Şimdi Ara

Intel Core i5-3317U 1.7 Ghz alınır mı.... ultrabook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iŞLEMCİ :Intel Core i5-3317U 1.7 Ghz. (Turbo Boost Tek. ile 2.60Ghz.), 3MB Intel Akıllı Bellek
    » RAM :4 GB DDR3 1600 MHz (Max. 4 GB) Ram
    » SABİT DİSK :500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    » İŞLETİM SİSTEMİ :Microsoft Windows 8
    » EKRAN KARTI :Intel HD 4000 DDR3 Max. 1796 MB Ekran Kartı

iş görür mü beyler...

• Günlük ihtiyacinizi hatta cok daha fazlasını karşılar .500 hdd nin yanında bir SSD varsa çok çok daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun bi alt modeli 320 hdd + 20 ssd var bu daha mi iyi olur o da 1200 tl

İŞLEMCİ Intel Core i3-2367M 3Mb Cache Bellek 1.40 GHz İşlemci İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i3 RAM 4 GB DDR3 1600 MHz (Max. 4 GB) Ram SABİT DİSK 320 Gb Sata (5400 Rpm) + 20 GB SSD HDD OPTİK SÜRÜCÜ Opsiyonel Sürücü ( optik sürücü yoktur) İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows 8 EKRAN KARTI Intel HD 3000 DDR3 785 MB Ekran Kartı

Hocam ya bu deddgn gibi ssd var fakat islemci de ekran karti da daha dusuk nama yinede 1.200 tl bu cihaz

• O sisteme 1200 tl vermem ben.islemcisi eski..Birde Acer lara bakmissiniz sanırım. Ben size eski bir Acer kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Başınızı çok ağrıtir. Reklam gibi olacak ama ultrabook ilanım var.bir bakarsanız en azından is görecek sistem açısından faydası olur.ben 2 adet almıştım ve almadan öncede çok araştırdım. Asus a baktım. Zen book lar fena değil ama fiyatları yüksekti.kalite açısından fujitsu da karar kıldım.1 tanesini çok memnun olarak kullanıyoruz.digerine ihtiyaç durulmadigi için kullanmadan satmaya karar verdim.

• SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    hocam senın kı bu sanırım http://www.istanbulbilisim.com.tr/fujitsu-lkn-uh572m0004tr-lifebook-fiyati,63919.html

bende aynı sıtede http://www.istanbulbilisim.com.tr/acer-s3-391-6862-ultrabook-fiyati,69876.html

bundan bahsedıyordum nerdeyse özellıkler aynı gıbı dgıl mı hocam sanırım acer oldugu ıcın fıyat uygun

hocam 1400 e bıle cıkmak ıstemıyrum 1200 e kotu ıs gormez dedın vaz gectım

sımdı bu 1400 luk olan ısımı gorur mu hocam

ulktrabook lara daha 1 haftadr bakmaya basladım 2.5 kg notebook almayı cok sacma buluyorum cunku oyun oynamıyorum bide derslerde ders anlatrken ultra bokk cok kolay tasınır yanımda okula gotuebılırm dıye dusun dum

• 1400 lük olan işinizi tabiki görür ama ben acer ve ssd siz cihaz almamanız taraftarıyım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

http://www.kliksa.com/urun/toshiba-nb10-a-10e-intel-n2810-2-00-ghz-11-6-4-gb-500-gb-mini-tasinabilir-bilgisayar/901942512

beyler bu nasıl

Ne için alıyorsunuz? Bende uygun fiyatlı hafif bir laptop arıyorum kardeşime, PC'den edindiğim tecrübe, SSD günlük hayatta , i3-i5 farkından daha çok fark ettiriyor. Benim bütçem 950-1050 max. ssd olan 160gb bulsam bile alabilirim.

• harici ekran kartı olan bu asusa bir bakın yanında canta hediyesi de var iş görür
    http://www.notebookadresi.com/asus_x550vc-xo095h_laptop?keyword=095
  • Bhocam ultrabook bakiyorum ben
    Dvd rw olmicak kesinlikle

Usb3.0 olcak kesin
    500hdd+32ssd yada 128 ssd olabilir
    Sim girisi olursa iyi olmasa da olur
    Dokunmatik olsa iyi olmasa da olur
    Ekran 11.6 13.3 olabilir

Nerdeuyse 3 haftadr inceliyom
    Toshiba u840w 14.4 karar kilmistim 1700 vermek istemedm

Suan toshiba nb10t a101 dokunmatik 11.6 yi dunuyorum 1300 civari

1.000 tl yakalarsam affetmem

• Benim ilanlarım arasında sadece kurulum yani deneme amaçlı açılmış Fujitsu i5 13.3 ultrabook ilanim var.ilgilenen olursa görüşebiliriz. .saygılarımla. .

• SerdaR^73 Ne zaman almıştınız. Fiyat ne düşünüyorsunuz.
  • Satan arkadaşımız varmıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.