Şimdi Ara

Instagram Bug ( 6s )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar, benim bir sorum oalcak, mesela instagramda gezerken whatsappdan mesaj geliyor ve mesaja tıklıyorum sorun yok yzıyorum cevabımı sonra tekrar instagrama döndüğümde kaldığım yerde değil de en baş gönderiye dönüyor, arkaplanda uygulama yenile ile ilgili mi diye baktım açtım ama busefer de aynı şekilde baş gönderiye dönmeye devam etti ios sürüm 10.2.1 bundan önce 10.2 de de vardı çözümü nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 5s ios 9.3.4 de aynı sorunu yaşıyorum uygulamanın güncellenmesi sonucu böyle oldu. İos sürümü ya da cihazın ayarları ile alakası olduğunu sanmıyorum.
  • 6s 10.0.2 hic bir sorun yok

• ktaskaya kullanıcısına yanıt
    evet bende öyle düşübmeye başladım dostum sağol yorum için

• YoungScientist kullanıcısına yanıt
    anladım dostum tamamdır

• Hangi Instagram versiyonu kullanıyorsunuz?

Bende de oluyor fakat bende Instagram için bir Tweak var ondan kaynaklandığını veya Memory dolduğundan böyle yaptığını düşünüyordum
  • Sorun yok diye bir şey yok, siz arkadaşın dedğini anlamamışsınız. Bütün telefonlar aynı işletim sistemine sahip bende yok sende var diye bir şey olamaz. Aynı sıkıntı bende de var. Umarım güncellemelerle düzeltirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    Instagram Crop Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne demek sorun yok diye bir sey yok ilk mesajdaki olay basima gelmiyor iste yalan mi soyleyecegim

• Bende de aynı sorun var. iPhone SE

• Var ayni durum ve çok can sıkıcı.Arkadaşta olmamasinin sebebi eski surum olmasi olabilir

• iPhone 7 de de aynı uzun zamandır iOS ile ilgili değil. O kadarını söyleyebilirim.

• Ben bunun konusunu 1 ay önce açmıştım sık kullandığım için uygulamayı çok sinirimi bozdu geçenlerde gelen güncellemeyle düzelir diye düşündüm ama nafile düzelmedi, yüksek ihtimalle instagramın kendisiyle alakalı cihaz yada sürüm ile alakası yok.

iPhone 6
    IOS 9.3.5
  • Sürümle alakalı olduğuna kanaat getirdik teşekkürler arkadaşlar..umarım çözülür yakında

• var var aynen.zaten kota düşmanıydı şimdi tam oldu diyebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amma instagram kullanan varmış. Nabıyonuz abi inst de ya allah aşkına

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.