Şimdi Ara

Intel 330 120 gb ssd Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar Kulubü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
3
Favori
12.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SSD ler elime ulaştı. Adamlar kutulamasını tasarımını çok güzel ve kullanışlı yapmışlar. Hava bile deymeden elime ulaştı diyebilirim.Kullanılan malzemeler gayet kaliteli.

Intel 330 120 gb ssd Kullanıcı İncelemesi ve Kullananlar Kulubü

Raid olarak kullanacagım ıcın 3,5 disk çevirilerinin içerine yerleştirdim. Gördüğün en iyi çevirici diyebilirim çünkü her ortama uyum sağlayabiliyorlar. Ben ikisini sırt sırta vidalayıp kullanacağım.

Ve işte benim muhteşem deneme bilgisayarım :P. 4*256 sd ram, celeron d işlemci, intel chipset anakart, 150-200 watt power sup. Sonuçta iyi bilgisayarlarla herkes test eder önemli olan bununla başarmak.

Bu benim iso atmak için kullandığım pc, ssdlerin sağlamlığını kontrol için bağladım. Eve gidince win7 64 bit ultimate kurup testlerini yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omenra

Selam arkadaşlar.

bilisimport.com dan 2 adet intel 330 serisi 120 gb ssd aldım(222 lira tanesi). Bugün elime geçeçek inşallah. Bendede p35 platium combo anakart var sata 2 li.
    Sorun çıkmassa raid olarak bağlayıp test sonuçlarını paylaşacağım.

raid sonuçlarını merakla bekliyoruz raid sonuçları konuya zenginlik katacaktır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 12 Şubat 2013; 17:29:30 >
  • Arkadaşlar resmen yağ gibi kayıyor bilgisayar. Normalde corsair f60 model ssd kullanıyordum ama bu hakikaten süper hızlı. Sata2 de bu kadarsa sata3 olsa daha nasıl olurdu :).

• quote:

kara duman

Ssd yi 3,5" donusturucuye nasıl taktin?bağlamak için kablosu çıktımı donusturucu için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

kara duman

Ssd yi 3,5" donusturucuye nasıl taktin?bağlamak için kablosu çıktımı donusturucu için?

kutudan güzel bir 3.5 aparat ve gerekli kablolar çıkıyor aparat kasanın pozisyonuna göre her tür takmaya izin verecek şekilde güzel bir aparat her tarafında vida yerleri var ters düz yan her türlü takabilirsin sıkıntı yok kutu içeriği olarak en iyi intel ssd lerde .
  • Her ssd de bu aparat çıkıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metegungor55

Her ssd de bu aparat çıkıyor mu?

Hayır,hepsinde yok

• quote:

quote:

Hayır,hepsinde yok

Peki nereden temin edebiliriz bunu ve fiyatı nedir?
  • quote:

quote:

quote:

Hayır,hepsinde yok

Teknobiyotikten 20-25 tl ye alabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır,hepsinde yok

her intel ssd çıkıyor ama her marka ssd çıkmıyor bu açıdan intel kutu içeriği açısından bir adım önde ayrıca kaliteli bir sta kablo ve güç kablosu da çıkıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır,hepsinde yok

her intel ssd çıkıyor ama her marka ssd çıkmıyor bu açıdan intel kutu içeriği açısından bir adım önde ayrıca kaliteli bir sta kablo ve güç kablosu da çıkıyor .

Her marka olarak algıladım onu. Yoksa intelden çıktığını biliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır,hepsinde yok

Her marka olarak algıladım onu. Yoksa intelden çıktığını biliyorum.

ben de öyle algıladım da intel başlığında sorunca acaba intel için sormuş olabilir mi diye o ihtimali değerlendirip yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım

• Aldım,kasaya taktım,duruyor öylece. Sadece aktif ettim aygıt yoneticisinden. Test yaptım,sizinkilerden birazcık düşük galba. Tekrar yapıp ss koyarım.

• quote:

Aldım,kasaya taktım,duruyor öylece. Sadece aktif ettim aygıt yoneticisinden. Test yaptım,sizinkilerden birazcık düşük galba. Tekrar yapıp ss koyarım.

Senin ssdnin markası modeli neydi ?
  • Merhabalar aranıza bende dahil oldum bir hafta oluyor ssd alalı bilisimport'tan aldım. Birkaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

İşletim sistemim Windows 7 32 bit
    Anakartım GA-P55-UD4 (rev. 1.0)

Anakartın Sata III portuna taktığımda SSD yi görmüyor.

Bilgisayarın açılma süresi 20 sn falan açılma kapanmada bir sorun yok sata III portunda neden görmüyor onu anlamadım sistemi yeni topladım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Sata II portuna taktığımda görüyor sonuçları

.

• biostan bir yerleri açmak gerekebilir veya sata 2 sata 3 aynı anda aktif olmuyor olabilir .
    ekleme : yabancı forumlara baktım da başkaları da benzer sorunlar yaşamış sorun sata 3 marvell kontrolcüsünden kaynaklanıyormuş eski bir kontrolcü ve zorlama ile verilen bir sata 3 desteği var keşke sistemi yeni topladıysanız x68 veya x77 chipsetli ssd en sağlıklı çalışan yeni serileri tercih etseydiniz p55 chipset nispeten eski bir chipset onun için bu tür sorunlar olabilir umarım çözersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 18 Şubat 2013; 9:44:00 >
  • quote:

biostan bir yerleri açmak gerekebilir veya sata 2 sata 3 aynı anda aktif olmuyor olabilir .
    ekleme : yabancı forumlara baktım da başkaları da benzer sorunlar yaşamış sorun sata 3 marvell kontrolcüsünden kaynaklanıyormuş eski bir kontrolcü ve zorlama ile verilen bir sata 3 desteği var keşke sistemi yeni topladıysanız x68 veya x77 chipsetli ssd en sağlıklı çalışan yeni serileri tercih etseydiniz p55 chipset nispeten eski bir chipset onun için bu tür sorunlar olabilir umarım çözersiniz

ilgin için teşekkür ederim işlemci ile anakart birlikte aldım uygun geldi bir şekilde çözeriz inşallah :)
  • Merhaba arkadaşlar bende bugün bu ssd'nin 60 Gb lık olanından edindim. Burada anlatılan bütün ayarları yapmama rağmen verdiğim ekran görüntüsündeki değerleri elde ediyorum. Bilgisayarım Acer Aspire 6935g Sata2 desteği var. Okuma hızı normal sanırım ama yazma hızı düşük sizin elde ettiğiniz değerlere göre; sizce bunun sebebi ne olabilir?

• En son eski olan AHCI driverlarını yeniledim ama bir faydası olmadı.
  • Hocam bendede bir sıkıntı var.İmzamdaki sata3 destekli notebook'a sahibim.Bilgisayarın üstünde orjinal win 7 home premium x64 var intel 330 series ssd'yi taktığımdan beri günde 3 defa bilgisayar kitleniyor.Acma kapama dümesine basılı tutup kapatıyorum.Bilgisayarcılar'a sordum devreleride sorun vardır degistir dediler.Bed sector taraması filan yaptı problem cıkmadı.Kıbrısa gidecegim için iade etmedim.Şimdi win 8 enterprise x64 90 günlük evolation sürüm yükledim hic bir sıkıntı yok. Çözemedim gitti. Ya ssdler'de donma sorunu oluyor mu?Bu sandforce kontrolcüden midir? Ne yapmalıyım win 8 mi alayım::(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 22 Şubat 2013; 1:48:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.