Şimdi Ara

INTEL 120 GB SSD 540/480 MB/S (219 TL / N11)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Şikayet ettim güzel reklam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survivalist

Şikayet ettim güzel reklam

Hocam neyin reklamı?
  • Survivalist kullanıcısına yanıt
    Ayıptır söylemesi ama sanane? Ucuza ürün paylaşımı yapıyor mu yapmıyor mu? Kendi sattığın şey için konu açamazsın diye bi kural mı var dostum?
  • Survivalist kullanıcısına yanıt
    İyi güldüm
  • Amazonda 80 dolar satıcı güvenilirse cidden uygun fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aleti notebooka takabilirmiyiz ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garantisi 2 yıl mı? Intel 520 serisi 3 yada 5 yıldı yanlış hatırlamıyorsam. Server'larda da kullanılıyor bu SSD'ler. Tabi yanlış hatırlıyor da olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

540 okuma hızı mı kaldı?
    kullandığım macbook 1400 okuyor.

Acaba Macbook a kaç tl verdiniz ve bu ürün kaç tl.

Ona bakarsanız 1400 falan da bitt.
    Ortalama 5 yıldan fazla süredir ocz reodrive kullanıyorum 750-750 idi düşünki bundan 5 yıl önce :)

1400 e hava atılacak bir hız değil. 4 tane 120 liği alıp raid yapayım istediğin ssd yi getir bakalım hızıma yetişebilecekmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Amazonda 80 dolar satıcı güvenilirse cidden uygun fiyat

Mağaza yorumlarımızdan müşteri memnuniyetimizi görebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

540 okuma hızı mı kaldı?

bu ne diyor ya

doğru diyor, okuma hızı 1300, yazma hızı 1400
    http://www.computerworld.com/article/2900330/apple-mac/holy-smoke-the-new-macbook-literally-is-twice-as-fast.html

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

540 okuma hızı mı kaldı?

bu ne diyor ya

http://www.computerworld.com/article/2900330/apple-mac/holy-smoke-the-new-macbook-literally-is-twice-as-fast.html

yani?Ben yanlış mı diyor demişim?Olayı anlayamamakta neden bu kadar zorluk çekiyorsunuz

• Çekle falan daha uyguna alma şansımız var mı arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

540 okuma hızı mı kaldı?

bu ne diyor ya

yani?Ben yanlış mı diyor demişim?Olayı anlayamamakta neden bu kadar zorluk çekiyorsunuz

anladık , şu 'yı da kullanma istersen artık, itici gelmeye başladı,
    aranızdaki meseleyi halledeyim dedim, ne haliniz varsa görün, birbirinize dalaşmaya devam edin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mdikmetas

quote:

540 okuma hızı mı kaldı?

Acaba Macbook a kaç tl verdiniz ve bu ürün kaç tl.

Ona bakarsanız 1400 falan da bitt.
    Ortalama 5 yıldan fazla süredir ocz reodrive kullanıyorum 750-750 idi düşünki bundan 5 yıl önce :)

1400 e hava atılacak bir hız değil. 4 tane 120 liği alıp raid yapayım istediğin ssd yi getir bakalım hızıma yetişebilecekmisin.

nihai tüketiciye piyasada satılan ve sonradan müdahale olmayan kaç pc var bu hızlara ulaşabilen?
    ve bunu 1,5 kg^lık cihazda yapabilen.
    güldürmeyin adamı. raid yapacakmış.

"nihai tüketiciye piyasada satılan ve sonradan müdahale olmayan kaç pc var bu hızlara ulaşabilen? "

Pc dediğiniz alet modlanınca,karıştırılıp keşfedilince güzel. Herkes pc'yi alayım aman dokunmayayım demiyor. Hem bu sorunun nesi önemli ki? Yani ben bunların hazır yapıp sattığını kendim sonradan da daha ucuza ve kendi istediğim şekilde yapabiliyorsam daha güzel değil mi?

• Bütün marka modellere kampanya yaptınız her gün sizi takip ediyorum fakat bir tek Samsung 850 EVO 250GB M.2 Sata (MZ-N5E250BW) ürüne güzel kampanya veremediniz.. Bekleyişe devam edeceğim sizin gibi ilgili, ürünün arkasında duran firmadan alışveriş yapmak isterim.. Umarım yakın zamanda bu isteğime karşılık bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Bütün marka modellere kampanya yaptınız her gün sizi takip ediyorum fakat bir tek Samsung 850 EVO 250GB M.2 Sata (MZ-N5E250BW) ürüne güzel kampanya veremediniz.. Bekleyişe devam edeceğim sizin gibi ilgili, ürünün arkasında duran firmadan alışveriş yapmak isterim.. Umarım yakın zamanda bu isteğime karşılık bulurum

Evet ben de çok isterim böyle bir kampanyayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Garantisi 2 yıl mı? Intel 520 serisi 3 yada 5 yıldı yanlış hatırlamıyorsam. Server'larda da kullanılıyor bu SSD'ler. Tabi yanlış hatırlıyor da olabilirim.

işinize gelmeyen soruyu neden cevaplamıyorsun @Tektekal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Garantisi 2 yıl mı? Intel 520 serisi 3 yada 5 yıldı yanlış hatırlamıyorsam. Server'larda da kullanılıyor bu SSD'ler. Tabi yanlış hatırlıyor da olabilirim.

işinize gelmeyen soruyu neden cevaplamıyorsun @Tektekal

Garantiyi biz değil Intel firması ve anlaşmalı olduğu yetkili servisler veriyor. Yani işimize gelmeyen bir durum yok ortada.
    5 yıl garanti olduğunu yabancı kaynaklarda bende gördüm. Ancak İntel Türkiye'yi arayıp sordum 2 yıl garanti dediler. Ülkelerin garanti politikası değişebilir. Belkide bilgi veren arkadaş yanlış biliyordu.

Bu arada başkasıyla karıştırmıyorsam forumdan bildiğim kadarıyla üslubu düzgün, paylaşımcı biri olarak tanıdım sizi. Haksız itham etmeden önce cevaplamam için keşke hatırlatsaydınız.

• @zhny ; Hatırlatmanız üzerine üründe fiyat araştırması için distribütöre sordum bugün ancak ellerinde ürün yokmuş şuan fiyat alamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.