< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 8 Nisan 2018; 21:36:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 8 Nisan 2018; 21:36:15 > |
night kaç para alıyorsun şu amd'den doğruyu söyle, milleti intel fanboyu diye hırpalıyorsun sağda solda kendinde ne zaman görsem intel traşlama konusu açıyorsun amd fanboyluğunda başı çekiyorsun forumda
|
Hocam uyarınız için eyvallah. Ben hiçbir zaman algı operasyonu yapmak adına yalan bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Gören duyan varsa söylerse memnun olurum. Biraz daha sert bir tavır içerisinde olma sebebim organize olarak Intel Halkla İlişkiler ağzıyla konuşan forum üyelerinin var olması. Bunlar sürekli yalan bilgiler tekrarlayarak sıfır bilgi sahibi kullanıcıları manipüle etmeye çalışıyorlar. Benim hatırladığım 3 adet konum var Intel ile alakalı;
1-) Spectre-Meltdown konusu. Bütün Türkiye'de forumdaki o konu referans alınarak tartışmalar yapıldı. Ayrıca bu konu bütün teknoloji dünyasının gündemini sıklıkla meşgul etti. Yabancı dilim çok iyidir benim allaha şükür. Ekmeğimi de dilimden kazanıyorum. Bu sebeple yeni trendleri, yeni haberleri forumdaki arkadaşlara aktarmaya çalışıyorum. 2-) Branchscope açığı: Forum yönetimi de benim konumdan sonra olayı haber yaparak ana sayfadan verdi. Bu içerisinde bulunduğumuz konu; Yapılan şeyin ahlaksızlık olduğu konusunda zannediyorum hemfikiriz. Yani Intel bir skandala imza atıyor, bununla alakalı konu açınca da açan kişi fan olarak algılanıyor. Bu çok garip bir kafa yapısı. Skandalın asıl müsebbibine laf edenler de burada yazdıkları dolayısıyla maddi çıkar elde ettiğini düşündüğüm 2-3 kişi tarafından AMD fanı olarak etiketleniyor. Bunları ikiye ayırıyorum, bir bilgisiz olup "Intel zaten daha iyi yeaa" diyen kesim var, bir de bilgili olup yalan söyleyip dezenformasyon yaptığının farkında olmak suretiyle bu işi yapan grup var. Bu ikinci gruptaki arkadaşların agresif dezenformasyonları beni agresifliğe sürükleyen şey oluyor. Zafer diye bir adam var, diyor ki "Ryzenlerle Intel arasında ortalama 100 FPS fark var". Bunu bir kez iki kez değil her yerde yazıyor. Biz "Böyle bir şey yok, sen donanımdan anlamıyorsun" deyince de hakaretler falan etmeye başlıyor. Bu tarz dezenformasyonları yapan kişilere karşı ben de Intel'in skandallarını büyük bir keyifle konu haline getiriyorum. Durum budur. Sürçü lisan ettiysek affola. Sisteminiz de hayırlı olsun. |
"i5 in yetmedigi oyunda R7 de yetmez"
![]() şaka mı hocam şaka olsun lütfen ![]() ![]() ![]() |
AMD bu pazarda çıkıpta intel e NVDİA ya rakip olmasaydı ikisi de kullanıcılara aynı teknolojinin lacivertini her sene değiştirip değiştirip satacaktı
burada bunu anlayamayan o kadar çok insan var ki yazık vallahi AMD deki her bir gelişme intel kullanan veya kullanacak olanlar için fırsattır |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 8 Nisan 2018; 21:58:46 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 9 Nisan 2018; 1:56:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multimetre -- 9 Nisan 2018; 0:42:43 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 9 Nisan 2018; 19:51:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 10 Nisan 2018; 0:14:15 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |