Şimdi Ara

İnstagramdan Kızlara İlk Mesaj Ne Atılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hikaye dışında atmıcaksın, hikayesine de esprili güzel bi girişle başla ve sonra normal konuş biraz ilerleyince de hafif onunla dalga geçer gibi konuş ama bunu şaka yollu söyle ciddi dalga geçersen direk engelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 5 Eylül 2019; 22:8:51 >
  • ay süt üstüme döküldü. pantolon da giymiyordum şimdi her yerim ıslandı, sırılsıklam oldum. ay bez de yok ki nereden bulacağım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

ay süt üstüme döküldü. pantolon da giymiyordum şimdi her yerim ıslandı, sırılsıklam oldum. ay bez de yok ki nereden bulacağım şimdi
    Sana sunger lazim beynini kullanabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba yoksa selamun aleykummu demeliydim ehuu efsanedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

merhaba yoksa selamun aleykummu demeliydim ehuu efsanedir
    bunu yazmak için gelmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Sana sunger lazim beynini kullanabilirsin

Alıntıları Göster
    ay haklısın. sünger kullanmayı nasıl da akıl edemedim. süt de iyice akmaya başladı sanırım baştan aşağı temizlenmem gerekiyor. sünger de demişken, ben duşa gireyim madem siz de süngerle gelin yani süngeri getirin olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

bunu yazmak için gelmiştim

Alıntıları Göster
    baktım kimse yazmamış ben yazdım efsaneleri unutturmamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

baktım kimse yazmamış ben yazdım efsaneleri unutturmamak gerek

Alıntıları Göster
    böyle devam
  • YuriBoyaka kullanıcısına yanıt
    Bende buna katılıyorum fakat şuan benim yaşadığım gibi bazen çok geç cevap verip bazen hemen yazınca insanın morali bozuluyor birde ilk mesajı hiç atmadı 1 hafta oldu. Galiba devam etmicem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

hikaye dışında atmıcaksın, hikayesine de esprili güzel bi girişle başla ve sonra normal konuş biraz ilerleyince de hafif onunla dalga geçer gibi konuş ama bunu şaka yollu söyle ciddi dalga geçersen direk engelsin
    Kardeşim sen bu hikaye taktiğiyle baya düşürdün galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ayda 5 kızın numarasını aldım 4ü sarmadı nextledim 5.yle sevgili oldum bayağıda güzel kızdı ama geçen ay ayrıldık işte. şu sıralar yazasım gelmiyor ama gayette düşüyor.

öyle çok yakışıklı olmana gerek yok ortalam tipin olsun.

öne çıkarılanlara eğlenceli hikayeler at 1 tane duygusal güzel modern bi hikaye sıkıştır. çünkü girdiklerinde öne çıkanlardan seni az çok tanıyolar.

fotoğraflarını da selfie değilde arka kameradan at güzel pozlarla. çoğu kızın dikkatini çekersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 5 Eylül 2019; 22:26:37 >
  • Konunun sahibi şaşırtmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 5 Eylül 2019; 22:45:0 >
  • Selamın aleyküm diyerek olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agopunkazı -- 5 Eylül 2019; 22:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

5 ayda 5 kızın numarasını aldım 4ü sarmadı nextledim 5.yle sevgili oldum bayağıda güzel kızdı ama geçen ay ayrıldık işte. şu sıralar yazasım gelmiyor ama gayette düşüyor.

öyle çok yakışıklı olmana gerek yok ortalam tipin olsun.

öne çıkarılanlara eğlenceli hikayeler at 1 tane duygusal güzel modern bi hikaye sıkıştır. çünkü girdiklerinde öne çıkanlardan seni az çok tanıyolar.

fotoğraflarını da selfie değilde arka kameradan at güzel pozlarla. çoğu kızın dikkatini çekersin
    kanka 6 aydır sürekli merhaba vs giriyorum 0 kız düştü
  • slm senin annen arımı ? bal gibi kız yapmış ta tanışma şansımız var mı aceba ?
  • MZ......ÿÿ...¸......@........................ º..´...Í!¸LÍ!Bu program DOS modunda çalıştırılamaz.
  • S.a
  • Yabancı rolü yapıp ingilizce yazın. Dipleri düşüyor kezbanların.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatliği kaç tl?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.