Şimdi Ara

Instagram Hikaye erişim sorununu düzeltti: İçerik üreticiler için ne anlama geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram Hikaye erişim sorununu düzeltti: İçerik üreticiler için ne anlama geliyor?
    Instagram, uzun süredir kullanıcıların şikayet ettiği bir hatayı düzeltti. Platformda günde birden fazla Hikaye paylaşan kişilerin erişim oranlarının düştüğü fark edilmişti. Instagram Başkanı Adam Mosseri, geçtiğimiz Cuma günü yaptığı açıklamada, bu sorunun platformun amaçladığı bir davranış olmadığını ve artık giderildiğini duyurdu. Böylece, birden fazla Hikaye paylaşmanın erişimi olumsuz etkilemesi sorunu ortadan kalkmış oldu.



    Instagram, güncellediği algoritma ile birden fazla Hikaye yayınlamanın erişiminizi azaltmasına neden olan sorunu düzeltti



    Mosseri, duyurusunda kullanıcıların aynı gün içinde birden fazla Hikaye paylaştığında erişimlerinin azaldığını sıkça dile getirdiğini belirtti. Hatanın giderilmesi, artık her yeni paylaşımın potansiyel erişimi sınırlamayacağı anlamına geliyor. Ancak bu, takipçilerin her Hikayeyi mutlaka göreceği veya etkileşime gireceği anlamına gelmiyor. Yine de özellikle ilk Hikayenin görünürlüğü açısından önemli bir iyileşme sağlanmış durumda.



    Ayrıca Bkz.Anthropic, telif hakkı davasını çözmek için 1,5 milyar dolar tazminat ödeyecek



    Instagram’ı yalnızca yakın arkadaşlarıyla iletişim kurmak için kullananlar için bu değişiklik büyük bir fark yaratmayabilir. Ancak platform, günümüzde giderek daha profesyonel bir içerik ekosistemine dönüşmüş durumda. YouTube’a benzer şekilde birçok kişi Instagram’ı kitlelere ulaşmak ve gelir elde etmek için aktif şekilde kullanıyor. Bu nedenle erişimle ilgili her güncelleme, içerik üreticilerin stratejilerini doğrudan etkileyecektir.




    Kaynak:https://www.instagram.com/p/DOgMqw_Dp4j/







  • Keşke abonelik sorunlarına da el atsalar. Uyuyorlar resmen. Ha gerçi aboneliğin kendisi başlı başına sorun, bir nevi “kutu/sandık açma” olayı, bahtına ne çıkarsa meselesi yani ama bu ayrı mesele.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 13 Eylül 2025; 14:30:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.