Şimdi Ara

INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.846
Cevap
31
Favori
234.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

Satın aldınmı ?

Alıntıları Göster
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia 3070 ekran kartini ile dar bogaz yapmayacak besleyebilecek en uygun 10. Nesil bi intel islemci onerir misiniz? i5 10400 unlocked var kafamda ama daha iyi bir oneriniz varsa soylerseniz sevinirim

• Şahsi görüşüm i5 lerin hepsi besler bir sorun yaşamassın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC01DF2E2

Nvidia 3070 ekran kartini ile dar bogaz yapmayacak besleyebilecek en uygun 10. Nesil bi intel islemci onerir misiniz? i5 10400 unlocked var kafamda ama daha iyi bir oneriniz varsa soylerseniz sevinirim
    Henüz testler yok yorum yapmak güç fakat

Nvidia'nın açıklamasına göre an itibariyla 2080 Ti'den güçlü yada - eşdeğer bir karttan bahsediyoruz.

2080 Ti ile 1040 mantıklı olur mu? Hayır.

Sonunda olan ''70'' ifadesi yüzünden kartı hafife almayın.

Testler henüz açıklanmasa bile üç aşağı beş yukarı 3070 kesinlikle güçsüz bir kart değil High-End olarak nitelndirilecek bir kart.

Dolayısıyla 10400 ile falan kullanılmaz, en azından 10600k ve iyi bir ram alıp overclock ile kullanırsınız herşeyden verim alırsınız.

Özetle 2018-2019 ve 2020'nin yarısını ''enthusiast'' sıfında olarak tamamlamış bir kartı, geçen yada geçmeye çalışan kartı (3070) ile 10400 komik olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 11 Eylül 2020; 2:10:40 >

• donda kullanıcısına yanıt
    Tam olarak bilemedigim icin sordum bende. Gorusunuz icin tesekkurler.

• msi z490 tomahawk 1819 tl medimarket de alınır mı bekleyeyim mi çok acelem yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

msi z490 tomahawk 1819 tl medimarket de alınır mı bekleyeyim mi çok acelem yok?
    Acelen yoksa bekle hocam. Ama yine de kötü fiyat değil
  • Selamlar, 10700k için 2bin lira civarı bütçeye hangi boardu önerirsiniz?
    MSI MAG Z490 Tomahawk bakıyorum, ama başka önerileriniz varsa duymak isterim.
    çok teşekkürler. bütçeni 500-700 arttır şunu al diyorsanız da fikirlere açığım.

not: oyun oynamayacağım. yazılım, adobe programları, mobil emulatörler vs. kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merl

Selamlar, 10700k için 2bin lira civarı bütçeye hangi boardu önerirsiniz?

not: oyun oynamayacağım. yazılım, adobe programları, mobil emulatörler vs. kullanıyorum
    Overclock yapmayacaksanız Tomahawk alın. Yapacaksanız ise Unify en iyi seçenek.
  • Merl kullanıcısına yanıt
    O zaman kesene uygun al bizim tavsiyemiz genelde oc yapacaklara oluyor.

• https://www.itopya.com/msi-meg-z490-unify-4800mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-wi-fi-atx-anakart/

unify 2619 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 11 Eylül 2020; 20:42:16 >
  • 10600k 4.8 calısıyor ona okey oc yapılmayacagını varsayarsak
    düz 10600 ün farkı nedir Maks. Turbo Hızı:4.80 GHz diyor yabancı kullanıcı yorumlarındada 4.8 herkes görmemiş stabil 4.8 de calısması ıcın 10600k mı alınmalı ?
    ayrıca düz 10600 de 4.8 goren kısıtlı kişiler diğerlerine oranlar 4.8 ı nasıl gordum
    iki işlemci arasında 500-400 tl fark var
  • Herkese Selam nasılsınız dostlar ?

Donanımarşivi demişki 3080 2k da 10900K ya darboğaz yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimist -- 11 Eylül 2020; 22:17:56 >
  • donanimist kullanıcısına yanıt
    Sonunda evi satıp bilgisyara yatırcaz

• donda kullanıcısına yanıt
    Bizim tarla boşta duruyor ilanamı koysam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merl

Selamlar, 10700k için 2bin lira civarı bütçeye hangi boardu önerirsiniz?

Asus Strix E
    MSI Tomahawk,Unify,Ace
    Asrock Taichi
    Gigabyte Aorus Pro/Ultra/Master

Bunlar iyi Boardlardır hep...
    Uygun fiyat ise MSI Mortar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer007_

10600k 4.8 calısıyor ona okey oc yapılmayacagını varsayarsak
    düz 10600 ün farkı nedir Maks. Turbo Hızı:4.80 GHz diyor yabancı kullanıcı yorumlarındada 4.8 herkes görmemiş stabil 4.8 de calısması ıcın 10600k mı alınmalı ?
    ayrıca düz 10600 de 4.8 goren kısıtlı kişiler diğerlerine oranlar 4.8 ı nasıl gordum
    iki işlemci arasında 500-400 tl fark var
    10900 carpan 52 cıkabilecegi max hız 5200 Blck 102 yaparsan 5304 mhz 10900K 5300 Mhz

Yani K ları alıp fazla para vermeye gerek yok.İlla ben 100MHz de olsa daha hızlı calıstırıcam, 100-200 MHZ benim icin coook onemli demiyorsan gerek yok.
  • Herkese iyi forumlar. MSI Z490 Gaming Edge Wi-Fi var. Wi-Fİ üzerinden indirme nasıl yapabilirim? Telefondaki internet paketini kullanıp indirme yapmak istiyorum. Aynı anda kabloluyu kullanırken Wi-Fi üzerinden nasıl indirme yapabilirim?
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Telefonun bağlantılar kısmından internet paylaşımını açman lazım bu şekilde wifi ile tele bağlanıp indirme yapabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _İZ BIRAKAN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam oraya kadar sorun yok. Anlatmak istediğim kablolu bağlantı ile oyun oynarken Wi-Fi üzerinden indirmeye devam edebilir miyim? Yani kablolu bağlantıdan indirme yapmayacak Wi-Fi üzerinden indirme yapacak.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.