Şimdi Ara

intel core 2 duo santa rosa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • santa rosa ile processor ayrı iki işlemcimi

• Santa rosa işlemcinin kod adı

Amd de de Venice falan vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

Santa rosa işlemcinin kod adı

Amd de de Venice falan vardı

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgur1917

santa rosa ile processor ayrı iki işlemcimi

santa rosa arkadaşın da dediği gibi işlemci kod adı benzerlerini sıralamak gerekirse agena, venice, brisbane, windsor

processor yamulmuyorsam işlemcinin ingilizcesi oluyo. santa rosa processor da santa rosa tabanlı mikro işlemci demek oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aootahca

quote:

santa rosa arkadaşın da dediği gibi işlemci kod adı benzerlerini sıralamak gerekirse agena, venice, brisbane, windsor

processor yamulmuyorsam işlemcinin ingilizcesi oluyo. santa rosa processor da santa rosa tabanlı mikro işlemci demek oluyor

arkadaşlar anlatmış bize gerek kalmamış

• Yanlışım varsa düzeltin ama santa rosa sentrino platformunun 4. kuşağına verdiği isim
  • İşlemciye verilen kod ad degil.benim kullandığım notebook santa rosa platformunda ama kullandığıişlemcinin kod adı merom

intel core 2 duo santa rosa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmmm bunu bilmiyordum ama amd nin sanırım sunucu işlemcilerine verdiği bir kod ad dı aynı zamanda. santa rosa ve santa ana adında görmüştüm amd işlemciler...
  • quote:

quote:

Malesef yamuluyorsun arkadaşım. Santa Rosa bir platform ismi. Daha doğrusu Centrino nun gelişmişi desek yeri olur. Yani santa Rosa işlemci demek değildir.

Konuyu açan arkadaşa;

Porcessor ise işlemci kelimesinin ingilizcesidir.

Yani senin anlayacağın ikisi de işlemci değildir. Yeri gelmişken ne yapacaksın. Yani şunu sorduğuna göre bilgisayarla pek aran yok. Bir şey alacaksan açık açık yaz adam gibi bilgi verelim.

HDD ile Hard disk, Wireless ile 802.11g diye sorma sonra .

• santa rosa işlemci demektir demedim ki "processor işlemci demek sanırım" dedim o kadar da diil ya az çok ingilizcem ve bilgisayar bilgim var

ben santo rosanın bir platform değil bir işlemci kod adı olduğunu sanırıyordum o hususda yamulmuşum ama santa rosa kod adlı işlemciler de var markası intel olmasa da

• quote:

santa rosa işlemci demektir demedim ki "processor işlemci demek sanırım" dedim o kadar da diil ya az çok ingilizcem ve bilgisayar bilgim var

ben santo rosanın bir platform değil bir işlemci kod adı olduğunu sanırıyordum o hususda yamulmuşum ama santa rosa kod adlı işlemciler de var markası intel olmasa da

Benim asıl dikkat çekmek istediğim nokta yamulmak.

Dınnnnnnn
    Sonuç olarak, Yamuk!

• aman yaa bi espiri yapam dedik ucu yine kendimize geldi
  • quote:

aman yaa bi espiri yapam dedik ucu yine kendimize geldi

bu daha güzel bi espri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 20 Nisan 2008; 14:18:57 >
  • santa rosa intel in taşınabilir bilgisayar platformu intel işlemci-intel çipset ve intel wi-fi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.