arkadaşlar "Mobile Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family" ekran kartım var windows xp'den win 7'ye geçtim formattan sonra her pcyi açışımda bu driver'ı tekrar tekrar kuruyor intelin kendi sitesi çok karışık işin içinden çıkamadım yardımcı olurmusunuz?
Anakartınızın modeli nedir ?
Windows 7* drivers are not available for the following older Intel® graphics controllers: Yani windows 7 icin bu chipset driver destegi yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: YasinAltunoglu
Anakartınızın modeli nedir ?
everesti kurmadım açılırkende yazmıyor modeli laptopun markası casper hw1 2.el aldım fazla zaman olmadı..
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Windows 7* drivers are not available for the following older Intel® graphics controllers: Yani windows 7 icin bu chipset driver destegi yoktur.
yani ben win7 kullanamayacakmıyım
windows update ettiğinizde kendisi kuruyor. birde update etmeyi deneyin
chipsetin haricinde grafik kartına ait bilgileri de yaz. 915GM/GMS ile 910GML için ayrı ayrı aramak faydalı olabilir. mesela bu aygıt yöneticisinden sistem aygıtlarına girince, bu bölümdeki grafik kontroller için intele ait kodlama ne görünüyor onu yaz sen.
Sen kurduğun sürücüyü kaldır , windows 7 kendisi tanır zaten .
xp yada vista driverlari da yiyorlar. bugun denemis bulunuyorum. sis chipset kullananlar vista yerine xp driver tercih edin gene ayni sekilde sorunsuzca yukleniyorlar fakat oyun oynamadim bunu da belirtmek isterim ( diablo II server icin deneme yaptım. diablo II calisti ama gene de garanti veremem ) via da vista driverlarini kabul edebiliyor. Kurulumlari setup yerine aygıt yoneticisinden surucu guncelle diyerek kendim sececegim menusu altindan .inf dosyalarini gostererek rahatca kurabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme