Şimdi Ara

İnsanlık Bilinmeyenleri : Uçan Daireler, Yakalanmış Uzaylılar, Ay üssü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
16
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not: Çeviri hataları olduysa pardon.Yeni kalktım sayılır.Kaynaktaki siteleri bayadır okuyup anlamaya çalışıyorum.Yaklaşık 1 hafta ama toplam göz atma sürem 40 dk. falandır.Şimdi ise size aktarma zamanı.2 sorum var sadece.Ay üssüne değinmiyorum bile Eğer uzaylıfo varsa ve yakalandıysa yani fotoğraflar doğruysa, Naziler mi uçan daireleri tamamen kendileri uydurdu? Yoksa ufolar o araçlarla indiler ve ufoların araçlarını mı kopyaladılar? Ayrıca Naziler 1940'larda yakalamışlar ve ardından hemen üretime geçiyorlar.Aynısı Amerika içinde geçerli.Sıra bilgilerde.Ben gerçekten çok şaşırdım.Artık karşıma uzaylı çıkarsa bilgi alışverişinde bulunabilirim Düşüncelerimizi yazalım

Nazi ve Amerikan Uçan Daireleri

İlk uçan disk olan ''Schriever- Habermohl'' 1943-45 yılları arasında geliştirilmiş.1944 yılında dikey tırmanış olarak 3 dk. 12 sn. içinde 12 km yüksekliğe ulaşmış ve yatay uçuş hızı ise 2000 km.

VICTOR SCHAUBERGER'in (1885-1958) Uçan Daireleri
    Hitler'in 3. Reich'inle ilişkili olan Avusturyalı mucittir ve 1938-45 yılları arasında Naziler için birçok ''Uçan Daire'' tasarlamıştır.Bunların birçoğunda ''Liquid Vortex Propulsion'' (Sıvı girdap itme olarak çevirdim) yani girdap teorisinden yola çıkmıştır (kayıtlara göre).Rivayete göre bir ''Uçan Daire'' Leonstein civarında düşmüştür.Düşen daire 1.5 metrelik çapa sahiptir ve 135 kg ağırlığındadır, 20 beygir gücünde elektrikli motora sahiptir.Havalanmak için enerji tedarik edebilmesi için alabalık türbini kullanılmıştır.Schauberger'e göre,
    ''Eğer hava veya su ''Kolloidal'' olarak bilinen salınım büküm formunda döndürülürse, hesaplanan enerji sonuçlarına göre büyük güç kaldırılmasının nedeni olabilir.''

Bir denemede aparat ''Yukarı yükseldi, yeşil-mavi renkten sonra gümüş renginde parladı''.Rusyalılar Schauberger'in Leonstein'daki binasını havaya uçurdu.Schauberger sözde daha sonra Amerika için Texas'ta çok gizli bir projede çalıştı.Sağlığı kötüleşince kısa sürede öldü.Ölüm döşeğinde defalarca şu sözleri tekrarladı,
    ''Onlar benden herşeyimi aldı.Herşeyimi.Ben kendime bile ait değilim.''

İlk test modeli 1941-42 yılları arasında geliştirildi.Şekilde olduğu gibi uçuş özelliklerine sahipti ama kontrolünde ters giden bazı problemler çıktı.

The ''Ballenzo-Schriever-Miethe Disc''
    Geri çekilebilir şasi bacaklar.Diree'ye mürettebat taşıyan bir disk.

The Avro Car, Amerikan ordusu ve hava kuvvetleri için Avro-Canada şirketi tarafından tasarlanmış model.
    John Frost adındaki İngiliz mühendis tarafından tasarlanmıştır.

Kullanıma hazır bir prototip ''Neg. -G'' veya anti yerçekimi cihazı.

Bir not: Neden uçan daireler devamlı olarak askeri üs etrafında geziniyor acaba?

Yakalanmış Uzaylılar

Alttaki fotokopidir ve maalesef düşük kaliteli.Amerikan ordusunun elindeki bir uzaylı şeklinde tanımlanmıştır.
    Mayıs 22, 1950.Fotoğraf ''Amerika Birleşik Devleti'nde Mars'tan bir adam''...İsmi açıklanmayan bir muhbir ve New Orleans FBI Saha Ofisi ajanı John Quinn arasında geçen küçük bir hikayeden sonra fotoğraf sızmış.
    Denilene göre 2 Amerikan askeri polisinin UFO kazasına ilişkin gözaltında tuttukları bir uzaylı arkadaşı görüyormuşuz.Görünüşü ilk kez Almanya Wiesbaden'de rapor edildi.
    1940'larda Almanya'da sınır şekilde tanıtıldı.Fotoğraf ve hikaye doğal olarak Amerika yetkilileri tarafından şüpheyle de olsa kabul edildi.

Bu sahipsiz ''Uçan Daire'' Maryland ambarında bulunmuş.Ağustos 17, 1949.
    Modern Askeri Şubesi izniyle, Ulusal Arşivler, Washington DC

Dünya dışı bir araç tasviri olan ''Uçan Daire''
    Daniel W. Fry. izniyle

Nazilerin Ay üsleri / 19. Yüzyıl Ortaları

2. Dünya Savaşı sonrası söylentilere göre Alman astronotların uzaya gidip orada bir üs kurduğu iddiası vardır.Hatta bazıları Hitler'in ölümünün bile sahte olduğunu iddia ediyordur.Dünyadan kaçıp Ay üssüne sığındığını ve ömrünün geri kalan günlerin gizli sığınakta geçirdiklerini söylüyorlarmış.Bağlantıyı ise New Mexico-1947 Roswell yakınlarında ''Uçan Daire'' görüldü adlı ünlü haberle kuruyorlarmış.İddia edilen Nazilerin ''UFO gelişim'' programıyla ilgili.Bu teoriler bilim kurgu romanının temelini oluşturan 1947 yılında Robert A. Heinlein tarafından yayınlanan "Rocket Ship Galileo" dandır.

Kaynaklar : Bibliotecapleyades
    Moonconspiracy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 2 Nisan 2014; 21:30:50 >

• 1 NİSAAAN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

1 NİSAAAN

31 Mart
  • Şu 51. Bölge hakkında da birçok söylenti dolaşıyor. Doğruluk payı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • Yemekten dönünde bakıcam. Kıvrılayım şuraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

1 NİSAAAN

31 Mart

Valla bende 1 nisan yazıyor.
    Nazi almanyasının gizli tarihi
    Böyle bi kitap var edinebilirsen kesinlikle oku senin de hoşuna gidiyor galiba böyle şeyler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu güzel devamını bekliyorum
  • Doğru ve mantıklı gelen şeyleri araştırıyorum.Gerçekten ortada iyi şeyler varsa konu açma ihtiyacı duyuyorum
  • TAKİP
  • Adamlar ne kadar ilerdeler bkz

19. Yy

• Uzay hakkinda gercekten benimde arastirdigim ve forumda konusunu acip haftalar boyu tartisigimiz konular var kimse isin icinden cikamiyor ben ufo olaylarina inaniyorum bu gerek wow sinyali gerekse insanliktan gizlenen 51. Bolge deneylerinde bunu acikca goruyoruz ama insanlarin kafasina uzayli yok terimini yerlestirmisler kimse inanmak istemiyor fakat ben inaniyorum.

• takip
  • Takip

• Adan nasıl aya kaçabilir kardeşim
  • okuyayım
  • Takip

• Bu sıra Zodiac Killer tarafından satın alınmıştır.

Takip

• Onlerden

• İron sky diye bir film var biraz matrağa vurmuşlar ama nazilerin dünyaya saldırı görüntüleri güzel yapmışlar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.