Şimdi Ara

Intel'den AMD X3D'ye yanıt: Nova Lake sürprizle geliyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Intel'den AMD X3D'ye yanıt: Nova Lake sürprizle geliyorEvrim Ağacı TeknoBilimyoutube
    AMD Ryzen 9 9950X3D 16 çekirdekli, yüksek performanslı bir masaüstü işlemcisi. 2 CCD ve CCD başına 8 çekirdek içeriyor. Fakat AMD 'ilginç' bir kararla bu CCD'lerden sadece birinde fazladan önbellek koymayı tercih etmiş. Tek CCD'li 9600X3D, 9800X3D gibi 6 ve 8 çekirdekli modellerde bu sorun olmuyor fakat 9900X3D ve 9950X3D gibi 12 ve 16 cekirdekli modellerde bir CCD X3D önbelleksiz çalışıyor. Dolayısıyla X3D'den faydalanan oyun gibi uygulamalarınız kazara bu 'düz' çekirdeklerde çalıştığında performans kaybı yaşıyorsunuz. AMD ve Microsoft bunu yazılımla çözmeyi secmisler. Bunun içinWindows 11 24H2 kullanmanız, AMD çipset sürücülerini kurmanız ve oyun oynarken arkaplanda Game Bar uygulamasını açık bırakmanız gerek. Fakat bazen yine de her oyun algilanamayabiliyor ve düz cekirdeklerde çalışmaya devam edebiliyor. Linux'a gecip bu sorunu elle çözmeye kalkıştığımda işlerin nebkadar kolay olduğunu farkettim.
    https://www.youtube.com/shorts/YeRY38g0588
  • Epirus kullanıcısına yanıt

24 Yaş demişsiniz de inanırmısınız ben Türkiye de okula bile gitmedim 9 yaşımda işe verdi ailem beni maddi durumumuz olmadığı için okuma yazma hepsini kendi azmimle öğrendim sürekli okula gitmeden yapamasın diyordu çevremdeki arkadaşlarım akrabalarım.

Şuanda çevremdeki insanlar bu okumamış halin ise okusan kim bilir ne olurdun diyorlar olmadı napalım ama okumadık diyede hayata küsmedik elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırm herkese.

• enja kullanıcısına yanıt
    Geçmişte "yapamazsın" diyenlerle

Şimdilerde "okusaydın süper olurdu" diyenler

aynı kişiler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yok farklı kişiler yapamazsın diyenler akrabalarımızdı senden bir halt olmaz soytarı filan saydırıyorlardı.

Miras, Para vb. nedenlerle Bayramlarda bile artık birbiri ile kavga eden, yeri geldiğinde öldüren türden Akrabalar değillerse:

Şanslısınız.

Yok değiller sadece lafta bizimkiler fesatlık çekememezlik diyelim.

• Aynen öyle hayat acımasız ne yazık ki.

Teşekkür edeirm.

24-48 ile bir süre istedi intel geri ödeme için artık olay onlarda biter ben yazacağımı yazdım adamlara burdaki konuları da attım anlatım neler yaşadığını insanların biraz ilgi alaka varsa girip bakmışlardır neler konuşuluyor.

Filim efsaneymiş hiç izlemedim bunu ilk defa denk geldi siz atınca anladım ben mevzuyu.Intel'den AMD X3D'ye yanıt: Nova Lake sürprizle geliyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 1 Temmuz 2025; 17:53:10 >
  • İşlemci iade edilmiştir arkadaşlar para iadesi de yapılmıştır intel tarafından konuda kapanmıştır.

Buda örnek olsun intel büyük firma umursamaz seni iade almazlar diyenlere.

Büyük firmaları büyük yapan da kulanıcılardır bunuda unutmasın kimse.

Saygılar. Intel'den AMD X3D'ye yanıt: Nova Lake sürprizle geliyor 

@Z.E.U.S

@asi3636

Intel'den AMD X3D'ye yanıt: Nova Lake sürprizle geliyor

14.587,00 TL NEFT'i bildirmek isterim. Tutar hesabınıza iade edildi.

Lütfen tutar hesabınıza geçtikten sonra en kısa sürede güncelleme sağlayın.

Önümüzdeki günün harika geçmesini dilerim.

Saygılarımla

Alwin.G

intel müşteri desteği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 3 Temmuz 2025; 22:25:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Geç oldu ama oldu.

Gördüğüm kadarıyla DDR5 RAM'ler hem AMD hem de İntel kullanıcılarını epeyce uğraştırmakta.

Kolay gelsin :)

Günün(üz) iyi geçsin / İyi günler

yerine

Günün(üz) harika geçsin / Harika günler

de diyebileceğimiz koşullarda yaşamak dileğiyle...

• İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Mhz ghz yükseldikçe saçmalamaya başladı herşey eskiden böyle sorunlar yaşadığımı hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim keşke herkes sizin gibi olsa.

• Yavrucum bu sayfada kullandığın 1 ana hesap + 3 yan hesapla değil direk ana hesabın eskibirkurt ile çık karşıma.

Bak sana Türkçe öğreteyim önce: Bu mesajda yazdığın gibi "FİL TARİHİ" diye bir şey yoktur. Onun adı "fi tarihi"dir.

Fil değil Intel'den AMD X3D'ye yanıt: Nova Lake sürprizle geliyor 

Bak buda ana hesabın eksibirkurt ile başka bir konuda daha bugün yazdığın aynı FİL TARİHİ ifadesi Intel'den AMD X3D'ye yanıt: Nova Lake sürprizle geliyor 

Aha mesaj da burada:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161658321

Bu da benim aynı konuda yazdığım mesaj. İbret olsun çok hesapla zırlayanlara:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161656183

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.