Şimdi Ara

Intel’den iddialı açıklama: AMD’ye sadece avans verdik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sene başında amd 6000 serisini tanitatacigin farkındasın değil mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lorenzo__ kullanıcısına yanıt

Lori palavra sitelerin testini değil dürüst sitelerin testini göz atmayı tavsiye ediyorum .

• vay be artık bilgisyar toplayan kaldımı yav su fiyatlarda

• Bilgisayardan anlamayan adam bile bilir AMD’nin daha çok popülerleştigini Intel güzel bi hamle yapması lazım ki adını yeniden duyursun amd aldi basını gitti fanboylarda cildirdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt

Cok ilginc sonuclar ,Avrupa nın kalbi ve bana gore tek basına AB ni ayakta tutmaya calısan disiplinli Almanlar bile gidip degerli avrosunu harcarken dikkatli davranıyor.

Su tabloları Ulkemizde birine gostersen ilk ulan bu adamlarda kafa yok çöp 3800X e para verip alıyor derler diyecektim ki gelen gelmis.

Aylarca gitti Ulkemizde 700TL lik B560 ları 1500 Kagıttan sattı.B560 Tomahawk hala cok pahalı ve B550 Tomahawk gibi OC vs ozellikleri de yok.

Simdi aynı tabloyu Z690 dan sonra B660 da da uygulamıs.Aynı PCB Aynı Anakart Z590M Plus 2200

Lira Z690M Plus 5000 Lira ...

Ayrıca demek ki Almanlar arkadas 6-7-8-9-10 birebir aynı islemleri farklı bios ya da soketlerle bana dunya Anakart aldırıp tekrar tekrar sattın deyip tepki gostermisler.

Intel CEO sunun amacı nedir?Buyuk Klup Futbol baskanı gibi cıkıp avans verdik,silicez,ezicez vs falan birader hayırdır ya sen CEO sun Futbol Klubu Baskanı degilsin.Ayrıca Eski CEO sutlandı senin de sonun onun gibi olmasın.

Ulkemiz icin konusacak birsey yok da Almanya bile her kurusu her senti hesaplıyor demek ki adamlar 2 cent ucu alıcaz diye Cekoslovakya dan gidip benzin alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 6 Aralık 2021; 19:59:22 >

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Fiyatlar dolar olarak çok ucuz sıkıntı bizim ülkemizde amerikada avrupada bulaşıkçı 1 gün çalışarak alabiliyor

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Yaptı iste hamleyi bak adam fiyat listesi koymus B660 Tomahawk 260 USD,Z690 A Pro 4000TL bundan guzel hamle mi olur.

Kıytırık kartlar bile 4-5 bin lira...

• işlemci üretici firmalar

en yeni nm mimarisini ben üretirim modunda !

ama intel belli ve simetretik açıdan olaya bakıyor.

bakınız wiki sayfasında intelin "nm" üretim aralıklarına

simetrik ölcülerde üretim bandları üzerinden cpu üretiyor.

intel 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 nm yi değil

direk 3 nm üzerinde üretime geçecek

bu en ucuz cpu dan en boba sunucu işlemcisine kadar

bir üretim bandını anlaşması yapıyor.

çünkü adamların amacı arada bir lider olmak değil !

tam bir esnaf kafasıyla malı toptancıdan alırken kazanma modeliyle

üretim yapıyor intel . amd anca mobil üretim tesislerindeki

ara üretim boşluklarından doğan 3 tane siparişi şuradan

5 tane siparişi buradan toparlayım diyerekten

fason iş yaptırıyor. eve son kullanıcı anlamıyla

aynı ebat nm mimarisi anlamıyla aynı boyutta üretim yapıldığı zaman

zaten amd x86 mimarisinin bir şekliyle simüle ettiği için

amd maddenin doğası gereği intelin arkasına düşecektir

ve anca nm üretim mimarisinin ara dönem avantajlarını

fason işlerle fark varmış gibisinden avantajlıymış gibi kendini gösterecektir.

intelci değilim ! amd yi de bir tek gpu ile cpu bir arada kullanıyor diye

fiyat açısından mantıklı bulmaktayım.

• daha iki gün önce yine bu site de " intel götümüz zorda Allahını seven bize yardım etsin " konusu yokmuydu ? yahu bu kadar pişkinlik olur. PES ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yc#1 kullanıcısına yanıt

Bilemeyiz zamanla göreceğiz ve dediğinizede katılıyorum. Ama şu bir gerçek aynı nm değerlerinde üretim rekabeti çok kızıştırır ve sonuçunda son kullanıcı yarar. Nasıl zamanında intel çekirdek sayısındaki tutumunu AMD sayesinde zorla kırdı ve çoğaltı . Buda daha iyi işlemciler ve rekabetin getirmiş olduğu iyi donanımı ortaya çıkarır.

Şuan Amd nin işlemcileri de pahalı ama sunduğu değerlere göre değer dedirtiyor. Rekabet iyidir. Senelerdir intel kullanmışlığım var ve extreme model kullanmışımdır. Şuan 5950x kullanıyorum. Bunun nedeni belli.

• Her ne kadarın intelin işlemcileri fiyat performans olarak daha iyi olsa da, anakart konusunda izlediği politika tamamen saçmalık ve aç gözlülük

• avans verebilirler bunda yanlış bir şey yok ama tavşan kaplumbağa yarışı gibi olmasın sonra?tavşan kamplumbağayı kaale almayıp avans veriyordu ama kaplumbağa hiç durmadan çabaladığı, ilerlediği için tavşan yarışa başladığında çoktan yarışı bitirmişti ki amd kaplumbağa gibi yavaş da değil.zen zen+ zen2 zen3 3 senede çıkardı adamlar bunlar mimari seri değil.şimdi zen3+ zen4 var.intelse hala core mimarisini ısıtıp süsleyip satacam diye uğraşıyor hani dese ki fena bir mimari ile geliyorum bu lafı anlarım ama şu durumda fanların gazını alma olmuş gerçeklerden çok uzak.12'yi bile satamadınız uçan kaçan bir performans getiremediniz, bir sene önce çıkan mimari ile kapışıyorsunuz.12'nin devamı aynı yapı 13 14 15'te haniniz ne olur zen4 zen5 karşısında diye sormak lazım bu yetkili abiye.

• Apple yeni işlemcileri bence hem amd hemde inteli sıkıntıya sokar

• Kafayı yemişler bir anakart 7 bin liradan başlıypr ne var bunun içinde !!?????????

• Avans ver sen, amd fiyatlari asagi cekerse baska ne vereceksin acaba bu sendeki anakart fiyatlariyla... Iyi oldu amd de ayagini denk alir hic olmazsa, "en iyi gaming cpu bende" diyerek 2x olan fiyatlari biraz kirar...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.