Şimdi Ara

İnsanlık için bir çağrıdır ve açıklamadır. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
0
Favori
19.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sokaklarda gördüğümüz, yanında küçük çocukları gezdiren dilenciler var ya, işte onlar bile sizin yaptığınızdan çok daha dürüst iş yapıyorlar. Onlar sömürüyü direkt yapıyorlar, saklamadan gizlemeden. Siz ise cahilce bilimi dahil etmeye çalıştığınız işinize kendi çocuklarınızı da alet edip insanların zayıf yönleri üzerinde hakimiyet kurup gizliden menfaat sağlamaya çalışıyorsunuz.
    Ne önyargısı sayın Osman Yıldız, ne gözlüğü? Herşey aşikar. Söylediğiniz hiçbir şeyin bilimsel anlamda bir karşılığının olmadığı defalarca yüzünüze söylenmedi mi? Hekimliğe yıllarını vermiş insanlar daha ilk kelimelerinizden itibaren yanlışlarınızı ortaya dökünce onları yok saymadınız mı? Tıbbi detaylar sorulunca asıl uzmanlığınızın tıp değil ekonomi, iktisat olduğunu söyleyip yan çizmediniz mi? Haa, bir de tabi o konu var; iktisat mezunuyum, benim işim rakamlarla diyorsunuz ama trilyon kelimesini "tirilyon" yazıyor oluşunuz da dikkatsizliğin ya da dalgınlığın ötesinde gibi duruyor. Ne dersiniz? Hangi fakülteden mezunsunuz?
    quote:

Bu kayıtlar Dünya sağlık örgütünün kayıtlarından alınmıştır.
    Dünyaya gelen her görünür sakat bebek için, kişi birey olana kadar harcanan para 1 ila 5 tirilyon arasında değişmektedir. Ve genelde bu harcamalar sosyal güvenlik kurumlartı tarafından karşılanmaktadır.

Son söz; LÜTFEN DALGA GEÇMEYİN ARTIK!!!

• bir tıp öğrencisinin bile bildiği bir şeyi, adam hala hiç sıkılmadan ben buldum diyor . bir de 1000 ytl fiyat koymuş zımbırtısına. üstüne insanlık için çalıştığını söylüyor. hem kel hem de fodul. insanları enayi yerine koyuyor, üstüne bir de insanlık havarisi kesiliyor
  • Yazıların tamamını okuyamadım, belki konu bile kapandı bilmiyorum.
    ama aklıma takılan bir soru var... soruldu ve yanıtı alındıysa affola...

Kadınların yumurtlama dönemi bellidir ve kadından kadına farklılık gösterir. Bazısı adetin ilk gününden sonraki 6. gün yumurtlarken bazıları için 14. güne isabet eder. Yumurtlama esnasında filmlerde de görülmüştür hamile kalmak isteyen kadınlar mütemadiyen her sabah yataktan kalkmadan ateşlerini ölçerler ve değişiklik (ateş yükselmesi) olduğunda yumurtladıklarını anlayıp hamile kalma girişiminde bulunurlar.
    Kadınlardaki bu zaman farklılığı bir bilgisayar programıyla nasıl gideriliyor. Program/matematik/istatistik kadından kadına değişen bu zamanı nasıl biliyor?

ikinci husus; zaten yıllardır, hatta ilk çocuğum dünyaya gelmeden önce yani 12 yıl önce cinsiyetin bir şekilde belirlenebildiği biliniyordu.
    Erkekliği belirleyen spermlerin döl yolunda (yanlış hatırlamıyorsam) yaşama süresi çok kısaydı. 1 gün olabilir. Kız cinsiyetini belirleyenlerin ise 2 günlük yaşama süresi vardır. Bu şekilde ilişkiden 2 gün sonra yumurtlama gerçekleştiğinde kız doğma şansı yüksektir. Bunlar burada, bu iddiaların ortaya çıktığı tarihten çok çok önce tıbbın bulduğu bilgilerdir. Yeni birşey değil ki cinsiyet belirleyebilme durumu.

• biz neye bozuluyoruz sanıyorsun? arkadaş kendi bulduğunu söylediği yetmiyormuş gibi uyduruk bir saate 1000 ytl isteyerek saf vatandaşları sövüşlemeye çalışıyor
  • quote:

Yine 8360 dolarlık daha önce ihtiyati hacizle işyerimde haciz işlemi yapılmış bir çekle tamamen usulsüz şekilde Şişli 5. Asliye Hukuk Mahkemesinin verdiği yeni bir ihtiyati haciz kararı ile 3 Mart 2003 günü (cumartesi günü yerel karakoldan polis alınmaksızın) Mecidiyeköydeki son bayramdan sonra açılmak üzere tatile giren işyerim talan edildi. Duvar kağıtları bile sökülerek kullanılamaz hale getirildi. Ben Tüm çalışma hayatım boyunca çıktığım ilk tatil için Antalya'daydım.

ilahi...
    ***2003 yılında Kurban bayramı 11, 12, 13, 14 Şubat tarihlerine tekabül etmektedir bu biiir

***3 mart 2003 Cumartesi'ye değil Pazartesi'ye gelir bu ikiii.

***Haciz için polis almaya gerek yoktur bu üüüç

***Duvar kağıdı haczedilecek bir mal değildir bu dööört

Bu kadar yeter mi?

• Sağlık çağını başlatan buluş
    İlişkiye girme zamanının bebeğin sağlığını doğrudan belirlediği bilgisidir.
    Benim bulduğum bilgi de budur.
    Ben hiç bir noktada, hiç bir yerde cinsiyet seçmeyi buldum demedim. Yazmadım. Sadec dünya üzerinde cinsiyet seçme, doğal korunma gibi konuları bilgisayar ortamına ilk taşıyan kişiim.
    Yıldız Aile Planlaması programı Kartal Devlet Hastanesi gözetiminde 1 Eylül 1997 tarihinde tanıtılmıştır.

Diğer yazılanlar için çok fazla şey yazmayacağım.Çünkü değmez.
    1.000 YTl istenen cihaz cinsiyet seçmez. Bebeğin sağlıklı olmasını garantiler. En küçük soruna da 10.000Ytl tazminat taahhüt eder.
    Poliçe kağıdı 1 kuruştur ama Kasko poliçesi 1.000veya yakın değerlere satılır.
    Yanlış mecraya konuyu çekip kendi gözlüklerinizle tartışmayınız.
    Saygılarımla
  • Evet
    Kimsenin ne dediğine bakmadan uygulayıp görecem demiştim zamanında, yazdığım her yerde.
    Ve uyguladım...
    28 Nisan 2007 saat :05:00 bebeğimin döllenme tarihi. Ve şuan 1 aylık hamileyim. 14 Ocak 2008 de Allahın izniyle oğlumuz dünyaya gelecek.

Daha önce açtığım forumda konular hep silinmişti. Aynı foruma hamile kaldıktan sonra tekrar açtım konuyu yine silindi.Yine sansür yine sansür......

Neden???? diye hep soruyorum.
    Osman Yıldız ismi neden bu kadar herkesi rahatsız ediyor???
    Rica etsem de ismini "Michael,Robert" falan yapsa o zaman herşey daha farklı olur mu? acaba???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: C4

biz neye bozuluyoruz sanıyorsun? arkadaş kendi bulduğunu söylediği yetmiyormuş gibi uyduruk bir saate 1000 ytl isteyerek saf vatandaşları sövüşlemeye çalışıyor

• Neler olmus da gormemisiz. Ama eger bu arkadas "Esra Ceyhan"lara kadar dustuyse.....
    ....... bisey demiyorum.
  • eski bir konu hortlamış galiba.ilk mesajı okudum.bir program yazmış sanırım."akış diyagramı" olmadan bir yorum yapamayacağım arkadaşım.kusuruma bakma.hala buralarda isen.sana hayırlı işler dilerim.
  • Sayın forum üyeleri
    Bu forumun başlığı insanlık için yardım talep ediyorum du. Şu an bilgisayar sektörüne döndüğüm için 27 Şubat 2008 gününe kadar SCS çalışmasını tamamen durdurdum. Hiç bir ad ve nam altında sitemden satış yapılmıyor. Lütfen burada sadece bir anne adayının gözlemlerini izleyiniz. Gaziantep'te bulunan kişilerden bayan olanlar veya foruma katılıpta erkek olduğu için eşinin olayları takip etmesini isteyenler 14 Ocak 2008 günü doğum bilgilerini Nurgül hanımın müsade ettiği ölçüde takip edebilirler.
    Para pul kavramları ile bu konuya yönelik tek bir satır yazılmamasını rica ediyorum.
    Bu konu normalde bebek.com adlı anneleri ve anne adaylarını sömürmek üzere oluşturulmuş olan sitede takip edilecekti. Ama görünmez el müdahale ederek yazılanları sildi.
    Bu nedenle bu forumun okuycularının affına sığınarak sadece konunun gelişmelerinin takibinin buradan yapılmasını doğru gördüm.
    Ama buradaki yazışmaları da emin olun unutmuşum.
    Web sitemde belirtildiği üzere Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen rapor doğrultusunda Fatih Adliyesinde yargılanıyorum. Talep eden olursa haziran ayı içindeki duruşmaya herkes gelebilir.
    Doktor olmadığımı İktisatçı olduğumu her yerde bağıra bağıra yazdığım, söylediğim halde; doktor olmadığım halde doktormuşum gibi insanları tedavi etmişmişim gibi dava açıldı.
    Bu forumun ana başlığı Kültür ve Bilim.
    Basit bilimsel bir gözlemi buradan ilgisi olanlar takip etsinler.
    Lütfen konuyu sabote etmeyiniz.
    Saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: osman yıldız
    Gaziantep'te bulunan kişilerden bayan olanlar veya foruma katılıpta erkek olduğu için eşinin olayları takip etmesini isteyenler 14 Ocak 2008 günü doğum bilgilerini Nurgül hanımın müsade ettiği ölçüde takip edebilirler.

Daha öncede başka bir konu için bunu dile getirmiştim Osman bey. Benim ben olmadığım iddia edilmişti. Her zaman ispata hazırım. Şimdi hamile bir bayan olarak bebeğimin takibi içinde dileyen herkesle bilgileri paylaşabilirim.

Sitelerdeki hesaplayıcılara göre 6 haftalık 2 günlük hamileyim ama aslında 1 aylık bebeğim. 28 Nisan tarihinden bu yana. Allahın izniylede 14 Ocak ta dünyaya gelecek. Kimin ne söylediği daha önce de umrumda değildi bundan sonra da olmayacak.
    Konuyu tekrar gündeme getirdim çünkü;
    Uygulayacağımı heryerde yazmıştım ve açıklayacağımı da.

• kime ait olduğu belli olmayan bir ultrasonografi görüntüsünün hiç bir anlamı yok...
  • Osman bey,

Açıkcası ben sizin ne bulduğunuzu net anlamış değilim. Birtakım gerekçeler sunarak ''bu zamana kadar anlattım bundan sonra anlatmam'' tavrı tuhaf geliyor.

Affınıza sığınıyorum ama sanki bizi analiz ediyorsunuz gibi geliyor.

Bu çalışmayı ilk olarak kendinizin yaptığını iddia ediyorsunuz ama Erzurumlu İbrahim Hakkı Efendinin 1700 lü yıllarda kaleme aldığı Marifetname isimli eserinde bu konuyla ilgili açıklamalar var. Mesela pazar günü güneş tepede iken oluşan döllenmeden eşkiya karekteri baskın çocuk oluşur, dolunayda yıldız altında gece yarısı oluşan döllenmeden doğan çocuk şaşı olur.... gibi sayfalar dolusu açıklamalar var ve yazının sonunda eserin sahibi tecrübe ile ıspatlanmıştır diyor.

Bu eserden istifade ettiniz ve tesirindemi kaldınız?

Niçin detaylı bir açıklama gereği duymuyorsunuz? Gerekçeniz şayet bu zamana kadar uğradığınız ilgisizlikse Küskün bilim adamı imajına sığınmak ve bu yolla ilgi toplamak ne kadar etik ve bilimsel?! Bunuda gene size soruyorum.

Allah analı babalı büyütsün. Oğlunuzun resimlerini ıspat olarak göstermeniz ancak toplumun %99 u sakat olsa ıspat olarak kabul edilebilir. Öyle bir durum olmadığına göre sağlıklı bir yada birkaç çocuğu nasıl ıspat olarak sunabilirsiniz.

Biliyorum kızacak ve belkide şikayet edeceksiniz ama ilgili mercinin etik dışıdır tavrını gayet iyi anlıyorum.

Saygılarımla

• Ben ispatlamaya hazırım.
    Antep te yaşayan varsa irtibata geçebilir benimle.
  • @: Özel Not: Başlığınız genel teamüllere aykrıdır. Bu nedenle forum yönetiminin verdiği yetkiye dayanarak değiştirilmiştir. Zira içeriğindeki mesajlara da bakılırsa bu başlık ile uyumlu olmadığı dikkati çekmektedir. Üstelik forumumuzda izinsiz yardım talebi uygun değildir. Bu nedenle '' İnsanlık için yardım talebi'' adıyla konu açılamaz.

İyi Günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.respekt

Osman bey,

Açıkcası ben sizin ne bulduğunuzu net anlamış değilim. Birtakım gerekçeler sunarak ''bu zamana kadar anlattım bundan sonra anlatmam'' tavrı tuhaf geliyor.

Affınıza sığınıyorum ama sanki bizi analiz ediyorsunuz gibi geliyor.

Bu çalışmayı ilk olarak kendinizin yaptığını iddia ediyorsunuz ama Erzurumlu İbrahim Hakkı Efendinin 1700 lü yıllarda kaleme aldığı Marifetname isimli eserinde bu konuyla ilgili açıklamalar var. Mesela pazar günü güneş tepede iken oluşan döllenmeden eşkiya karekteri baskın çocuk oluşur, dolunayda yıldız altında gece yarısı oluşan döllenmeden doğan çocuk şaşı olur.... gibi sayfalar dolusu açıklamalar var ve yazının sonunda eserin sahibi tecrübe ile ıspatlanmıştır diyor.

Bu eserden istifade ettiniz ve tesirindemi kaldınız?

Niçin detaylı bir açıklama gereği duymuyorsunuz? Gerekçeniz şayet bu zamana kadar uğradığınız ilgisizlikse Küskün bilim adamı imajına sığınmak ve bu yolla ilgi toplamak ne kadar etik ve bilimsel?! Bunuda gene size soruyorum.

Allah analı babalı büyütsün. Oğlunuzun resimlerini ıspat olarak göstermeniz ancak toplumun %99 u sakat olsa ıspat olarak kabul edilebilir. Öyle bir durum olmadığına göre sağlıklı bir yada birkaç çocuğu nasıl ıspat olarak sunabilirsiniz.

Biliyorum kızacak ve belkide şikayet edeceksiniz ama ilgili mercinin etik dışıdır tavrını gayet iyi anlıyorum.

Saygılarımla

+1 diyorum. Ben de fazla bir şey anlamadım. Daha detaylı bir şekilde anlatılmasını rica ediyorum Osman bey' den

• quote:

Orjinalden alıntı: bernur

Bebeğimin ultrason görüntüsü.

İnsanlık için bir çağrıdır ve açıklamadır.

Ben o resimde bir bebeğin ultrason görüntüsünden başka bir şey görmüyorum.

Siz tahminim bu tavırlarınızı seminerlerde öğreniyorsunuz.

Merak dürtüsünden istifade. Bilimsellik tavrı ile karşıdakini etkileme. Anlamasada tavrınız müşteriye bir noktadan sonra inandırıcı gelecektir çünkü size anlatamıyorsun demekten korkacaktır. Karşıdakide biraz senin anlayışın kıt gibisine imalar verirse artık o müşteri soruda sormaz hep tamam anladım falan gibisine bir noktaya gelir.

Hedef müşteriyi bu platforma çekmektir zaten. Müşteri itirazlardan vazgeçip evet evet evet demeye başladıysa ok demektir. Artık işin maddi yönüne usulca hissettirmeden kayabilirsiniz. Çünkü insanlık adına diye baştan paranın adresini vermiştiniz ve size verilecek para insanlık adına yardım olacaktır.

Afiyet olsun.

Ama şunu unutmayınki siz geç kaldınız. Artık toplumumuz bilinçleniyor. Kandırabildiğiniz birkaç zavallınında ahı gün gelir tutar. Bundan hiç şüpheniz olmasın diyorum.

Çatlasanızda patlasanızda sizin bilim adına toplu iğnenin ucu kadarda olsa bir katkınız olduğuna inanmıyorum.
    Siz Allahışkına bizi enayimi sanıyorsunuz he?

Yazılarınızı baştan beri okudum. Arkadaşlar ne diyor siz ne anlatıyorsunuz. Hep kaçamak cevaplar. Bir noktadan sonra sıkmaya başladınız ama.
    Bu ülkede nasıl olsa ENAYİ çok dediniz ve bu işte para var deyip kolları sıvazladınız değilmi?

Neymiş efendim 500.000 bilmem kaç YTL harcamışta birde o kadar borçlanmışta...

Bir bilim adamı işini anlatırken bir kere bu cümleyle başlamazzzzzzzzzz.

ANCAK BİR PAZARLAMACIDA BU ANLATIM VARDIR.

Sizden insanlık adına rica ediyorum. Çekin elinizi bu milletin cebinden.

Organize işler bunlar

• @ Bu konu, konuyu açanın (gidişattan anlaşıldığına göre) belirsiz iddialarından ötürü başka bir mecraya doğru gitmektedir. Ayrıca her ne kadar başlığı değiştirsek te diğer sayfa başlıkları teknik nedenle değişmemektedir.

Sonuçta konuyu kilitlemeye karar verdik.

Eğer yazarın bu konu içinde verdiği kendince değerli bilgiler vardı ise burayı da link vererek ne demek istediğini forum kurallarımıza uygun biçimde tekrar topic açarak dile getirebilir.

İyi Günler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.