  • intel chipsetli ob ekran kartıytlka solitare mario online batak filan oynalınabilinir ancak
    yada 2004 öncesi oyunları
  • peki ekran kartını değiştircem diyelim anakartıda değiştirmek zorundamıyım
    quote:

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

dostum galiba onboard ekran krtın var bu ekran kartı ile oyun oynayamazsın iyi bi ekran kartı al derim ben bütçene göre 4850-4870 birini seçebilirsin param çok dersen 4870X2 gelecek onu alırsın ama sonuç itibariyle bu kartlardan X2 olanı hariç diğer ikisi için 500 W kalite bi PSU gerekir haberin olsun yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel PM45 Anakart ve Upgrade
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zorunda değilsin.

Senin anakartının üstünde ekran kartı takabilmek için PCI express bulunmakta.

O yüzden sadece ekran kartı alıp takarsan sistemin sorunsuz çalışır.

Ekran kartı olarak ise ;

120-130 dolar arası verebilirsen ------ 9600gt

150-160 dolar arası verebilirsen ------- 9800gt ( veya 8800gt farketmez)

190-200 arasu verebilirsen -------------- HD4850

290-300 arası verebilirsende ------------ HD4870 al.

Bu saydığım ekran kartlarından daha farklı ürünlere yönelme. Çünki hepsi fiyat seviyesinde en başarılı ürünler. Parana göre yukarıda ki kartlardan birini seç. Hepsi günümüz oyunlarını çalıştırıyor. Tabi fiyat yükseldikçe daha performanslı olacaktır.
  • taman arkadasım cok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

intel chipsetli ob ekran kartıytlka solitare mario online batak filan oynalınabilinir ancak
    yada 2004 öncesi oyunları

ati çipsetli ob ekran kartları ile 2006'ya kadar olan oyunlar oynanabilmekte!!!

HD3200!!! Test edildi, onaylandı!!!
  • benim bilgisayara da "intel g33/g31 express chipset family" takmışlar.. bu o/b ekran kartının özelliğini bilen varmı kaç mb ram'e sahip vs mesela benim eski pc 'de 64 mb geforce mx 440 vardı.. bu o/b ekran kartı bundan daha mı iyidir diğeri mi daha iyidir biraz aydınlatırmısınız beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spectre

benim bilgisayara da "intel g33/g31 express chipset family" takmışlar.. bu o/b ekran kartının özelliğini bilen varmı kaç mb ram'e sahip vs mesela benim eski pc 'de 64 mb geforce mx 440 vardı.. bu o/b ekran kartı bundan daha mı iyidir diğeri mi daha iyidir biraz aydınlatırmısınız beni

ya birisi şu konuda bi yardım edermi lütfen
  • ya bende onu kullanıyorum (anakart)
    gma 3100 ı kullanıyor.anca aero yu çalıştıracak bir güçte.genellikle giriş sınıfı pc lerde duran bir o/b ekran kartı.
    ram i sen karar verebiliyorsun biostan (sonuçta ekran kartı remi pc nin rami oluyor o/b lerde)

evet kesinlikle senin dediğin 64 mb geforce mx 440 den daha iyi kesinlikle.ama dediği karttan iyi olması genede bunun iyi olduğunu göstermiyor.
    4850'm servisteyken o/b kullandım.berbat ötesiydi.gta sa da bile kasıyordu
  • @ Gamlı Baykuş
    teşekkür ederim cevapladığın için..

para biriktirmeye başlasam çok çok iyi olacak anlaşılan : ))
  • arkadaslar bu o/b den çok verim alamazsınız ama farcry,doom3,gta3,carbon vs gibi oyunları medium filan oynayabilirsiniz..
    fx5200 gibi bişeydir.. tavsiyem f/p 9600 türü birşey olur.
  • Bu ekran kartıyla FM 2011 oynayabilir miyim ?

Ram ve işlemcide sorun yok ama ekran kartı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadriceps

Bu ekran kartıyla FM 2011 oynayabilir miyim ?

Ram ve işlemcide sorun yok ama ekran kartı :(

aynen bf2 de hepsi çalıştırcak düzeyde ama lanet Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family yüzünden açılmıycak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri904

arkadaşlar aynı ekran kartından bendede var ama fm 2012 pes 2009 fifa 2009 2010 call of duty 2yi kaldırdı (call of duty 5i kaldırmadı) yani çoğunu kaldırıyor ram 2gb gta san andresi kaldırdı nası oluyor

Amaç neydi bunu hortlatırken..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim anakartım g33 g31 express chipset family özelliklerim :3gb ram 2ghz 2cpus ddr2 ama ekran kartım yok sizce bu anakarta hangi ekran kartını almalıyım vede eğer 1gblik ekran kartı alırsam pcim hangi oyunları kaldırır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x1x ReCeP123 -- 22 Ocak 2014; 15:42:06 >
  • Intel G33 ekran kartı değildir çöptür. OpenGl 2.0 dedteklemiyor. Bırak oyunları, OpenGL modunda Google Earth bile açamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.