Bildirim
insignia 1.6 sidi mi cc 1.4 tsi mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kacıncı konu? -
Her turlu TSI derim. Konforlu, ayagina sagip ciktiginda ekonomik bastiginda aninda geri donus neredeyse kusursuz DSG yani 1.4 tsi derim ben yakit olarak da iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DSG degil ise CC 1.4TSi
DSG düşünüyorsanız köşeye 14-15.000TL kadar ayırın. -
quote:
Orijinalden alıntı: powermoon
DSG degil ise CC 1.4TSi
Aynısını yazacaktım; fakat %90 DSG olacaktır. -
Test edin hangisi hoşunuza giderse onu alın.
Bu arada yaş kaç?
Sportiflik olarak İnsignia.
Ben olsam 2.0cdti olsa bile eski kasa alır arada ki farkı vergi ve yakıta verirdim
Konfor CC
Daha stabil motor için cdti.
Daha hızlı vites geçişi için cc
2.el cc -
Babam 42 yasinda ama gosterdigi yas 34 ruh yasi 30 aslinda s6p dusunuyoruz da yakit olarak ne kadar daha yakarlar eger o kadar fazla fark yoksa dusunulebilir bunlar
Gezin showroomları bi insignia ya bakın bi de cc ye. İçine oturun. Ben insignia taraftarıyım.
Yakitlari onemli test eden varmu ne kadar yakarlar
quote:
Orijinalden alıntı: TheStig
Gezin showroomları bi insignia ya bakın bi de cc ye. İçine oturun. Ben insignia taraftarıyım.
+1907
Cc nin tek avantaji kapilarin direksiz olusu. Insignia cosmonun icine oturun ve aradaki kalite farkini gorun. Ki,
insignia cc den daha dolu bir arac,
karar sizin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X