Şimdi Ara

Intel 330 120 gb ssd Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar Kulubü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
12.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Orijinalden alıntı: internetkurdu

Oncelikle alanlara hayirli olsun,gule gule sorunsuz kullanirsiniz insallah.bende bir suredir bu ssd' yi inceliyorum.almayi planliyorum.ancak kafama takilan bir kac soru var.simdi elimde 6-7 yillik bi sistem var.upgrade yapabilecek tum parcalari yukselttim.tek degistirebilecegim parca ssd suan.ancak anakartim sata 2 ve ahci destegi yok.verecegim paraya deger mi emin olamiyorum.pc yi internet icin kullaniyorum.cok nadir de olsa pes filan oynuyorum.depolama icin harici hdd m var.tek istegim pc nin biraz daha hizli tepki vermesi.tavsiyelerinize ihtiyacim var.sistemim soyle;
    isletim sistemi: windows 7 ultimate 64 bit
    anakart: asus p5l-mx
    islemci: e6600
    ram: 4 gb ddr2 667 mhz
    ekran karti: hd 4670
    hdd: samsung 160gb 7200rpm

anakartın baya eski bir model kullanmadan nasıl bir sonuç vereceğini bilemezsin ahci mod olmayınca bir miktar performans düşüyor ama hepten kullanılmayacak gibi değilhttp://forum.donanimhaber.com/m_68610613/tm.htm burada seninkinden yeni bir anakarta ide modda bağlanmış test sonuçları var bakabilirsin bence hızlanma olur ama garantisi yok seçim senin .

tesekkur ederim cevabiniz icin.sanirim en iyisi alip denemek olcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• inceleme için teşekkürler sata 2 olarak kullanacakların aklında ki soru işaretleri gitmiştir herhalde .
  • mrb arkadaşlar şuana kadar intel 330 unda mavi ekran hataları alan varmı aranızda stabilite acısından ne durumda ssddileriniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

mrb arkadaşlar şuana kadar intel 330 unda mavi ekran hataları alan varmı aranızda stabilite acısından ne durumda ssddileriniz.

yaklaşık 25gün oldu alalı herhangi bir mavi ekran hatası almadım
    nedenki bu modelde mavi ekran alan çokmu olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

quote:

mrb arkadaşlar şuana kadar intel 330 unda mavi ekran hataları alan varmı aranızda stabilite acısından ne durumda ssddileriniz.

cok değilde alanlar var sanırım forumda bi iki konu gördüm mavi ekranla ilgili almaya düşünüyorum yakın zamanda bilgi edinmek istedim
  • @unicornn
    anladım
    şuana kadar gayet stabil bende
  • Stabilite konusunda en iyi marka intel diğer markalara baksanız sorundan geçilmiyor sıfır hata hiç bir üründe olmaz ben aldığımdan beri 1 sefer mavi ekran aldım oda benim hatam ekran kartı ile alakalı bir hatam yüzünden gayet stabil gönül rahatlığı ile alabilirsiniz .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

quote:

cok değilde alanlar var sanırım forumda bi iki konu gördüm mavi ekranla ilgili almaya düşünüyorum yakın zamanda bilgi edinmek istedim

3 yıllık sistemde ve win 7 birleşince mavi ekran aldım arkadaş onu diyor,win 8 e geçince hiç bir sorun kalmamıştı satana kadar sorunsuz kullandım
    tavsiye edeirm özellikle eski sismtemlerde en sorunsuz marka intel performans alayım derken uğraştırmayın kendinizii

• Siparişi verdim yarın sabah elimde olur, 208 Tl'ye geldi. Ahci ve sata 3 destekli Hp anakartım var. Sonuçları aktarırım. Hdd emektar ama gerçekten sürünüyormuşuz. I7 olmasına rağmen hızdan hep şikayetçi oldum. En hantal parça hdd bilgisayarda. Programcılıkla uğraşan herkese şiddetle tavsiye ederim. Tabi ki kapitalist sistemin esiri olarak kırıntılarla besliyorlar bizi, 120 Gb çok az ama tabi buna da şükür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geldi, Bios'da Ahci Sata seçeneği yok Ankarat Hp ve Ahci Sata controller özelliği var. Şimdi benim ki sata II herhalde değil mi ? Ama felaket hızlı kronometre tuttum açılış hızı 2.5 saniye Değerlerde bir anormallik var gibi ?
     Intel 330 120 gb ssd Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar Kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 1 Ocak 2013; 19:11:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackingmem

geldi, Bios'da Ahci Sata seçeneği yok Ankarat Hp ve Ahci Sata controller özelliği var. Şimdi benim ki sata II herhalde değil mi ? Ama felaket hızlı kronometre tuttum açılış hızı 2.5 saniye Değerlerde bir anormallik var gibi ?

değerlerin biraz düşük ilk mesajda yazıdğım şeyleri bir oku belkiş faydası olur
    açılış süresinin 2.5 saniye olması imkansız açılış süresini test eden bu programı kurup programın verdiği değeri ekran görüntüsü olarak buraya ekleyebilirsiniz
    http://greatis.net/bootracer_free_tur.zip

• arkadaşlar şu an da en ucuz 220 civarında bu harddisk. daha ucuzu var mıdır, hani belki bu aralar indirim yapan bi yer olmuştur diye soruyorum. yahut nerden almamı tavsiye edersiniz diyerek daha genel sorayım.
  • Bende kullananlardan biri olarak bilgi olsun diye yazayım;

5 Yıllık Toshiba A100-599 da kullanıyorum bu diski, ICH7-M SATA 1.0 Kontrolcü ile, herhangi bir stabilite problemi yaşamadım, IDE moddda olmasına rağmen günlük kullanımdaki performansındanda gayet memnunum..
  • Merhaba Arkadaşlar aklımda İntel 330 almak vardı onun yerine simdilik Intel 520 Serisi 60GB'lık modeli aldım forumdan bi arkadaşdan..Sata 2 anakartaki değerlerim bu şekilde..

• Merhaba, SSD'yi bugün aldım, %40 civarı doluluktaki benchmarkım (SATA 2)

• Şimdiki fiyatı 300 TL gözüküyor. Vatan'ın %25'ini beklesem bile 220 TL civarlarında alamayacağım gibi...

Bir de arkadaşlar. HP Pavalion 6020st kullanıyorum bir türlü sata 2 mi 3 mü desteklediğini bulamadım. :(
  • Gigabyte'ın Ahci driver'larını sitesinden indirdim.Ama bu driver'ları Floopy Disk'e yazmak gerekiyor zannedersem.Benim makinede Floopy Disk yok.
    Bu driverları nasıl yükleyebilelceğim konusunda yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurul

Şimdiki fiyatı 300 TL gözüküyor. Vatan'ın %25'ini beklesem bile 220 TL civarlarında alamayacağım gibi...

Bir de arkadaşlar. HP Pavalion 6020st kullanıyorum bir türlü sata 2 mi 3 mü desteklediğini bulamadım. :(

yukarıdaki yorumlarıma bakıyorum zamanında 208 tl idi şimdi 245 TL beklemek gerek bence şuan alınacak fiyatta değiller arkadaşım aciliyetin yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerzzz

Gigabyte'ın Ahci driver'larını sitesinden indirdim.Ama bu driver'ları Floopy Disk'e yazmak gerekiyor zannedersem.Benim makinede Floopy Disk yok.
    Bu driverları nasıl yükleyebilelceğim konusunda yardım bekliyorum.

floopy ile alakalı bir şey yok buradan indir setup şeklinde kurduktan sonra aygıt yöneticisinden inteli aktif edeceksin windowsun ki ayarlı ise ahci driverı olarak .
    http://downloadcenter.intel.com/confirm.aspx?httpDown=http://downloadmirror.intel.com/20110/eng/RST_11.6.0.1030_RAID_AHCI_driver_GUI_CLI_2012.10.11.zip&lang=eng&Dwnldid=20110&keyword=%22AHCI+SATA+Driver%22

• Selam arkadaşlar.

bilisimport.com dan 2 adet intel 330 serisi 120 gb ssd aldım(222 lira tanesi). Bugün elime geçeçek inşallah. Bendede p35 platium combo anakart var sata 2 li.
    Sorun çıkmassa raid olarak bağlayıp test sonuçlarını paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.