Bildirim
Intel fanları
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bana sorarsan intelin fanından başka fan tanımam -
Headsink leri aynı boyutlarda coolermaster fanlarla ama yassılar görünüşü çok hoş, fan pervane şekilleride bir değişik acaba diyorum:marifet fan kısmındamı? -
normalde uymuyorlar eğer pentium 4 için olursa ama eski pIII soğutucusu iseler bence takma çünkü onlar PIII'e göre tasarlandığından aynı performansı göstermeyebilir. Amd'nin ısı yayması daha fazla olduğundan ona göre tasarlanmış olması gerek. Ama belli olmaz belkide sorun çıkarmaz. -
p4 fanı şu yenilerden:ilginç olan aşırı yassı yayvan bir tarzı var..klipsini amd metaline çevirince takılıyor -
intel fanları güzel soğutma sağlarlar ama biraz sesli çalışıyolar -
arkadaslar coolermaster alın ya dandik intel fanları 3500 ün üzerinde gormedim aynı capta cooler ın 5400 donenleri var mükemmel ama sesli onun yerine 4400 donen 7 cm lik fan mükemmel.... -
intel fanları 3500'ün üzerinde görmedin mi? enteresan çünkü benimki 4700
de dönüyor şu anda.. -
intel fanları dandıkmı?
hay allah dandık fan gormesek...
tabıkı sadece sogutmaya kanalize olmus fırmalar bu ısı ıntelden daha ii yaparlar fakat intelın fanlarınada dandık demek haklarını yemek olur ....
benım fanda su anda 2.457 devirde fakat işlemci=29 sistem=28 derece sıcaklıktakı buda gayet ii bir sonuc olsa gerek ....
tabı bunda soguyan havalarında etkısı var...
saygılar.. -
Test ettim sonunda fanı dp5-6j31c nin eline su dökemez normal sıcaklığı 52derecede tutarken benim fan 40derecede sabitliyor...hemen elimden çıkaracağım bu fanı:coolermaster ımın değerini şimdi anladım 157mhz de 51derece yi aşmıyor dp5-6j31c:birde articsilver kullansam demekki siz düşünün gerisini! -
şuan duron1000 i 1080 mhz(166*6,5) - 1.85v - cel1A box fanıyla kullanıyorum. normalde 45-48 oyunlarda 55-58 civarı .. ben oyun oynamaya başlayınca b.kunu çıkarır saatlerce kalkmam başından.. 60 ı görmedim bence o kadar çekinilecek bişey yok .. Tamam eski fanım dp5-7h3f gibi soğutmuyor ama bu celeron fanı 2800 rpm .. ses yok ses Valla şuan coolermaster kutusunda duruyor kullanmıyorum ve yaza kadarda kullanmayı düşünmüyorum .. -
Ben şimdiye kadar evimdeki bilg. da hep intel fan kullandım.. Başka yerlerdeki fanlara göre gayet iyiydi.. İntel fanları ben beğeniyorum.. Piyasadaki Her 10 fan'ın kesin 8 inden iyi.. -
Fanın kafa kısmını Radeonumu soğutmak amacı ile kullanıyorum...ayakları varya tablanın tam üstünde ramlere basılı halde:)Başka bir işe yaramıyorda:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X