Şimdi Ara

INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.846
Cevap
31
Favori
233.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

Rocket Lake-S'de chiplet tasarımına geçileceği söyleniyordu. Bir sızıntıya göre Alder Lake-S görüntülenmiş, yine monolitik yapıda olacağa benziyor ama pin kısmından tam anlaşılmaz yine de. Bu arada AMD ile Intel işlemcilerin pin'li arka yüzü de farklı görünüme sahip, Intel'de kapasitörler olması gerektiği gibi her zaman görünür durumda açıkta. 8 Big cores + 8 Small cores bakalım ne gibi avantajlar sağlayacak, en önemlisi Super Fin 10 nm ile üretilecek. G.SKILL bu durumda DDR5 için 7200 mhz'lik düşük gecikmeli belleklerini çıkarır herhalde.

INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU]

Bu da sızıntıya göre Rocket Lake.

• @Lwernull @acura07 @REDSTONE @_İZ BIRAKAN_

Bilgisayarın resetlenmesi konusunda verdiğiniz destek için teşekkür ederim.

Yeni PSU ile sorun çözüldü. Yaklaşık 30 dakika furmark ve CPU-Z ile aynı anda işlemci ve ekran kartını stres testine aldım.

Herhangi bir sorun olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: F_u_R_K_a_N

@Lwernull @acura07 @REDSTONE @_İZ BIRAKAN_

Bilgisayarın resetlenmesi konusunda verdiğiniz destek için teşekkür ederim.

Yeni PSU ile sorun çözüldü. Yaklaşık 30 dakika furmark ve CPU-Z ile aynı anda işlemci ve ekran kartını stres testine aldım.

Herhangi bir sorun olmadı.

Eski sisteme nazaran arada fazla fark yoktu ama 2060 S için zaten recommended PSU kısmını iletmiştim. Şüpheliler arasındaydı, çıkması şaşırtmadı ne diyelim.

• intel yine önde, kendi adıma dikkat ettiğim önem verdiğim bir konu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURKISH-HANDERE T kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 6 Kasım 2020; 11:46:38 >

• Z490 ACE cw ve eternet çipi için yolladığım anakartı bugün doğa değişimi ile değişim oldu INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] olay şu idi pazartesi tekrar kurulum yapıcağım ekran kartımı da cw den verdim ama ürün bakıma lınıp bitmiş drndi pazartesi alıp kurulum yapacağım inşallah aynı sorun çıkmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asi3636 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun, konu içerisinde muhabbeti geçmemiş (mention olunca bi' kontrol edeyim dedim). Siz yeni almıştınız, direkt sıkıntı oldu anladığım kadarıyla?

Geçmiş ve hayırlı olsun hocam, z490 da ethernet problemleri duymuştum ama fiziksel arızayı ilk defa duyuyorum

• donda kullanıcısına yanıt
    Servis point de ilk defa gördüler ve hatta hiç birşey yok dediler ama ben ısrar ile driver yüklenmiyor dedim video çekilmesini istedim onlar da ora da farkettiler yoksa Windows otomatik tanıyor du eterneti ve kabloyu taktığınız da internet e girebiliyor dum

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    İlk aldığım tarih Ağustos 18. Ama ilk alığım dan beri sıkıntılı idi donda hocamın haberi var dı sağolsun OC konusun da yardımcı da olmuş idi ama bi türlü driver kurul mamış dı 2 kere bios güncellemesi geldi yükledim ve hiç değişmedi ben de garantiye gönderdim

video işini iyi düşünmüşsünüz hocam, yoksa direkt paketler yollarlardıINTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: asi3636

İlk aldığım tarih Ağustos 18. Ama ilk alığım dan beri sıkıntılı idi donda hocamın haberi var dı sağolsun OC konusun da yardımcı da olmuş idi ama bi türlü driver kurul mamış dı 2 kere bios güncellemesi geldi yükledim ve hiç değişmedi ben de garantiye gönderdim

Anladığım kadarıyla hata sadece sürücü yüklenmemesi idi? Yoksa çalışmasında herhangi bir sıkıntı yoktu?

@donda

Aynen öyle hocam, ama muhtemelen o sorunda çözülmüştür ilk döneminde olmuştu z90’nın

• quote:

Orijinalden alıntı: donda

Aynen öyle hocam, ama muhtemelen o sorunda çözülmüştür ilk döneminde olmuştu z90’nın

Bakalım pazartesi günü belli olur

donda kullanıcısına yanıt
    Malesef aynı kart yine aynı problem kafayı yiyeceğim

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.