Şimdi Ara

İnstagram ile ilgili bir kız meselesi (dalga geçecekler gelmesin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sivilceler geçmezse 2-3 yıl daha tanışmayacak mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daedra Malthael

Mal mısın?

hocam gece gece Allah sizide güldürsün vallahi
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim kız önce kabul ediyorum sonra siliyorum demekle kabul edip bakıyorum tanıdık mı sonra değilse siliyorum demek istemiş.
    sonrada eklemiş tanımadığım kimse yok diye.

kız kötü birşey yapmıyo hatta doğru birşey yapıyor.değişik değişik düşüncelere kapılama
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Şaka mısın sen kardeş
  • Siz beni anlamıyorsunuz beyler ya bir kız tanımadığı bir erkeği sırf yakışıklı diye neden kabul eder bunu açıklar mısınız

• ne kastınız şu kızlara ya çak geç taktiği yapın işte takıl sıkılana kadar 3-5 gün sonra bırak illa herkes evlenmek zorunda mı
  • kız başta kabul etmem demiş, neden üsteliyorsun? kadınların mantığı böyledir, bir süre sonra gerçekliğin ötesine geçerler. sana iki saat, ya vallahi etmem Allah kitap çarpsın mı demesini bekliyordun?

sanki sen güzel bir kız eklese reddedersin

diye takılmış işte, koy gitsin kardeşim takılmayın bunlara bu kadar, benim yanımda tinderda gezip elemanlara yazan kızlar oluyor bazen, oturup dalga geçiyorum, hatta elemanlara bazen ben yazıyorum saçma sapan şeyler gülüyoruz, akşam kız benim kucağıma oturuyor ama? asıl iş ciddi boyuta gelince kızın ne yaptığı, gerçek hayatla, bahsettiğin sanal hayatı birbirine karıştırma, yok fotoğrafına bakmış, beğenmiş bilmem ne bunlarla zaman harcama kendine yazık, canına yazık güzel kardeşim.
  • ..ı olanin dini olmaz kardesim

• Beyler takilmalik bir şey düşünsem zaten umursamam da artık birini gerçekten sevmek ıstiyorum seks meks değil istediğim vallahi ya

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.