Şimdi Ara

İntel G33/G31 Express Chipset Family (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
40.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar İntelin hakıını G33 te yemyelim kaliteli oyunları açabiliyor ben kullanıyorum sadece bazı şeyleri kaldırmıyor LoL oynatır ama orta düzeyde eğer işlemcin falan iyiyse orta yüksektede oynatıyor.Yani bu ekran kartı çöp sayılabilir ama iş görür vaziyette. Bir eksiği yavaş ve güçsüz oluşu. Hakkını yemeyelim. Tabii Gta 4 gibi oyunlarıda açabiliyor diye biliyorum gücü yuetiyor sadece grafikleri değişmeyen şeyleri oyNATAMAZ BİDE GTA 5 TARZI YENİ OYUNLARI .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burağk

Arkadaşlar İntelin hakıını G33 te yemyelim kaliteli oyunları açabiliyor ben kullanıyorum sadece bazı şeyleri kaldırmıyor LoL oynatır ama orta düzeyde eğer işlemcin falan iyiyse orta yüksektede oynatıyor.Yani bu ekran kartı çöp sayılabilir ama iş görür vaziyette. Bir eksiği yavaş ve güçsüz oluşu. Hakkını yemeyelim. Tabii Gta 4 gibi oyunlarıda açabiliyor diye biliyorum gücü yuetiyor sadece grafikleri değişmeyen şeyleri oyNATAMAZ BİDE GTA 5 TARZI YENİ OYUNLARI .

Yıl 2016 bilmem farkında misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aoc 2369vm monitörü intel gma 3100 onboard karta bağladım videolarda sanki laglı gibi görüntü alıyorum daha önceleri bu sorunla karşılaşmamıştım neden böyle sorunla karşılaştım

gigabyte g31 sl2

intel e7200

2gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melancholy861 -- 25 Aralık 2016; 10:14:7 >
  • hayrına up
  • quote:

Orijinalden alıntı: melancholy861

aoc 2369vm monitörü intel gma 3100 onboard karta bağladım videolarda sanki laglı gibi görüntü alıyorum daha önceleri bu sorunla karşılaşmamıştım neden böyle sorunla karşılaştım

gigabyte g31 sl2

intel e7200

2gb ram

yardımcı olacak yok mu?
  • konu hort !! işyerimde ki pc de bu zıkkımdan var metin2 kaldırır mı pazar kurarız en azından oynayamasak da :D
  • bu o/b ekran kartı bendede var pubg lite oynayabilirmiyim
  • Burağk B kullanıcısına yanıt
    peki pubg lite oynayabilirmiyim ram 3.gb sanal ram ise 2 gb
  • ömer mertq Ö kullanıcısına yanıt
    PUBG Lite minimum sistem gereksinimleri
    İşletim Sistemi: Windows, 7, 8, 10, 64 Bit.
    CPU: Core i3, 2.4 GHz.
    RAM: 4 GB.
    GPU: Intel HD Caphics 4000.
    Kapladığı Alan: 4GB

Minimum gereksinimlere bakınca o kart ile oyunu açamıyormuşsun, çünkü kartın dx9c destekli, oyunda dx11 ile çalışabiliyor hâliyle oyun açılmaz, küçük bir trick ile belki açsan dahi oyunda pek kıpırdayamazsın v.s.

Kısaca o GPU ile ancak dx9 destekli oyunları açabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 28 Eylül 2020; 14:10:55 >
  • beyler bu o/b ekran kartı ile pes 2013 oynayabilir miyim Ram 4 GB

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.