Şimdi Ara

intel 945gm chipset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar uzun araştırmalardan sonra dell inspiron 1545 42f3a model notebooku almaya karar verdim.makinada intel 945gm chipset ve Intel GMA 4500MHD paylaşımlı ekran kartı var.bu kart fazla performans vermez bu anlaşıldıda 945gm chipset pci express ekran kartlarını destekliyor sanırım ama anlayamadım bilgisi olan varmı sonradan bu makinaya harici ekran kartı takılabilir mi acaba?

• Notebook a harici ekran kartı takma olayı hikayedir, inanma :) harici ekran kartını asus üretecekti ama hala ses yok.
    Bulur takarsın ama astarı yüzünden pahallı olur.
    Harici ekran kartına güvenip aldıysan hata ettin, ne oyun ne autocad ne photoshop rahat kullanılır.
  • asus üreteceği kartı hatta pcmcia çıkışından beslenecekti .Güya
  • yyok daha almadım:)ya çok detaylı oyunlarla işim yok cod2 counter vs oyunları çalıştırsa yeter makinanın kalitesi ve servisi önemli benim için özellikle eski makinamdan çok çektim özellikleri yazayım
    Ağırlık 2.64 KG

Bluetooth Özelliği Var
    Chipset Intel 945GM Chipset
    Ekran Kartı Intel GMA 4500MHD Paylaşımlı 224MB
    Ekran Özelliği 15.6" / 1366 x 768 Wxga Geniş Ekran HD
    Ethernet 10/100 Mbps
    Firewire Yok
    Garanti Süresi 2 Yıl
    Sabit Disk Kapasitesi 250GB 5400 rpm s-ata
    İşlemci Tipi Intel Dual Core
    İşlemci / Hızı Intel Dual Core T4200 2.0Ghz 1 MB Cache 800 FSB
    Wireless Wireless 802.11b/g
    Kamera Var
    Klavye Türkçe Q Klavye
    MARKA Dell
    Optik Sürücü DVD Double Layer DVD+RW
    Pil Ömrü 6 Cell Li-ion 1 - 3 Saat Arası Kullanım Odaklı Değişim Süresi
    Ses Kartı MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör
    Sistem Belleği 3072MB 800Mhz
    Usb Sayısı 3 Adet

dell markasına göre fiyatıda uygun 1000 ytl civarında

• bu arada merak ettim bu nvidianın amdnin harici kartları harici olmuyomu yani harici yok demişsiniz benmi cahil kaldım yoksam:))yani harici bellekli ama boarda bağlımı oluyolar bumu acaba?:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istannbullu34 -- 19 Haziran 2009; 20:04:44 >
  • bu özelliklere bu para fazla, biraz bekle yeni modeller gelince fiyatlar düşer. Her yaz yeni modeller çıkıyor zaten.

Bende de dell 6400 var, hdd yi 7200 rpm yaptım, ram 4gb oldu fişek gibi şimdi :) modifiyeye kısıtlı olarak açık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chipset : Intel G31 iyimidir?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu aralar güzel kampanya yok, biraz bekle bence. Kampanya yokken kürdan bile alınmaz sonra çok üzülürsün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.