Şimdi Ara

İntegrali feda edip 30+ net yapmak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türev uygulamaları bence daha zor ayrıca süre yetmeyecek gibi düsünürseniz calısmyın daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShineOnYouCrazyDiamond -- 5 Mayıs 2014; 10:46:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya sacmalama abı nıye yetısmesın 40 gun var daha otur calıs ıntegralınıde valla bana en kolay gelen matematık konusu ıntegral turev ıkılısı bıılıyorsan yaparsın bılmıorsa yapmazsın pek yorum ıstemez ılk baslarda zor gelır tabı yıgınla formul kural ama cozdukce elın alısır en kolay konu olur cıkar sana otur calıs burda ıntegrala zor dıyenler daha ılk kez ıntegral calısanlar sanada ılk basta zor gelır ama ustune gıt 6-7 soru gelıyor az soru degıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen :))
  • geçen seneki sınavı saymazsak integrali o kadar zor sormuyorlar. İnanılmaz derecede zor bi konuda değil. Ha çalışırsın sınavda integral dahi bile göremeyebilirsin süreyi yetiştiremediğinden dolayı. Eğer hiç çalışmayacağım diyorsan bence yanlış yaparsın çünkü 2 3 sorusunu cidden kolay soruyorlar.

Tesla
  • türevden daha zor sorularını gördüm ama bitirilmeyecek gibi değil, bence bi bakarsan iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Barışı severim ama olursa işsiz kalırım.
    TONY STARK
  • türev+intergal feda edip +20
    https://forum.donanimhaber.com/islam-dini-matematiksel-mantiga-uygun-mudur-yapay-zeka-botuna-sordum--154562755

https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108

****************************************************************************
  • Bende integrali sona atmayi planliyorum son derken son 10-15 gun varken halledicem kolay soru gelirse kacirmayim
    Diye hedefim 35 net :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.