Bildirim
intel fw82801db driver
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 tane ddr 4 tane sata cikisa mi sahip kart? ati chipsetli bir modeli vardi o olabilir kartiniz. ama everestten bakmak tabi ki daha iyi olur _____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
everesttten bakcam ama etherneti drivırını yükleyemediğim için internete giremiyorum anakartın üzerinden okuduğum şunlar
intel
fw82801db
f3431c65
sl6dm_____________________________ -
Hocam guney koprusunun uzerini okuyup mu yaziyorsunuz??
everesti usb bellege indirip kurup baksaniz olmuyor mu?_____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım. -
tamam öyle yapcam. _____________________________ -
anakart adı : Lite-On NR138
anakart chipseti : intel brokdale-G i845 GE_____________________________ -
nerden bulucam bu drivarı yardımcı olursanız sevinirim. _____________________________ -
_____________________________ Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım.
-
çok teşşekür ederim ilgin için kardeşim çok sağol.. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler