Instagram hesabı çalanlar varmış. Bu mümkün mü? Deneyimli arkadaslar özel mesajdan ulaşabilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Instagram hacklemek mümkün mü?

-
-
mümkün
-
Deneyiminiz var mı hocam mesaj atayım mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uğraşıyorum şu sıralar. niyetim rastgele insanların hesabını çalmak olmadığı için işi ezbere yapmak istemiyorum. hedefim olan kişiye tek atmam lazım bu yüzden site yapmasını öğreniyorum
-
phising yaparak mı ele geçiriyorsunuz hocam? Başka türlü nasıl ele geçirilir bilemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam siz ele geçirebiliyor musunuz? Önemli bir durum.
Arkadaşlar şu pnishing, exploit, termux kısacası bu tür işlerin içinde olan varsa özel mesaj atsın. Hatta öğreten olursa kendim de yapabilirim(güvenlik sıkıntısı duyana)
O işler bana gelmez hocam. Zaten mesleğim itibarıyla da uygun olmaz. Bizimki sadece bilgi sahibi olma arzusu, maksat haberimiz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazılımcıysanız bilmemeniz zararınıza hocam. Yazılımcılar için çocuk oyuncağı çünkü.
Ne çocuk oyuncağı?
-
Instagram hacklemek?
-
Sen yazılımcılığı tam olarak ne sanıyorsun?
çalanı bilmiyorumda bi arkadas vardı gizli profıllerden x kişisinden tüm içerikleri görebiliyordum nasıl yaptığını söylemiyor
-
O şöyle işliyor hocam.
Mesela senin hesabında Ahmet arkadaş olarak ekli.(Ahmet'in hesabı gizli)
Sen Mehmet'in hesabını bakmak istiyorsun.(Mehmet'in hesabi da gizli). Mehmetide ben kendi hesabımdan takip ediyorum diyelim.
Ben bu uygulamaya kendi Instagram hesabım ile girip senin takip ettiğin Ahmet'i görmek için giriyorum. Sistem benim şifremi alıyor.
Sende bendeki Mehmete bakmak için kendi şifren ile giriyorsun.
Bu şekilde işliyor. Ben senin arkadaşına bakmak için girdiğimde sistem o kullanıcı adı kimin arkadaşıysa o hesaba girip profili getiriyor.
Yani aslında sen benim hesaba,ben senin hesaba giriyorum gibi.
Çok uzamasın diye Ahmet ve Mehmet dedim. Sen 500 kişiyi ben 1000 kişiyi takip etsem sadece 2 kullanıcı ile 1500 hesap erişime açık oluyor.
Yüzbinlerce kişi bunu yapsa milyon belki milyar tane gizli profile bakabilme imkanı doğuyor.
Bazı hesaplar gözükmüyor olabiliyor. Onlar veya takipçileri kendi orijinal hesaplarıyla giriş yapmadığı için havuza girmiyor.
Bir süre hesap biriktikten sonra bir anda kullanıcı adlarını, şifreleri değiştirip hesapları alıyorlar yani çalıyorlar. Sonrada bu hesaplarla en basitinden takipçi satarlar.
Mesela bir mizah sayfası açarlar direkt yüzbinlerce hesapla takipçi ve beğeni kasarlar. Tabi ki bir o kadar da beğeni vs. Instagram algoritmasını bilmiyoruz ama bu kadar hızlı patlama yapan sayfa keşfetede düşer ordanda takipçiler gelir milyonları bulur sayfa. Ardından reklam ile parayı vurur. Gerçi bunu yapabilme yeteneği olan adamlar onla uğraşmaz. Büyük balık peşindedirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir hacker da yazılımcıdır siber güvenlik de mobil uygulama da kısacası yazılımcılık bir çok alanı kapsar. Tek bir alan için söylenmez.
Buralarda harcanma hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X