Şimdi Ara

İnstagram ile ilgili bir kız meselesi (dalga geçecekler gelmesin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler zaten kafam biraz bulanık lütfen dalga geçecek olanlar yazmasın sadece fikir istiyorum.

Kısa yazayım kimse bıkmasın diye, 3-4 aydır konustugum bir kız var 1 sokak aşağıda oturuyor henüz buluşmadık ben yanaşmadım çünkü uzun süredir sivilce var suratımda vs burayı geçeyim. Gayet hoş bir kız güzel konuşuyoruz instagram twitter vs kullanıyor ama hesapları kilitli. Dün bir mesele oldu furkan adında biri istek yollamış instagramdan, kız da bak sen sandım dedi ve ss attı benim de adım Furkan.

Neyse ben de zarf atmak için yakışıklıysa kabul et falan dedim yok be iğrençti engelledim dedi. Ben de yakışıklı olsa hiç reddeder misin dedim yine zarf amaçlı

Neyse başta etmem yakışıklı da olsa falan dedi ben biraz üsteleyince sanki sen güzel bir kız eklese reddedersin dedi, ben de tamam cevabımı aldım falan dedim. Sonra kabul ediyorum ama sonra unfollow ediyorum şu an tanımadıgım kimse yok dedi.

Ama bu benim içime dert oldu arkadaşlar ben bu kızların instagram, twitter boklarından sıkıldım çünkü takip eden erkeklerin ne düşüncelerle takip ettiğini biliyorum siz de biliyorsunuz.

Akşamdan beri soğuk davranıyorum siz ne diyorsunuz çok mu abartıyorum?

Kız cidden şimdikilerden farklı bir kız yani usturuplu işi gücü erkekler olmayan bir kız.

ÖZET: KONUŞTUĞUM VE FARKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM KIZ İNSTAGRAMDAN YAKIŞIKLI BİRİ EKLEYİNCE KABUL EDİYORUM AMA SONRA SİLİYORUM DEDİ SİZCE BU BÜYÜK BİR SORUN MU SOĞUK DAVRANIYORUM DEVAM ETMELİ MİYİM?

• moruk daha bunları düşünmek için çok erken. kızla sevgili olmadan naptığını ne ettiğini zaten o kadar anlayamazsın. iç dünyasına girdin mi bütün boklar dökülür adamın önüne.

kızın ilişkisi yoksa yakışıklı herifleri kabul etmesi normal. kızın da dediği gibi seni de güzel kızlar görmek istese sen de kabul edersin. bu doğanın kanunu gibi bir şeydir. ama sevgilisi olduğu halde böyle düşünürse o zaman sıkıntı.

yani demem odur ki, kızla muhabbeti ilerletmeden bu tür şeylere fazla takılma. konuştukça tanıdıkça çözeceksin bu tarz zamazingoları
  • Hocam bayadır konusuyoruz ya kız tam iyi aile kızı yani ev okul dershane o kadar, güzel de bir kız ama işte ben bu sosyal ağ olaylarını fazla mı abartıyorum acaba onu merak ediyorum. Sevgilisi varken yapmaz sanırım da şu an da biz konusuyoruz flört ediyoruz yani sonuçta.
  • Usturuplu kız diyorsun iyi kız diyorsun da, beğenmediği erkeğin isteğini cevirip engellemek nedir yav? Burdan gördüğüm kadarıyla ayaklı ego ablamız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga mesela beni de feysbukta bazen karı kız ekliyor merak ediyorum kabul ediyorum bakıyorum profile sonra siliyorum bence gayet normal kızın yaptığı sana karşı boş değilse kaçırma derim bu tipşeyler çok küçük şeyler gayet normal aga

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daedra Malthael kullanıcısına yanıt
    Hocam adminler görürse hiç acımazlar

• bak güzel kardeşim. Ergence zarf atmalarından sonra okumayı bıraktım profilden yasına bakmaya tenezzül bile etmedim.

O zarflar yerine sen bilirsin falan dicektin tribi sen koycaktın ama sen cıvımışın bu kafayla o kıza anca kanka olursun tebrikler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuşaBasıyorumAdamAtmıyor

Hocam adminler görürse hiç acımazlar

Hocam en kibar bu şekilde söyleyebildim
    : D

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONICMAN

Usturuplu kız diyorsun iyi kız diyorsun da, beğenmediği erkeğin isteğini cevirip engellemek nedir yav? Burdan gördüğüm kadarıyla ayaklı ego ablamız.

Çünkü CSB. Hikayeye göre usturuplu ve iyi bir kız demiş. Fakat beğenmediği erkeği engelleyecek egoya sahip. Hikaye bir kere kendi içinde tutarlı değil. Farkında olmadan gafil avladın adamı.

• Kız bana ilgi gösteriyor beyler görüşelim falan diyor arada sadece 1 kez sevgilisi olmuş yani farklı bir kız. Bu arada yaşlar ben 20 Kiz 18. Bilmiyorum ya ben sanırım erkekleri çok iyi bildiğim için böyle tedirgin ddavranıyorum.

• Beyler ne csbsi allah aşkına ya

Çocuğu engellemesine mi takildiniz olay o değil ki

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Beyler zaten kafam biraz bulanık lütfen dalga geçecek olanlar yazmasın sadece fikir istiyorum.

Kısa yazayım kimse bıkmasın diye, 3-4 aydır konustugum bir kız var 1 sokak aşağıda oturuyor henüz buluşmadık ben yanaşmadım çünkü uzun süredir sivilce var suratımda vs burayı geçeyim. Gayet hoş bir kız güzel konuşuyoruz instagram twitter vs kullanıyor ama hesapları kilitli. Dün bir mesele oldu furkan adında biri istek yollamış instagramdan, kız da bak sen sandım dedi ve ss attı benim de adım Furkan.

Neyse ben de zarf atmak için yakışıklıysa kabul et falan dedim yok be iğrençti engelledim dedi. Ben de yakışıklı olsa hiç reddeder misin dedim yine zarf amaçlı

Neyse başta etmem yakışıklı da olsa falan dedi ben biraz üsteleyince sanki sen güzel bir kız eklese reddedersin dedi, ben de tamam cevabımı aldım falan dedim. Sonra kabul ediyorum ama sonra unfollow ediyorum şu an tanımadıgım kimse yok dedi.

Ama bu benim içime dert oldu arkadaşlar ben bu kızların instagram, twitter boklarından sıkıldım çünkü takip eden erkeklerin ne düşüncelerle takip ettiğini biliyorum siz de biliyorsunuz.

Akşamdan beri soğuk davranıyorum siz ne diyorsunuz çok mu abartıyorum?

Kız cidden şimdikilerden farklı bir kız yani usturuplu işi gücü erkekler olmayan bir kız.

ÖZET: KONUŞTUĞUM VE FARKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM KIZ İNSTAGRAMDAN YAKIŞIKLI BİRİ EKLEYİNCE KABUL EDİYORUM AMA SONRA SİLİYORUM DEDİ SİZCE BU BÜYÜK BİR SORUN MU SOĞUK DAVRANIYORUM DEVAM ETMELİ MİYİM?

Yapacağın 3, taş çatlasın 4 aylık gönül ilişkisi için kızla aranızı bozup durma bence
    Yüzünü de sabah öğlen akşam sabunla falan yıka sivilceler azalır. Bol sans

• Allah başka dert vermesin hocam

• Tabii ki öyle Allah başka dert vermesin saçma sapan şeyleri takiyoruz kafamiza da işte fikirlerinizi almak istedim ama pek olmadı sanırım neyse

• erkeğin kezbanı derler ya aynı osun

• Heathen kullanıcısına yanıt
    ben öyle yakışıklılar bana baksın diyen kızlardan hayatta hoşlanmam o zaman bana aşık olan kız 2 ay sonra başkasına aşık olur böyle doğa kanununda neyse bundan dolayı eve kapattım kendimi zaten, saygılar.

• OOOOOF OF
  • Sanırım bu devirdeki kızlar bana göre değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daedra Malthael

Mal mısın?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.